Solrød spillere i finalerne ved Senior DM

10. februar 2020

Senior DM er netop afsluttet og som altid var det med Solrød spillere med i finalerne.

Bedst gik det for Maiken Fruergaard, der sammen sin makker Sara Thygesen vandt deres 3. Dm titel sammen i en flot, tæt og velspillet finale mod Alexandra Bøje og Mette Poulsen. SSB ønsker Maiken stort tillykke.

Lasse Mølhede var ligeledes i finalen, hvor han sammen med Mathias Bay-Schmidt længe virkelig udfordrede forhåndsfavoritterne Kim Astrup og Anders Skaarup, men til sidst måtte strække våben. En flot turnering af Lasse, der for alvor er ved at konsolidere sig i den danske elite.

Der var også semifinaler til Emil Hybel og Mia Blichfeldt. Emil havde fået den unikke mulighed at have verdensklassespilleren Mads Conrad som makker og den mulighed blev flot udnyttet.. Mia tabte desværre sin semifinale til Julie Dawall. Skuffende vil mange sikkert tænke, men hvis man ellers maler med en lidt bredere pensel, så er det fantastisk at se Mia turneringsaktiv igen en længere periode med skader.

DM er også altid en arena, hvor ssb's unge talenter får mulighed for at prøve kræfter med de bedste spillere. Her bør især nævnes Frederikke Lunds kvart i ds efter to overbevisende sejre onsdag. Rasmus Espersens kvart i herredouble, hvor der blev vist fint spil mod de senere mestre Astrup og Skaarup. Og Sarah Visharts tætte nederlag til semifinalisten Natalia Rohde.


Næste gang Ssb´s største stjerner kan opleves på dansk grund er ved final 4 stævnet i april, hvor vi som nævnt møder Greve. Slaget om Sydkysten i Brøndby hallen. #Brøndbyhallenklædtirødt.

Allerede næste uge spilles EM for hold, hvor SSB er repræsenteret ved Maiken og Mia. SSB ønsker Maiken, Mia og resten af det danske hold held og lykke.

Tak til alle Ssb's spillere for nogle gode dage i Århus. Tak til Badminton Danmark og de århusianske klubber for et godt arrangement. Og tak til de største danske stjerner for at prioritere DM i år. Håber det bliver starten på en ny ære, hvor DM ikke hvert år bliver skæmmet af en masse favoritafbud.

Mvh Jakob Poulsen.


Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.

Støt Jersie Håndboldklub

18-05-2020
I aner ikke hvor meget vi glæder os til at kunne åbne op for håndboldtræningen igen. Vi er i bestyrelsen, sammen med klubbens trænere, ved at planlægge hvordan træningerne skal foregå det næste stykke tid, og vi håber på at kunne melde noget ud i denne uge. Alt kommer naturligvis til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Årets ungdomsfrivillig i SGF

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte Julie Helbo Jensen som årets ungdomsfrivillig i SGF.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online