Forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand er iværksat i Midt- og Vestsjælland

10. februar 2020

Den Lokale Beredsskabsstab for Midt- og Vestsjællands Politikreds har ved et møde mandag eftermiddag drøftet status for beredskabsmyndighedernes forberedelser til den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden.

Den Lokale Beredskabsstab* har mandag eftermiddag kl. 14.00 fulgt op på beredskabsmyndighedernes forberedelser til håndteringen af vandstandsstigningen i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden. Det er indtrykket, at myndighederne er rigtig godt forberedte på eventuelle udfordringer, ligesom man fortsat følger vejrsituationen nøje. 

Beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands politikreds har i forbindelse med en mulig vandstandsstigning og vejrsituationen været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, hvis vandet begynder at stige til et niveau, der kan skabe udfordringer for borgerne. 
Myndighederne har diskuteret og forberedt en række forskellige forebyggende tiltag i de af politikredsens kommuner, der kan blive berørt af vandstandsstigninger. 
 
Den Lokale Beredskabsstab opfordrer borgerne til at følge varslingerne om den forhøjede vandstand på DMIs hjemmeside www.dmi.dk.

Find gode råd om forebyggelse af skader ved forhøjet vandstand på Beredskabsstyrelsens hjemmeside – Hjælp til Selvhjælp ved Stormflod.

Med venlig hilsen

Den Lokale Beredskabs Stab / Midt- og Vestsjællands Politikreds

Henrik Mikkelsen 
Politiinspektør

*) Den Lokale Beredskabsstab består af ledelsesrepræsentanter fra Vestsjællands Brandvæsen, Roskilde Brandvæsen, ETK Brand og Redning, Beredskab 4K, Midt- og Sydsjællands Brand og Redning, Beredskabsstyrelsen Sjælland, Hjemmeværnsdistriktet i Midt- og Vestsjælland, Sundhedsberedskabet/Region Sjælland og Midt- og Vestsjællands Politi.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi


Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14-05-2020
Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online