Solrød spillere i finalerne ved Senior DM

10. februar 2020

Senior DM er netop afsluttet og som altid var det med Solrød spillere med i finalerne.

Bedst gik det for Maiken Fruergaard, der sammen sin makker Sara Thygesen vandt deres 3. Dm titel sammen i en flot, tæt og velspillet finale mod Alexandra Bøje og Mette Poulsen. SSB ønsker Maiken stort tillykke.

Lasse Mølhede var ligeledes i finalen, hvor han sammen med Mathias Bay-Schmidt længe virkelig udfordrede forhåndsfavoritterne Kim Astrup og Anders Skaarup, men til sidst måtte strække våben. En flot turnering af Lasse, der for alvor er ved at konsolidere sig i den danske elite.

Der var også semifinaler til Emil Hybel og Mia Blichfeldt. Emil havde fået den unikke mulighed at have verdensklassespilleren Mads Conrad som makker og den mulighed blev flot udnyttet.. Mia tabte desværre sin semifinale til Julie Dawall. Skuffende vil mange sikkert tænke, men hvis man ellers maler med en lidt bredere pensel, så er det fantastisk at se Mia turneringsaktiv igen en længere periode med skader.

DM er også altid en arena, hvor ssb's unge talenter får mulighed for at prøve kræfter med de bedste spillere. Her bør især nævnes Frederikke Lunds kvart i ds efter to overbevisende sejre onsdag. Rasmus Espersens kvart i herredouble, hvor der blev vist fint spil mod de senere mestre Astrup og Skaarup. Og Sarah Visharts tætte nederlag til semifinalisten Natalia Rohde.


Næste gang Ssb´s største stjerner kan opleves på dansk grund er ved final 4 stævnet i april, hvor vi som nævnt møder Greve. Slaget om Sydkysten i Brøndby hallen. #Brøndbyhallenklædtirødt.

Allerede næste uge spilles EM for hold, hvor SSB er repræsenteret ved Maiken og Mia. SSB ønsker Maiken, Mia og resten af det danske hold held og lykke.

Tak til alle Ssb's spillere for nogle gode dage i Århus. Tak til Badminton Danmark og de århusianske klubber for et godt arrangement. Og tak til de største danske stjerner for at prioritere DM i år. Håber det bliver starten på en ny ære, hvor DM ikke hvert år bliver skæmmet af en masse favoritafbud.

Mvh Jakob Poulsen.


Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Holst vender hjem!

06-04-2020
Manden med DK´s bedste baghånd vender tilbage til Solrød, efter at have repræsenteret Skovshoved en årrække. Emil har i alle sine ungdomsår spillet i SSB, og kender derfor klubben.

SSB byder velkommen til Scott Evans

30-03-2020
Scott kommer fra Irland, men har været i Danmark i mange år, hvor han har været både spiller på top niveau og træner i Gentofte. De sidste par år har Scott haft et tæt samarbejde med Peter Gade på Gades Badminton akademi.

Sommersjov i Solrød Svømmeklub

19-03-2020
Vi har nu åbnet op for tilmeldingen til årets Sommersjov i Solrød Svømmeklub. Arrangementet foregår de første 3 dage af sommerferien, og er et hit blandt de medvirkende. Bemærk at vi har begrænset pladser, og det forholdsvis er for børn i aldersgruppen 6 til 14 år. Man må invitere en ven med (husk at denne skal tilmeldes samtidig som man selv tilmelder sig).

Solrød FC Kvinder Danmarksmester i Futsal

16-03-2020
Vores kvinder har på imponerende vis vundet det danske mesterskab i futsal. Finalestævnet blev spillet søndag i Holbæk Sportsby, hvor IF Lyseng blev slået 11-3 i semifinalen, og i finalen blev FC Damsø besejret 5-0.

Havdrup Gymnastikopvisning 2020

05-03-2020
Årets opvisning finder sted lørdag d. 21. marts fra kl. 11:00 til ca. 17:30. Billetsalget starter fredag d. 6/3 kl. 16:00.

Havdrup Fodbold modtog kæmpe beløb fra OK Benzin

05-03-2020
Havdrup Fodbold har fået 26.575,98 kr. fra OK. Tak til alle, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.

SSB træner nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2020

05-03-2020
Solrød Strand Badmintonklubs dygtige træner, Jakob Poulsen, er blevet nomineret til Badminton Danmarks Talentpris 2020. Stort tillykke med den flotte nominering.

SSB takker for støtten

05-03-2020
Hurra! Vi har fået 8.060,68 kr. fra OK. Tak til alle, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.

Skal du med på landevejen?

02-03-2020
NU starter foråret, og alle cykelmotionister i Solrød Cykling tripper for at komme på landevejen. Sæsonen starter 1. marts 2020.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online