Lokal it-virksomhed med succes inviterede borgmesteren på besøg

28. november 2019

Solrødvirksomheden Genia, der har modtaget erhvervsprisen ´Succesvirksomhed 2019´, inviterede borgmester Niels Hörup på en rundtur i lokalerne på Nordmarksvej.

For snart fem år siden flyttede Kristian Hansen sin it-virksomhed fra et større kontorhotel tæt på København ud blandt marker og hestefolde på Nordmarksvej i Solrød. I den fint moderniserede driftsbygning, som engang tilhørte et gammelt gartneri, skaber den 11 mand store virksomhed med navnet Genia flotte vækstresultater år efter år.

Solrødvirksomheden, som lever af at levere it-konsulent og hosting ydelser, er to gange blevet kåret som gazelle af dagbladet Børsen og har i år modtaget erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ fra Spar Nord og revisionsfirmaet BDO. Prisen gives som en anerkendelse til de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.


Da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos den succesfulde solrødvirksomhed kvitterede han for de flotte resultater og fortalte samtidig om, hvordan Solrød Kommune kan hjælpe lokale virksomheder.

”Jeg sætter stor pris på at få lov til at stikke hovedet indenfor hos vores lokale virksomheder og få et indblik i deres hverdag og i dette tilfælde også lykønske med priserne,” siger borgmesteren og fortsætter:

”Det giver samtidig mulighed for at fortælle om kommunens erhvervsservice, hvor lokale virksomheder ved hjælp af Erhvervshus Sjælland kan få gavn af en lang række tilbud. Det gælder fx både hjælp til rekruttering i samarbejde med jobcenteret, tilbud om konkrete forløb inden for forretningsudvikling samt hjælp til salg og digitalisering.”

Uddanner egne talenter
Den succesfulde it-virksomhed har ikke kun vind i sejlene, når det gælder virksomhedens produkter, også når det gælder uddannelse og fastholdelse af unge talenter, har Genia medvind.

”Vores kunder forventer meget af os, og der er meget fart på i branchen. Vi har egentlig arbejde til to mand mere, men det kan være en udfordring at finde de rette medarbejdere. Så nu uddanner vi selv unge talenter. Det er en stor investering tidsmæssigt og økonomisk, men det er investeringen værd, fordi vi ender med at få dygtige og loyale medarbejdere, som kender virksomheden til bunds og bidrager til at skabe vores flotte resultater,” siger Kristian Hansen, som også håber på at udvide kundeskaren til andre lokale virksomheder.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Solrød Kommune holder lukket mellem jul og nytår

12-12-2019
Solrød Kommune ønsker borgere og erhvervsdrivende en glædelig jul og et godt nytår.

Nu får Trylleskov Strand direkte busforbindelse til Solrød Station

09-12-2019
I sommer besluttede byrådet at sætte næsten 1,3 mio. kr. af til en ny buslinje med direkte forbindelse mellem Trylleskov Strand og Solrød Station, og til at redde natbus 97N. Den 15. december har den nye buslinje premiere.

Kom til julekoncert søndag d. 8. december 2019

05-12-2019
Solrød Kommunale Musikskole fejrer 2. søndag i advent

Ejendomsskattebilletten 2020

05-12-2019
Ejendomsskattebilletten for 2020 er på vej.

3. klasse har erstattet nissegaver med juledonationer

05-12-2019
Eleverne i 3.x på Havdrup Skole har skiftet de traditionelle nissegaver ud med donationer til julehjælp.

10Solrød summer af kreativitet i OSO-ugen

05-12-2019
Dyrlæge, psykolog, elektriker, partisekretær og professionel e-sportsudøver. Drømmene om fremtiden strækker sig vidt hos eleverne på 10Solrød, som i de sidste to uger har arbejdet med deres OSO-opgave.

På borgmesterbesøg hos lokal kølevirksomhed

02-12-2019
Hos kølevirksomheden Celcius Nordic i Havdrup er ejer Allan Horsdal parat til at løfte sin del af ansvaret for, at der bliver uddannet nye kølemontører. Det og meget andet fik han og borgmester Niels Hörup en god snak om, da borgmesteren var på besøg.

Solrød Kommunes budgetopfølgning viser tilfredsstillende resultat

25-11-2019
Der er fortsat god balance i Solrød Kommunes økonomi

Julekoncert med Køge Bugt Koret

25-11-2019
Køge Bugt Koret vil 11/12 indhylle biblioteket i den vidunderligste julestemning

Kom til byrådsmøde i Kirkens Hus

25-11-2019
Byrådsmødet er mandag den 25. november rykket til Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, Solrød Strand.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online