Røveri mod person opklaret – Karlslunde Parkvej

28. november 2019

Kl. 14:38 modtog politiet en anmeldelse om, at en 14-årig dreng fra Karlslunde netop var blevet overfaldet og frarøvet noget tøj samt nogle covers til mobiltelefoner.

Politiet kørte med flere patruljer til området, hvor en forslået dreng med hævelser i ansigtet blev truffet sammen med nogle vidner. Politiet fik hurtigt klarlagt, at den 14-årige havde haft de frarøvede effekter til salg og havde aftalt at mødes med en mulig køber ved stationscentret. De var gået op parkeringsdækket, så køberen kunne prøve tøjet uden at vække opsigt. Pludselig dukkede to maskerede unge op og overfaldt den 14-årige med slag, så han faldt omkuld. Et vidne, der havde været til stede, flygtede og alarmerede politiet, samtidig med at køberen sammen med de to maskerede flygtede fra stedet med de røvede effekter. Efterforskningen førte hurtigt politiet på sporet af den interesserede køber, som blev opsøgt på hans bopæl i Karlslunde. Der var tale om en 15-årig dreng, som i overværelse af sine forældre og en repræsentant fra de sociale myndigheder blev sigtet for og afhørt til en sag om røveri. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet ikke de røvede effekter. Efterforskningen førte politiet videre til en af de maskerede unge, som viste sig at være en 14-årig dreng fra Greve. Også hans forældre var til stede ved politiets ankomst. De sociale myndigheder blev også tilkaldt til hans bopæl, hvor politiet afhørte ham om røveriet. Han kunne ikke sigtes for noget, da han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Heller ikke på hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, men politiet havde i den fortsatte efterforskning fået identificeret en tredje mistænkt. En 15-årig dreng fra Greve blev derfor kontaktet på sin bopæl, hvor forældrene også var til stede. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, som efterfølgende blev genudleveret til offeret. Også den 15-årig blev sigtet for røveri og afhørt til sagen. Alle tre personer kan forvente at høre nærmere fra både politiet og de sociale myndigheder i anledning af røverisagen.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra tirsdag 26/11 til onsdag 27/11.


Flere artikler

Narkobilist glemte at holde til højre – Køge Bugt Motorvejen, Greve

21-05-2020
Kl. 01:35 standsede politiet en bilist, der over en strækning på ca. tre km. havde kørt i tredje vognbane på motorvejen i sydgående retning omkring afkørsel 29.

Falske rengøringsfolk udnyttede corona-frygt – østlig del af politikredsen

18-05-2020
I løbet af de tidlige aftentimer lørdag fik politiet seks anmeldelser samt den syvende som en efteranmeldelse søndag formiddag om to mænd, der lørdag aften optrådte som falske rengøringsfolk.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

18-05-2020
Kl. 21:30 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 163 km/t på motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand, selv om højst tilladte hastighed også der er 110 km/t ifølge skiltningen.

To kvinder stjal kødvarer fra supermarkeder – Greve / Karlslunde

18-05-2020
Kl. 18:10 anmeldte personale fra supermarkedet Rema 1000, Greve Centervej, at to kvinder tidligere på eftermiddagen havde stjålet kødvarer fra supermarkedets kølemontre og uden at betale var kørt fra stedet i en personbil.

Hurtig bilister – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-05-2020
Kl. 20:08 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 176 km/t ad motorvejen i nordgående retning, selv om det ved færdselstavler er angivet, at højst tilladte hastighed er 110 km/t.

Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-05-2020
Kl. 18:30 ønskede politiet at kontrollere en personbil, der hurtigt kørte ad motorvejen i sydlig retning. Bilen kørte dog fra motorvejen og videre ad Cordozavej til Vibevej i Solrød Strand, hvor bilisten standsede af sig selv.

Mænd med pistollignende genstand i bil – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

11-05-2020
Kl. 23:13 standsede en patrulje en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. I bilen befandt sig en ædru, 30-årig mand fra Brøndby Strand som fører og en påvirket, 32-årig mand fra Strøby som passager.

Cyklist på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-05-2020
Kl. 06:40 fik politiet oplysninger om, at en cyklist kørte ad motorvejen mod syd og befandt sig omkring rastepladsen i Karlslunde.

Knallertkørsel til ulempe – Skolevej, Havdrup – Solrød

07-05-2020
Kl. 21:34 blev tre knallerter set køre rundt i Havdrup af færdselspolitiet, som fandt tre knallerter med varme motorer efterladt i skolegården.

Hurtig narkobilist uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

07-05-2020
Kl. 19:25 målte færdselspolitiet den af to bilister, der formentlig kørte om kap ad motorvejen, hvor højst tilladte hastighed er 110 km/t jf. skiltningen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online