10 år med streaming: Få det hele ét sted

24. januar 2020

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at streaming er ét af de mest velkendte ord fra 10’erne. Idette årti vandt streamingtjenester som HBO Nordic og Netflix for alvor indpas på det danskemarked. I dag er det mange danskeres foretrukne underholdningsplatforme til fordel for flow-tv.Er du endnu ikke kommet i gang med at streame gode serier på HBO, kan du komme til det ligeher. Vi fortæller dig mere om de store fordele ved at streame dit indhold fra disse platforme.Desuden har vi den ideelle løsning til dig, der gerne vil have flow-tv og streamingtjenester samletpå samme sted.

8 år i Danmark og mange successer senere
Streamingtjenesten HBO er amerikansk, og kom til Danmark i 2012. Siden da har HBO leveret etvæld af succesrige serier, hvoraf den mest populære var Game of Thrones. I dag har mangedanskere et HBO Nordic abonnement, der giver dem mulighed for at streame alt det indhold, de harlyst til.
Når vi taler om streaming, handler det helt grundlæggende om din mulighed for at tilgå enunderholdningsplatform. Hos HBO finder du et stort udvalg af serier og film, der spænder vidt ogbredt. Hvad end du er til krimi, dokumentarer eller danske serier, finder du det hele. Du kanudvælge lige præcis det indhold, du gerne vil se. Desuden er du ikke afhængig af en bestemtsendetid. Du kan nemlig se indhold, præcis når du vil.

Kombinationen af alt det bedste
Er du glad for de traditionelle flow-kanaler, hvor indholdet bare kører i en fast sendeplan? Så er dergode muligheder for at kombinere flow og streaming på ét sted. I dag har du rig mulighed for atdesigne din egen tv-pakke. Med en bland selv-løsning kan du udvælge dine favoritkanaler sammenmed HBO. Du vil have det hele tilgængeligt i din tv-boks, så du selv kan vælge, hvad du gerne vilse.
Streamingtjenesten HBO kan du tage med dig overalt. Du kan tilgå den fra alle dine devices, og påden måde have den med på farten. På den måde kan du bruge ventetiden på at se noget af dinyndlingsserie og stoppe den, når det passer dig.

Hvordan kommer jeg i gang?
Hvis du endnu ikke har prøvet HBO, kan du heldigvis få masser af god vejledning. Vælger du atdesigne en tv-pakke selv, kan din udbyder altid hjælpe dig godt i gang. Du kan spørge til råds iforhold til brugen samt dine muligheder for brugertilpasset indhold.
HBO Nordic er nem at navigere rundt på. Du kan finde indhold, der er samlet under forskelligegenrer og kategorier. De store mængder indhold er velsorterede, så du ikke skal lede længe efterbestemte former. Du kan også anvende søgefunktionen, hvis du ønsker en helt specifik serie ellerfilm.

Tegner du et HBO-abonnement, skal du betale et månedligt beløb. Du kan til enhver tid opsige ditHBO-abonnement, hvad end det er en del af din bland selv-pakke eller særskilt herfra.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online