Røveri mod person opklaret – Karlslunde Parkvej

28. november 2019

Kl. 14:38 modtog politiet en anmeldelse om, at en 14-årig dreng fra Karlslunde netop var blevet overfaldet og frarøvet noget tøj samt nogle covers til mobiltelefoner.

Politiet kørte med flere patruljer til området, hvor en forslået dreng med hævelser i ansigtet blev truffet sammen med nogle vidner. Politiet fik hurtigt klarlagt, at den 14-årige havde haft de frarøvede effekter til salg og havde aftalt at mødes med en mulig køber ved stationscentret. De var gået op parkeringsdækket, så køberen kunne prøve tøjet uden at vække opsigt. Pludselig dukkede to maskerede unge op og overfaldt den 14-årige med slag, så han faldt omkuld. Et vidne, der havde været til stede, flygtede og alarmerede politiet, samtidig med at køberen sammen med de to maskerede flygtede fra stedet med de røvede effekter. Efterforskningen førte hurtigt politiet på sporet af den interesserede køber, som blev opsøgt på hans bopæl i Karlslunde. Der var tale om en 15-årig dreng, som i overværelse af sine forældre og en repræsentant fra de sociale myndigheder blev sigtet for og afhørt til en sag om røveri. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet ikke de røvede effekter. Efterforskningen førte politiet videre til en af de maskerede unge, som viste sig at være en 14-årig dreng fra Greve. Også hans forældre var til stede ved politiets ankomst. De sociale myndigheder blev også tilkaldt til hans bopæl, hvor politiet afhørte ham om røveriet. Han kunne ikke sigtes for noget, da han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Heller ikke på hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, men politiet havde i den fortsatte efterforskning fået identificeret en tredje mistænkt. En 15-årig dreng fra Greve blev derfor kontaktet på sin bopæl, hvor forældrene også var til stede. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet de røvede effekter, som efterfølgende blev genudleveret til offeret. Også den 15-årig blev sigtet for røveri og afhørt til sagen. Alle tre personer kan forvente at høre nærmere fra både politiet og de sociale myndigheder i anledning af røverisagen.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra tirsdag 26/11 til onsdag 27/11.


Flere artikler

Hensynsløs kørsel – Køge / Solrød

12-12-2019
Kl. 12:20 genkendte en patrulje føreren af en personbil i Vestergade, Køge, som en person, der ikke havde generhvervet sit kørekort. Politiet ville derfor standse personbilen til en kontrol af føreren og køretøjet, men føreren valgte at sætte hastigheden op for at køre fra politiet.

3. klip udløser frakendelse – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

12-12-2019
Kl. 18:54 blev en 50-årig mand fra Strøby Egede sigtet for at have kørt for hurtigt på motorvejen. Politiet målte personbilen til at køre 156 km/t, på en strækning hvor det var tilladt at køre 110 km/t.

Mand krydsede jernbanen under testkørsel – Ved Banen, Lille-Skensved

09-12-2019
Kl. 06:39 anmeldte personalet fra Bane Danmark, at en person havde krydset jernbanesporet uden at bruge overgangen på sporet. Der foregik testkørsel på strækningen i forbindelse med et nyt signalsystem, og derfor var stationen afspærret og togdriften indstillet.

Hurtig bilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

09-12-2019
Kl. 19:16 målte færdselspolitiet en bilist til at køre i en personbil ad motorvejen mod syd med en hastighed på mindst 144 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Røveri mod ældre mand – Solrød Center

09-12-2019
Kl. 15:06 fik politiet en anmeldelse om et røveri, som kl. ca. 1420 var blevet begået mod en 81-årig mand fra Solrød Strand.

Udbrændt bil på mark – Naurbjergvej, Lille-Skensved

09-12-2019
Kl. 22:44 foretog politiet en nærmere undersøgelse af en udbrændt bil, der var blevet fundet stående udbrændt ude på en mark.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

09-12-2019
Kl. 20:15 målte færdselspolitiet en personbil til at køre med mindst 148 km/t mod syd ad motorvejen, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

05-12-2019
Kl. 00:45 anholdt og sigtede politiet en 39-årig mand fra Ishøj for spirituskørsel i en personbil på rastepladsen på motorvejens sydgående spor.

Betalingsspørgsmål – Karlslunde

02-12-2019
Kl. 01:18 fik politiet en anmeldelse fra et taxaselskab om, at et ægtepar var blevet kørt hjem fra en fest, men ikke ville betale for turen.

Campingvogne brændt – Jersie Strandvej

02-12-2019
Kl. 22:05 fik politiet via alarm 112 oplysninger fra en cyklist, der under kørsel ad Jersie Strandvej bemærkede ild i en campingvogn hos en forhandler af campingvogne.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online