Find de perfekte præmier

13. november 2019
Er du med til at arrangere en sportsbegivenhed eller andet, hvor der skal uddeles præmier? Så kan det være, at du allerede har gået og grublet over, hvad præmien skal være.
Der er naturligvis mange muligheder, og man kan sagtens kombinere flere former for præmier.
Der er dog én form for præmie, der altid bærer frugt, og som alle værdsætter. Nemlig pokaler og medaljer. Det er nemlig noget, du kan beholde i evig tid og altid kigge tilbage på med et smil og med stolthed.

Så er spørgsmålet bare, hvor du kan finde de helt rigtige pokaler og medaljer? Et godt bud vil være hos pokalbutikken.dk, hvor der nemlig er et kæmpe sortiment af alt inden for præmier.

Et enormt sortiment
Du vil garanteret gerne finde den helt rigtige præmie, som deltagerne vil have stor glæde af og have lyst til at vise frem. Dette bliver ikke noget problem, da der er et kæmpe stort udvalg på hjemmesiden, der gør, at du med garanti vil kunne finde lige det, du har i tankerne. Sortimentet omfatter blandt andet følgende typer af præmier:

- Medaljer og specialprægede medaljer
- Pokaler
- Statuetter
- Vandrepokaler
- Pins og emblemer
- Vævede eller broderede stofmærker

Ovenstående viser ikke hele sortimentet, så hvis der ikke var det, som du var på udkig efter, kan det sagtens være, at det alligevel er at finde på hjemmesiden.
Når det kommer til medaljerne, kan de alle leveres med et valgfrit bånd samt emblem og gravering. Der findes medaljer til omkring 80 forskellige sportsgrene, så der vil med stor sandsynlighed være en medalje til netop den sportsgren, du leder efter.
Hvis du vil have en helt unik medalje, er dette også muligt, da du kan få lavet medaljer, der er tilpasset din forening, sportsklub eller noget helt tredje.
Hvis det er en vandrepokal, du er på jagt efter, kan du gøre den mere personlig ved at få lavet en indgravering i den. Dette kunne for eksempel være med vinderens navn eller et logo, så pokalen bliver helt unik og værd at stræbe efter og kæmpe for.

Gode priser og hurtig levering
Hvis der skal uddeles mange præmier, går det selvfølgelig ikke, hvis de hver især koster en bondegård. Dette er der taget højde for i pokalbutikken, hvor præmierne er til fornuftige priser, uden at det går ud over kvaliteten. Priserne er inklusiv 25% moms, så du kommer ikke til at få nogen ubehagelige overraskelser. Desuden er der gratis forsendelse, hvis du køber for over 500 kr.

Du kan forvente, at din ordre vil blive afsendt inden for to hverdage, så du skal ikke vente længe, før præmien er i hus.
Hvis du gerne vil arrangere det bedste arrangement, hvor præmierne vil være værd at kæmpe for, kan du med fordel tjekke udvalget på hjemmesiden ud. Det er langt federe at deltage i et sportsarrangement, hvis du ved, at der er noget godt i vente, og at du vil få en præmie, der vil minde dig om den særlige dag.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online