Kom til åbent hus i 10Solrød

16. januar 2020

Overvejer du, om et år i 10. klasse kunne være noget for dig? Kom til åbent hus hos 10Solrød tirsdag d. 22. januar kl. 16:00–18:00.

10. klasse er et springbræt til fremtiden, hvor du lærer dig selv bedre at kende og bliver en del af nye, sjove fællesskaber med de 200 andre elever.

Er du f.eks. til Fodbold og Sport? Kultur og Samfund? Kunst og Kreativ? Praktik og Udfordringer? Eller vil du lære at blive Fri og Flyvefærdig?

Kom og mød vores elever og lærere og hør om de mange muligheder i 10Solrød.

PROGRAM:

16:00 – 17:00: Rundvisning. 10Solrøds giver en rundvisning på skolen.
17:00 – 18:00: Temafagsshow. Få en smagsprøve på de spændende temafag i et farverigt show.


Både elever og forældre er velkomne!
Alle lærere/ledere står klar til at svare på spørgsmål og vores nuværende elever viser rundt og sammensætter et show, der beskriver vores temafag og hverdagen på 10Solrød.

Kaffe i KAOS 
Da der ofte er stort fremmøde til åbent hus, kan der være lidt ventetid til rundvisningen. For at forsøde ventetiden, holder KAOS åbent og tilbyder lækker kaffe i hyggelige omgivelser.

KAOS er et nyt samlingssted for unge i Solrød Kommune. Indrettet som en café med brætspil, espressomaskiner og scene, er det et oplagt sted for sociale arrangementer. Unge i kommunen har mulighed for at bruge rummet til aktiviteter efter skole. KAOS ligger i forlængelse af 10Solrød og har ofte besøg af eleverne i løbet af ugen.

Vi glæder os til at se jer!

Vil du vide mere om 10Solrød? Besøg deres hjemmeside

Kilde: UngSolrød


Flere artikler

Ny sæson af Juniormedhjælpere hos UngSolrød

24-02-2020
Er du dreng og fyldt 15 år, så kan du tage en uddannelse som Juniormedhjælper gennem UngSolrød. Uddannelsen giver mulighed for at få et tidsbegrænset fritidsjob i en børneinstitution i Solrød kommune i op til 48 timer. Udover nye kompetencer får man et diplom, som kan bruges til at søge job og uddannelse i fremtiden.

Farverig Fredag med Perlerier

24-02-2020
Vi laver flotte og farverige perleplader af fisk, hyggelige monstre og savanens dyr med udgangspunkt i Anja Tackas perleunivers. Hvert mønster kan laves på en plade og du får selvfølgelig dine perleplader med hjem.

Vanity of modern panic

24-02-2020
Forestillingen VANITY OF MODERN PANIC holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest?

Anbefaling: Jægerinden

24-02-2020
Spændende roman om 2. verdenskrigs eneste bomebeskadron bestående af kvinder. Den er fuldstændig umulig at lægge fra sig.

Gode kræfter afløser gode kræfter

20-02-2020
Solrød´s kunstforening årlige generalforsamling var der udskiftning i bestyrelsen

Christinas Blomster på Strandvejen har fået vokseværk!

20-02-2020
Butikken flytter til større lokaler

Skal lokalt malerfirma vinde for 3. gang?

20-02-2020
4 x nomineringer og 2 x vinder som Årets Maler. Det´ Maleren i Køge hædres for sit kvalitetshåndværk og har nu mulighed for at vinde prisen som Årets Maler for 3. år i træk.

Bliv porcelæns maler for en dag

20-02-2020
Der vil der være mulighed for at prøve en sjov og udfordrende aktivitet, når Imerco får besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

Syng i Juniorkor

20-02-2020
Elsker du at synge? Vil du gerne være en del af fællesskabet i Jersie Juniorkor? Vi søger flere børn til vores juniorkor.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online