Uddannelsesvej efter Køge Handelsgymnasium

3. februar 2020

Karrieredage på Køge Handelsgymnasium

For 3. g’erne på Køge Handelsgymnasium er det snart tid til at sætte i en ny retning. Men hvilken når nu en studentereksamen åbner for mange døre? I slutningen af januar fik eleverne mulighed for at møde gamle elever og høre om deres valg af veje efter KHS. Det blev tid for Karrieredage.Lærerne Astrid Vandenbergh Haaeman og Anita Idorn har atter i år været teamet bag to-dage arrangementet Karrieredage på Køge Handelsgymnasium. De havde inviteret 14 gamle elever, som kom og delte deres historier med 3. g’erne i auditoriet på Køge Handelsskole.

De gamle elevers fortællinger bragte tilhørerne i mange forskellige retninger – eleverne berettede om deres hverdage på CBS, Københavns Universitet, KEA og politiskolen. De læste alt fra jura til kommunikation, design, markedsføring til økonomi. De gik efter at blive sygeplejerske, filosof og folkeskolelærer.  Det var med andre ord en mangfoldighed af videreuddannelsesmuligheder, som 3.g’erne hørte kunne følge efter en studentereksamen fra Køge Handelsgymnasium.

Masser af udblik
”Karrieredage er en vigtig aktivitet for os og udgør del af vores ambition om at vejlede til videregående uddannelser efter studentereksamen. Ud over Karrieredage tilbyder vi vores elever brobygning til videregående uddannelser i form af studiepraktik i oktober, vi har uddannelsesmessen KarriereTanken i november og løbende vejledning fra Studievalg Sjælland. Parallelt med uddannelsen er det vores opgave at vores elever bliver forberedt til at træffe et uddannelsesvalg – og sætte retning på deres fremtidig karrierevej,” siger Astrid Vandenbergh Haaeman.

”Under Karrieredagene møder vores 3.g’ere gamle elever, som blev studenter fra Køge Handelsgymnasium inden for få år – og samtidig har de ”gamle” elever stadig friske erindringer om de sidste måneder på skolen, studentereksamen og sommerfugle i maven over forventningerne om alt, der venter. For de gamle elever er også ren nostalgi at hilse på deres lærere,” Anita Idorn.

”Fuldstændig på linje med STX og HTX, så åbner et studentereksamensbevis fra HHX dørene op til alle slags uddannelser herunder lange videregående uddannelser på landets højere læreanstalter, CBS og universiteter. Her fra handelsgymnasiet bliver de klædt godt på med kompetencer inden for fx økonomi, handel, sprog og globale forhold – og derfra kan det gå i alle retninger – og det viser Karrieredagene også med stor tydelighed,” siger Astrid Vandenbergh Haaeman, som har været tovholder på Karrieredage fra begyndelsen.

Køge Handelsskoles
Uddannelsesvej / Køge
www.khs.dk


Flere artikler

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.

Nyt på hylderne

21-05-2020
Se de nyeste bøger, lydbøger, film og spil og meget andet, som biblioteket har anskaffet. Klik på linkene herunder - søgningerne opdateres løbende, når der kommer nye tilbud!

HURRA – endelig er der godt nyt til boligejerne i Solrød

18-05-2020
Når man tænker på, hvor svært det har været at få gennemført skattelettelser til de hårdt beskattede boligejere i Solrød, er det med stor begejstring, at vi nu kan konstatere, at der er indgået en aftale mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Tillykke til Puk Damsgård med Rungstedlundprisen

18-05-2020
Puk Damsgård får Rungstedlundprisen 2020: "Hendes nysgerrighed og appetit på andre kulturer er i høj grad Karen Blixen værdig".

Eddie Skoller vender tilbage til JESUS CHRIST SUPERSTAR knap 50 år efter danmarkspremieren

14-05-2020
Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online