Svømmetræner (deltid) til Solrød Svømmeklubs konkurrenceafdeling søges

16. januar 2020

Konkurrencesvømningen i SSK er under stor udvikling, og klubben søger en engageret og dygtig træner, der i samarbejde med det øvrige trænerteam og under ledelse af cheftræner Henrik Hartvig-Olsen, kan bidrage til at løfte niveauet yderligere for konkurrencesvømningen i SSK.

Konkurrenceafdelingen i SSK består af et konkurrencehold med 25 svømmere i alderen 12 til 18 år, samt et talenthold med 25 svømmere i alderen 8 til 13 år. Konkurrenceafdelingen er en del af Solrød Svømmeklub, som med sin almen svømmeafdeling med mere end 1.000 medlemmer er en af landets største svømmeklubber målt på kontingentbetalende medlemmer.


Profilen der ansøges efter, forventes at have

• en grundlæggende erfaring med konkurrencesvømning, enten som tidligere konkurrencesvømmer, eller i kraft af erfaringer som træner af konkurrencehold.
• en moden tilgang til rollen som træner og samarbejdspartner, da man indgår i et team og skal samarbejde med klubbens øvrige ildsjæle for en fortsat positiv udvikling af konkurrencesvømningen i SSK.
• Gennemslagskraft til at inspirere og motivere svømmerne på flere niveauer i den daglige træning.
• Fleksibilitet, da den daglige træning er skemalagt både i aftentimerne, om morgenen samt med weekendtræning.
• Mulighed for at deltager i de planlagte træningslejre. De årlige træningslejre udgør en uge i efteråret, samt en igen i foråret.
• Interesse for deltagelse i de stævner ens ”egne” svømmere deltager i.

Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information om jobbet eller klubben, så er du velkommen til at kontakte Cheftræner Henrik Hartvig-Olsen på tlf. 31152006.

Det er en fordel hvis du har gennemgået Svømningens Grunduddannelse hos DGI eller Dansk Svømmeunion – men det er ikke et krav. Har du ikke en træneruddannelse betaler vi gerne for den. 

Som ansat i Solrød Svømmeklub får du:

• Konkurrencedygtig timeløn.
• Mulighed for at præge konkurrencesvømningen i SSK.
• Eget ”kuld” af svømmere og mulighed for at følge dem op gennem rækkerne.

Vi foretager løbende samtaler, så send os din motiverede ansøgning snarest muligt, men senest den 31. januar. Ansøgningen fremsendes til solklub@solklub.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

25-05-2020
OK og OK´s forhandlere giver Havdrup Fodbold 30% ekstra i sponsorstøtte. Tak til alle, der støtter med benzinkortet eller OK´s app!

Voksenintroduktion i Solrød Tennis Klub

25-05-2020
Endelig har vi nu mulighed for at kunne tilbyde kommende medlemmer en flyvende tennisstart. Hele maj måned er der arbejdet hårdt på at etablere helt nye baner på klubbens dejlige anlæg, så vi er nu helt klar til at sige velkommen til dig.

Solrød Gymnastikforening får støtte til nye redskaber

21-05-2020
20.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden

TURNERINGEN 2019-2020 INDSTILLES

21-05-2020
DBU Sjællands bestyrelse har grundet situationen med COVID-19 besluttet, at turneringen 2019-2020 ikke spilles færdig. Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning i helårsturneringerne, som dog afventer en afklaring af Danmarksserien (Herre DS) i DBU.

Tillykke til Solrød Strand Badmintonklub

18-05-2020
I en sæson hvor den sidste del har været præget af covid19, er der heldigvis også lyspunkter. SSB´s ungdomshold har sat sig tungt på den sjællandske holdturnering.

SSB deltager i Final Four

18-05-2020
En enig bestyrelse i SSB har besluttet, at vi ønsker at deltage i Final Four under forudsætning af, at samtlige spillere og trænere bliver testet for Covid-19.

Solrød FC - Starter træning igen

18-05-2020
Mandag d. 18/5 går vi igen i gang efter stilstand på banerne i ca. 8 uger.

Solrød FC's 1. Herresenior i Sjællandsserien

18-05-2020
Efter en fremragende første halvsæson af sæsonen 19/20, hvor holdet gik på vinterpause på førstepladsen med ca. 2,4 point i snit pr kamp, havde scoret mere end 3,5 mål pr kamp og vundet små 75 % af kampene, med blot et enkelt nederlag ude mod Næstveds divisionsreserver, var det med bekymrede miner, at holdet og trænerteamet så hvordan Covid19 også i fodboldverdenen skabte usikkerhed, afsavn og tab.

Støt Jersie Håndboldklub

18-05-2020
I aner ikke hvor meget vi glæder os til at kunne åbne op for håndboldtræningen igen. Vi er i bestyrelsen, sammen med klubbens trænere, ved at planlægge hvordan træningerne skal foregå det næste stykke tid, og vi håber på at kunne melde noget ud i denne uge. Alt kommer naturligvis til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Årets ungdomsfrivillig i SGF

14-05-2020
Solrød Gymnastikforening udnævnte Julie Helbo Jensen som årets ungdomsfrivillig i SGF.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online