Lokal it-virksomhed med succes inviterede borgmesteren på besøg

28. november 2019

Solrødvirksomheden Genia, der har modtaget erhvervsprisen ´Succesvirksomhed 2019´, inviterede borgmester Niels Hörup på en rundtur i lokalerne på Nordmarksvej.

For snart fem år siden flyttede Kristian Hansen sin it-virksomhed fra et større kontorhotel tæt på København ud blandt marker og hestefolde på Nordmarksvej i Solrød. I den fint moderniserede driftsbygning, som engang tilhørte et gammelt gartneri, skaber den 11 mand store virksomhed med navnet Genia flotte vækstresultater år efter år.

Solrødvirksomheden, som lever af at levere it-konsulent og hosting ydelser, er to gange blevet kåret som gazelle af dagbladet Børsen og har i år modtaget erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ fra Spar Nord og revisionsfirmaet BDO. Prisen gives som en anerkendelse til de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.


Da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos den succesfulde solrødvirksomhed kvitterede han for de flotte resultater og fortalte samtidig om, hvordan Solrød Kommune kan hjælpe lokale virksomheder.

”Jeg sætter stor pris på at få lov til at stikke hovedet indenfor hos vores lokale virksomheder og få et indblik i deres hverdag og i dette tilfælde også lykønske med priserne,” siger borgmesteren og fortsætter:

”Det giver samtidig mulighed for at fortælle om kommunens erhvervsservice, hvor lokale virksomheder ved hjælp af Erhvervshus Sjælland kan få gavn af en lang række tilbud. Det gælder fx både hjælp til rekruttering i samarbejde med jobcenteret, tilbud om konkrete forløb inden for forretningsudvikling samt hjælp til salg og digitalisering.”

Uddanner egne talenter
Den succesfulde it-virksomhed har ikke kun vind i sejlene, når det gælder virksomhedens produkter, også når det gælder uddannelse og fastholdelse af unge talenter, har Genia medvind.

”Vores kunder forventer meget af os, og der er meget fart på i branchen. Vi har egentlig arbejde til to mand mere, men det kan være en udfordring at finde de rette medarbejdere. Så nu uddanner vi selv unge talenter. Det er en stor investering tidsmæssigt og økonomisk, men det er investeringen værd, fordi vi ender med at få dygtige og loyale medarbejdere, som kender virksomheden til bunds og bidrager til at skabe vores flotte resultater,” siger Kristian Hansen, som også håber på at udvide kundeskaren til andre lokale virksomheder.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Guidet bustur for nye tilflyttere

06-08-2020
Hvis du er flyttet til Solrød Kommune inden for det seneste år, kan du komme på en gratis, guidet bustur rundt i kommunen.

Nu kan du indstille til Frivillighedsprisen 2020

06-08-2020
Hvem, synes du, skal modtage årets Frivillighedspris?

Sådan minimerer du risikoen for markbrande

06-08-2020
Høsten er i godt i gang, og derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på risikoen for markbrande. Læs de gode råd her.

Byg om så det kan mærkes

06-08-2020
Tænk energi ind, når du skal renovere dit hus. Få gode råd og inspiration til energirenovering af dit hus.

Pas på vores børn og unge i trafikken

06-08-2020
I august begynder tusindvis af børn i skole, og det får nu Solrød Kommune, Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og politiet til at minde bilisterne om at vise hensyn. En undersøgelse viser, at knap hver 5. kører for stærkt på skolevejene.

Renovering af stitunnel under Tåstrupvej fremskyndet fra 2024 til 2020

30-07-2020
De fine roser i midterrabatten er kommet i midlertidig pleje et andet sted, mens renoveringen pågår.

8 gode bud på sommeraktiviteter i Solrød Kommune

23-07-2020
Mangler du inspiration til, hvad du skal lave i sommerferien? Så læs med her.

KLAR Forsyning arbejder ved Munkekærskolen

16-07-2020
Et større regnvandsbassin bliver anlagt på Munkekærskolens grønne boldareal hen over sommeren.

Lær at spotte de digitale fælder

12-07-2020
Svindelmails, fuphjemmesider og falske sms´er. Få hjælp til at spotte de digitale fælder.

Sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år

09-07-2020
Går årets sommer lidt stille for sig? Er der brug for at komme ud og opleve noget nyt? Vær med til et hav af spændende sommeraktiviteter for børn!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online