Skal du flytte hjemmefra? Disse ting må du huske

15. januar 2020

Før eller siden skal man flytte hjemmefra, og det er noget, mange unge ser frem til. Når man står i situationen, opdager man, at det både kan være dyrt, forvirrende og overvældende. Når man står med kasser op over hovedet og i flytterod, har man en tendens til at glemme, hvad man egentligt får brug for, når man skal stå på egne ben. Der er nemlig mange ting i hverdagen, man bruger, som man ikke tænker på, og her kan du blive klogere på, hvad du bør huske at investere, når du flytter.

Du kan ikke undvære et spejl og knager i entréen
Du tænker sikkert ikke over det, men du bruger et spejl flere gange om dagen. Når man skal ud, når man skal klæde om, når man går i bad, når man skal fjerne makeup og så videre. Det er derfor stensikkert, at du ikke kan undvære et spejl, og sådan et kan du finde fra det populære brand AYTM. Når du har fundet dit favoritspejl, der passer ind i den bolig, du flytter ind i, skal du have fundet dig nogle knager til entréen. På den måde kan du sikre, at der ikke bliver rodet, når der kommer gæster, der skal af med sine jakker. By Wirth laver et stort udvalg af forskellige knager, så du kan være sikker på, at du finder noget, der passer ind i din indretningsstil.

Glem ikke nips
Møbler og opbevaringsmuligheder er nødvendigt, og det er typisk dér, ens fokus er, når man skal flytte og investere i nye møbler. Du må dog ikke glemme nips. Nips er nemlig med til at gøre dit nye sted til dit, da nips kan gøre dit hjem mere personligt og hyggeligt. Find alt hvad du har brug for og meget mere til, når du skal flytte på www.roomformore.dk.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online