Musikskolen og Uglegårdsskolen i digitalt samspil

14. november 2019

I efterårssæsonen har Solrøds Kommunale Musikskole kørt et samarbejdsprojekt med Uglegårdsskolen. Her gennemgik alle 4. klasser et ni-ugers forløb med samspil og computermusik.

SAMSPIL PÅ IPADS

Musikundervisningen fik en digital tuning, da Solrøds Kommunale Musikskole kørte temaforløb for 4. årgang på Uglegårdsskolen. De klassiske musikinstrumenter blev skiftet ud med iPads, hvor eleverne sammen kunne skabe digitale samspilsmelodier.

I dette ni-ugers forløb supplerede Musikskolen med én af deres undervisere, som guidede eleverne til at bruge Garageband – en app, hvor man skaber sine egne melodier ved at kombinere forskellige musikinstrumenter.


STEMNINGSMUSIK TIL DEN GRIMME ÆLLING

Med en iPad mellem sig, samledes eleverne i grupper og bidrog skiftevis til at tilføje trommer, guitar og andre instrumenter til deres samspilsstykke. Eleverne skulle fortolke på eventyrfortællingen om Den Grimme Ælling og komponere et musikstykke, der satte stemning til en situation i fortællingen. I denne opgave kunne eleverne derfor skabe dramatiske lydspor, der udtrykker følelsen af hønsegården eller den magiske følelse af at vokse op og opdage sig selv som en smuk svane.

Kilde: UngSolrød


Flere artikler

UngSolrød på sjov tur i Tivoli

06-08-2020
13 unge fra Solrød brugte onsdagen på vilde rutsjebaner i Tivoli sammen med UngSolrød.

Rejs med Filmstriben - Turen går til Island

06-08-2020
Du behøver ikke forlade landet for at opleve alverdens eventyr. Giv dig i kast med Filmstribens vidunderlige univers, og opdag fremmede kroge af verden du ellers ikke ville få at se.

40 års tro tjeneste på Munkekærskolen blev fejret

06-08-2020
Dorte Wiese blev i dag fejret af hendes kollegaer på Munkekærskolen i anledningen af hendes 40 års jubilæum på skolen.

Stand-up aften i Solrød Bio

03-08-2020
Den lokale komiker Oliver Ljunggren har allieret sig med de 2 meget dygtige entertainere Jakob Svendsen og Mortenn. Denne sjove trio gæster Solrød Bio fredag d. 14. august.

Solrød Opera udendørs koncert

03-08-2020
Udendørs koncert med jazzbandet Catpack og fællessang under ledelse af Dorthe Elsebet og Lars Grangaard. Med håndsprit og glæde.

Tapas, sangria og spansk stemning i Solrød Center

03-08-2020
Lørdag 8. august kl. 12-15 afslutter vi vores Costa Del Sol(Rød) tema. Kom og vær med til en eftermiddag, fyldt med sydens stemning. Der serveres tapas, sangria og meget mere fra teltene i området ved Ny Rund Scene.

Flot fernisering på biblioteket

03-08-2020
Til trods for det flotte sommervejr dukkede der en god forsamling kunstinteresserede op til akvarelgruppens fernisering på Solrød Bibliotek lørdag d. 1. august.

Solrød Tennis Klub klar til nye baner

03-08-2020
Så er hallen gjort klar til at HP Tennisanlæg Aps kan komme på mandag og lægge nye baner.

Bliv klogere på dit barns motorik

30-07-2020
Motorikken har stor betydning for dit barnets udvikling helt fra det bliver født.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online