Julestue i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

15. november 2019

Den hyggeligste juleaktivitet for hele familien!

I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter er vi glade for igen i år at kunne slå dørene op for Solrøds hyggeligste julestue

Til julestuen sælges der traditionen tro juledekorationer, julepynt, julegaver og mange andre fine ting af høj kvalitet, som alt sammen er håndlavet med omhu og hjerte af brugerne af centerets værksteder. Desuden er der mulighed for at gøre et loppe-kup hos de frivillige i ?Loppeskuret?, som i dagens anledning har rykket lopperne indenfor i varmen.

Hvis du er til spænding og overraskelse, er der også mulighed for at deltage i julelotteriet, hvor du kan vinde flotte gevinster, og når benene trænger til et hvil, byder Den Frivillige Café på gløgg, æbleskiver og andre uimodståelige fristelser.

For børnene og barnlige sjæle er juleværkstedet åbent, hvor du helt gratis kan klippe-klistre og udfolde dine kreative sider med god assistance fra krea-hjælperne, hvis der skulle blive brug for det, og måske får værkstedet uventet besøg i løbet af dagen??

I Aktivitets- og Frivilligcenteret elsker vi traditioner, men for at traditionerne ikke bare skal blive gamle vaner, hilser vi også hvert år nye tiltag velkomne. I år er det nye tiltag, at udefrakommende handlende kan få en salgsbod til julestuen ? helt gratis! Vi ønsker en Julestue med noget for enhver smag, så derfor vælger vi i år at tilbyde boder uden beregning til hobbysalg af håndlavede varer, der ikke i forvejen udbydes af centerets egne værksteder.

Julestuen finder sted lørdag d. 30. november kl. 10.00-14.00 i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Spørgsmål og henvendelser vedr. salgsboder kan rettes til Aktivitetskoordinator, Peter Jensen, på tlf. 56181972 eller pje@solrod.dk.


Flere artikler

Grønnere Grøn udvides med mere end 100 koncerter

02-07-2020
Grøn Koncert er aflyst, men i stedet flytter Grønnere Grøn musikken hjem til danskerne i form af store live-navne som Mads Langer, Phlake og Medina. Nu udvides konceptet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde. Dermed kan endnu flere være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Solrøds sommer-studenter 2020

02-07-2020
Solen og de splinternye studenterhuer stråler om kap i ugen op til årets sommerferie. De dugfriske STX- og HF-studenter fra Solrød Gymnasium fylder både på skolen og i bybilledet, og nu skal afslutningen af deres gymnasiale uddannelse fejres med maner.

Er du efterlyst som udeblevet fra fogedretten?

02-07-2020
Mange borgere i Midt- og Vestsjællands politikreds er efterlyste som udeblevne fra et retsmøde i fogedretten. De opfordres nu til at få deres mellemværende med fogedretten klaret snarest muligt.

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

02-07-2020
Tungvognscenter Øst var i sidste uge rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster for at tjekke studentervogne og eksamenskørsler med glade unge mennesker, der endelig fik lov at fejre sommerferien. For nogen endte dagen dog brat.

UngSolrød var på vandet

02-07-2020
I går var 8 unge fra UngSolrød på vandet. De blev undervist i Stand Up Paddle Board og I havkajak. I morgen tager de af sted igen og slutter af med et kursusbevis i SUP!

Træn din iværksættermuskel!

02-07-2020
Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød. På akademiet møder vi seje iværksættere og besøger lokale virksomheder. Vi leger og eksperimenterer os frem, mens vi bygger nye løsninger og får gode idéer, der gør en forskel for os selv og andre.

Pia anbefaler: Jægerinden

02-07-2020
En russisk kvindelig bombepilot, en grusom nazist og en plaget journalist er ingredienserne i denne spændende roman, som er umulig at lægge fra sig.

Rejs med Filmstriben - Turen går til Spanien

02-07-2020
Du behøver ikke forlade landet for at opleve alverdens eventyr. Giv dig i kast med Filmstribens vidunderlige univers, og opdag fremmede kroge af verden du ellers ikke ville se.

Fællesspisning og Familiekoncert med Trolle og Tormod

29-06-2020
Vi fyrer op under bibliotekshaven i Solrød med fællesspisning og familiekoncert med Danmarks vel nok sejeste børneshow Trolle og Tormod.

Fællesspisning og Familiekoncert med HipsomHap

29-06-2020
Vi fyrer op under bibliotekshaven med fællesspisning og familiekoncert med børne-Hiphop-fænomenet HipsomHap.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online