Fokus på børns sproglige udvikling

23. januar 2020

Foredrag om fokus på den sproglige udvikling hos børn

Solrød Bibliotek og Kulturhus sætter fokus på den sproglige udvikling hos børn med et foredrag om emnet og en barselscafé om babytegn. Onsdag d. 5. februar kl. 17-18.30 fortæller Tale-hørekonsulent Bianca Holders om børns sproglige udvikling. Væksthuspædagog Anita Andersen vil komme med konkrete forslag til aktiviteter, der styrker forskellige sider af sproget.
Du får nyttig viden om dit barns sproglige udvikling og praktiske tips til, hvordan du som forælder kan støtte udviklingen bedst muligt i hverdagen.Børns tidlige sproglige udvikling og ikke mindst deres ordforråd har betydning for deres sociale relationer og skolegang. Læsning stimulerer både fantasien og ordforrådet og giver børnene mulighed for at sanse sprogets finurligheder. Børnebibliotekar Christine Kofoed vil derfor slutte med at fortælle om de bedste bøger til dialogisk læsning og andre dejlige historier til oplæsning. Foredraget er rettet mod forældre med børn i børnehavealderen. Gratis tilmelding på www.solbib.dk

Forældre på barsel kan blive klogere på Babytegn torsdag d. 6. februar kl. 10, når Rebecca fra BabySigning besøger biblioteket. Babytegn giver din baby mulighed for at kommunikere med omverden inden hun/han lærer at tale. Babytegn er simple tegn og fagter som bruges sammen med tale. Vil du vide lidt mere om hvad babytegn er, og hvordan du kan bruge babytegn med din baby og undgå en masse frustrationer? Foredraget er rettet mod forældre på barsel og her er der plads til at møde andre forældre og få ny inspiration med hjem. Spædbørn og tumlinger er meget velkomne i barselscaféen, og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble. Billetter koster 50 kr. og kan købes på www.solbib.dk
Solrød Bibliotek


Flere artikler

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

SSP beder forældre om hjælp

14-05-2020
SSP opfordrer forældre til at gå i dialog med deres unge om adfærden i det offentlige rum.

Status på genåbningen af Solrød Kommune

14-05-2020
Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune.

Aktivitets- og Frivilligcenteret går online

04-05-2020
Da AFC er lukket ned, mangler mange borgere et fællesskab og et sted at mødes, og derfor inviterer AFC nu til online aktiviteter.

Borgmester om coronapandemien: Stor ros til ansatte og borgere i kampen mod COVID-19 virusset

04-05-2020
I Solrød Kommune er der kun få registrerede smittede med coronavirus, men sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer skal stadig følges til punkt og prikke, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Der bliver testet sirener den 6. maj 2020

30-04-2020
Traditionen tro er den første onsdag i maj, dagen hvor sirenevarslingssystemet testes med lyd over hele landet.

Jobkonsulenter bliver til børnehavefrivillige for at hjælpe til under coronakrisen

30-04-2020
I Solrød Kommune har 23 medarbejdere fra kommunens job- og socialcenter frivilligt tilbudt deres hjælp til kommunens tre folkeskoler og 11 dagtilbud, som har taget imod tilbuddet med kyshånd.

Corona-tiltag: Solrød Kommune bygger for 26,7 mio. kr. ekstra i år

30-04-2020
Ny cykelsti til skolebørn, forskønnelse af Solrød Center, renovering af Uglegårdsskolen, tilslutning til fjernvarme for Havdrup Skole og Havdrup Idrætscenter og nye brandalarmeringsanlæg flere steder i kommunen – det er blot nogle få af de tiltag, Solrød Kommune iværksætter for at hjælpe virksomheder og beskæftigelse på vej under coronakrisen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online