Solrød spillere i finalerne ved Senior DM

10. februar 2020

Senior DM er netop afsluttet og som altid var det med Solrød spillere med i finalerne.

Bedst gik det for Maiken Fruergaard, der sammen sin makker Sara Thygesen vandt deres 3. Dm titel sammen i en flot, tæt og velspillet finale mod Alexandra Bøje og Mette Poulsen. SSB ønsker Maiken stort tillykke.

Lasse Mølhede var ligeledes i finalen, hvor han sammen med Mathias Bay-Schmidt længe virkelig udfordrede forhåndsfavoritterne Kim Astrup og Anders Skaarup, men til sidst måtte strække våben. En flot turnering af Lasse, der for alvor er ved at konsolidere sig i den danske elite.

Der var også semifinaler til Emil Hybel og Mia Blichfeldt. Emil havde fået den unikke mulighed at have verdensklassespilleren Mads Conrad som makker og den mulighed blev flot udnyttet.. Mia tabte desværre sin semifinale til Julie Dawall. Skuffende vil mange sikkert tænke, men hvis man ellers maler med en lidt bredere pensel, så er det fantastisk at se Mia turneringsaktiv igen en længere periode med skader.

DM er også altid en arena, hvor ssb's unge talenter får mulighed for at prøve kræfter med de bedste spillere. Her bør især nævnes Frederikke Lunds kvart i ds efter to overbevisende sejre onsdag. Rasmus Espersens kvart i herredouble, hvor der blev vist fint spil mod de senere mestre Astrup og Skaarup. Og Sarah Visharts tætte nederlag til semifinalisten Natalia Rohde.


Næste gang Ssb´s største stjerner kan opleves på dansk grund er ved final 4 stævnet i april, hvor vi som nævnt møder Greve. Slaget om Sydkysten i Brøndby hallen. #Brøndbyhallenklædtirødt.

Allerede næste uge spilles EM for hold, hvor SSB er repræsenteret ved Maiken og Mia. SSB ønsker Maiken, Mia og resten af det danske hold held og lykke.

Tak til alle Ssb's spillere for nogle gode dage i Århus. Tak til Badminton Danmark og de århusianske klubber for et godt arrangement. Og tak til de største danske stjerner for at prioritere DM i år. Håber det bliver starten på en ny ære, hvor DM ikke hvert år bliver skæmmet af en masse favoritafbud.

Mvh Jakob Poulsen.


Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Fastelavnsfest i Jersie Håndboldklub

20-02-2020
Lørdag d. 15/2 blev Jersie Hallen invaderet af prinsesser, superhelte og andre sjove figurer, da vi traditionen tro holdte fastelavnsfest for vores u4 og u6 hold + de søskende, der havde lyst til at være med.

KIDZ TENNIS SOLRØD Tennis for 4 - 7 årige

20-02-2020
Lokal tennis ildsjæl Jan Pedersen vil opstarte tennishold sammen med sin kone Birgitte Mader, for kommunens mindste børn, i samarbejde med Solrød Tennis Klub, DGI og Dansk Tennis Forbund.

Mia Blichfeldt og Maiken Fruergaard vinder Europameterskabet for kvindelandshold

17-02-2020
Kæmpe tillykke til de to SSB´er og resten af holdet.

Europamesterskab for U15 spillere

17-02-2020
Maria og William leverer begge flotte præstationer og går helt til tops ved det officielle EM I Frankrig for U15 spillere.

Solrød Taekwondo Klub til Nordiske Mesterskaber

06-02-2020
Solrød Taekwondo Klub gjorde god figur ved de nylige overståede Nordiske Mesterskaber i Norge, hvor det blev til en flot 3. plads til Melanie Møller i teknik, samt en ligeså imponerende 2. plads til Joel Toft i kamp.

SSB spillede sig i Final Four

06-02-2020
Med en bundsolid holdindsats og en sejr på 7-2 i AB Århus spillede SSB´s ligahold sig til Final Four. Der var debut til unge Patrick Seitzberg, der kvitterede med en flot sejr i 2. HS.

Senior DM i Århus

06-02-2020
I denne uge afvikles senior DM i Århus. SSB er repræsenteret i 7 kvartfinaler torsdag.

Kæmpe succes ved Danske Årgangs Mesterskaber i Gladsaxe

03-02-2020
7 dygtige svømmere fra Solrøds stærke konkurrencehold havde kvalificeret sig til weekendens mesterskaber. De 7 Mads Mørkhøj Hartington, Jaqueline Haack, Nynne Opperfelt, Charlotte Hjortshøj, Nicole Damhøj Andersen, Mathilde Holm Villadsen og Caroline Rygaard Hansen svømmede Solrød med eftertryk ind på Danmarkskortet for årgangssvømning.

Håndboldskole 2020

03-02-2020
Tilmeldingen til årets DHF Håndboldskoler er netop åbnet for deltagere, og i linket herunder kan du sikre dit barn en plads til favorithåndboldskolen.

Støt Solrød Gymnastikforening med OK Benzin

30-01-2020
Solrød Gymnastikforening har indgået en sponsorkontrakt med OK Benzin. For hver liter brændstof du tanker, støtter du automatisk foreningen med 5 øre.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online