Gaderøverier – Maglekæret og Jersie Strandvej, Solrød Strand

13. januar 2020

Kl. 02:01 anmeldte en 18-årig mand fra Køge, at hans ven, en 17-årig ung mand fra Karise, netop var blevet overfaldet af to mænd.

Han blev slået i hovedet og fik frarøvet en taske, da han gik på Jersie Strandvej i Solrød. De to gerningsmænd løb herefter fra stedet ad Nemovej mod øst. En hundepatrulje blev sendt til stedet for at søge efter de flygtede røvere. Hundepatruljen fik fat i to mænd på Birkevænget, som passede på beskrivelsen af de to røvere. Den ene røver bar dametaske, som passede på beskrivelsen af den taske som blev frarøvet forurettede. De to unge mænd, en 15-årig fra Køge og en 18-årig fra Herfølge, blev anholdt og sigtet for røveri.

Den forurettede fulgtes med nogle venner ad Jersie Strandvej mod Køge. Vennerne gik nogle hundrede meter foran den 17-årige, som gik alene på fortovet. Da han kom forbi Dansk Kennel Klubs grund, kom to unge mænd ud fra grunden og direkte hen til forurettede med en truende attitude. Den 17-årig blev tildelt slag i ansigtet og bedt om at aflevere tasken. Da røverne havde fået tasken stak de af fra stedet og forurettedes ven ringede straks 112. Tasken som blev frarøvet ham, var en den 17-årige holdt for sin veninde, som cyklede længere fremme. Den 17-årige blev skadestueundersøgt efter episoden, men slap fra overfaldet med knubs.
Kl. 02:28 anmeldte en 58-årig mand, at han omkring kl. 01.55 var blevet overfaldet i tunellen på Tåstrupvej ved Maglekæret i Solrød Strand. Den 58-årige blev slået i ansigtet, så han faldt om. Han opdagede efterfølgende, at han var blevet frataget sine hævekort, sygesikringsbevis og husnøgle. Den 58-årige opsøgte en bekendt og fik hjælp til at ringe til politiet. Han blev efterfølgende tilset på skadestuen, men var ikke kommet alvorligt til skade. Politiet fandt den 58-åriges kort og nøgler på den 15-årige unge mand, som blev anholdt i forbindelse med røveriet på Jersie Strandvej.

De to anholdte blev sigtet for røveriet mod den 58-årige, og blev kørt til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Den 15-åriges værger og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Lørdag morgen vurderede politiets jurister sagen, og det blev besluttet at fremstille den 15-årige unge mand i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Ud fra sagens oplysninger fremstod det, at han var ophavsmand til de røveriske overfald, og han var desuden bare seks dage tidligere, blev idømt en betinget dom for vold med henvisning til ungdomskriminalitetsnævnet. Den 18-årige mand blev løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Retten i Roskilde besluttede at varetægtsfængsle den 15-årige frem til 30. januar 2020.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra fredag 10/01 til lørdag 11/01.


Flere artikler

Spiritus-/narkokørsel / kørsel uden førerret – Egeholmen, Solrød Strand

27-05-2020
Kl. 23:08 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Karise for spiritus-/narkokørsel og kørsel uden førerret i en personbil.

Narko-/spirituskørsel uden førerret mv. – Karlslunde Centervej

27-05-2020
Kl. 02:15 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Greve for kørsel i både narkotika- og spirituspåvirket tilstand i en personbil ved motorvejen.

Hensynsløs kørsel på motorcykel – Køge Bugt Motorvejen, Greve

25-05-2020
Kl. 11:36 ville færdselspolitiet kontrollere en motorcyklist, som kørte med væsentlig højere hastighed end tilladt ad Køge Bugt Motorvejen mod nord ved Greve.

Kørsel uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

25-05-2020
Kl. 11:30 kørte en 46-årig kvinde fra Skælskør i en personbil ad motorvejen i nordlig retning omkring afkørsel 30. Da færdselspolitiet standsede bilen, kunne hun som fører af den ikke fremvise et kørekort.

Gode råd fra politiet om at forhindre tyveri fra bil og varebil

25-05-2020
Midt- og Vestsjællands Politi har nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forsøge at forhindre tyveri fra din bil:

Narkobilist glemte at holde til højre – Køge Bugt Motorvejen, Greve

21-05-2020
Kl. 01:35 standsede politiet en bilist, der over en strækning på ca. tre km. havde kørt i tredje vognbane på motorvejen i sydgående retning omkring afkørsel 29.

Falske rengøringsfolk udnyttede corona-frygt – østlig del af politikredsen

18-05-2020
I løbet af de tidlige aftentimer lørdag fik politiet seks anmeldelser samt den syvende som en efteranmeldelse søndag formiddag om to mænd, der lørdag aften optrådte som falske rengøringsfolk.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

18-05-2020
Kl. 21:30 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 163 km/t på motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand, selv om højst tilladte hastighed også der er 110 km/t ifølge skiltningen.

To kvinder stjal kødvarer fra supermarkeder – Greve / Karlslunde

18-05-2020
Kl. 18:10 anmeldte personale fra supermarkedet Rema 1000, Greve Centervej, at to kvinder tidligere på eftermiddagen havde stjålet kødvarer fra supermarkedets kølemontre og uden at betale var kørt fra stedet i en personbil.

Hurtig bilister – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-05-2020
Kl. 20:08 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 176 km/t ad motorvejen i nordgående retning, selv om det ved færdselstavler er angivet, at højst tilladte hastighed er 110 km/t.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online