SF Pressemeddelelse budget 2020

7. november 2019

Pressemeddelelse SF Solrød i forbindelse med budget 2020

Pressemeddelelse
SF Solrød har afholdt bestyrelsesmøde, hvor dette års budgetforhandlinger og endelige aftale blev evalueret.

Vi kan konstatere, at vi fik en del af vores ønsker igennem. Derfor accepterer bestyrelsen dette års budgetresultat. Ingen nedskæringer, bedre forhold for nogle borgere – store som små – og uændret skattetryk.

Bestyrelsen bemærker, at den politiske proces er meget styret af det adm. oplæg, og levner ikke voldsom meget plads til politisk ageren. Det ville være ønskeligt, at byrådet diskuterer dette forhold. SF savner større råderum for politisk stillingtagen.
Et af de politiske pejlemærker, som hele byrådet har vedtaget hedder: ”Åbenhed og inddragelse af borgere og erhvervsliv”.

Dette udmøntes bl.a. i borgermøder. Dem har vi haft nogle stykker af i år. Ofte kan man som borger gå derfra med en følelse af, at der bliver lyttet, men det kan være svært at se, hvilken indflydelse, der reelt er opnået. Ofte bliver møderne afholdt, så det får karakter af infomøder. Det er svært at få øje på den aktive demokratiske proces.

Byrådet bør eksperimentere meget mere med form og indhold, så der kan aflejres større tilfredshed blandt almindelige borgere.

Marianne Svane
Formand
SF-Solrød

Yderligere oplysninger: Henrik T. Larsen tlf.: 81 73 72 02


Flere artikler

10Solrød åbnede med Corona-koncert

28-05-2020
Da 10Solrød genåbnede dørene mandag d. 18 maj efter lang tids lockdown, gik det ikke stille for sig. Musikeren OLI sang solen ind med en festlig koncert i skolegården.

Nu kan du igen læse aviser på Solrød Bibliotek og Kulturhus

28-05-2020
Det er nu tilladt at opholde sig på biblioteket, og derfor har du nu igen mulighed for at læse dagens avis på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Få en virtuel rundtur i det ombyggede kulturhus

28-05-2020
Marie viser rundt og fortæller.

H.K.H. Kronprinsessen indvier Holmegaard Værk

28-05-2020
Det bliver med kongelig deltagelse når designmuseet Holmegaard Værk om kort tid markerer genåbningen af det gamle glasværk. H.K.H. Kronprinsessen indvier museet til den officielle åbningsceremoni den 8. juni kl. 14.

Tilmelding til Solrød Centers Børneloppemarked er åbnet

25-05-2020
Vi glæder os til igen i år at byde velkommen til Børneloppemarked i vores hyggelige, åbne centergade d. 15. august! Af hensyn til myndighedernes anbefalinger om afstand, har vi valgt at reducere antallet af borde til 120.

Generalforsamling og vejlaugsmøde i Solrød Strands Grundejerforening

25-05-2020
Grundejerforeningen afholder ordinær generalforsamling, torsdag d. 17. september 2020 kl. 19:00 i Aktivitets- og Frivilligcentrets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Det ny designmuseum Holmegaard Værk åbner 30. maj 2020

25-05-2020
Efter store dele af kulturområdet blev inkluderet i udvidelsen af fase 2 kan Museum Sydøstdanmark omsider se frem til at byde gæster inden for på Holmegaard Værk. Åbningen finder sted lørdag den 30. maj i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Billetter kan forudbestilles allerede fra i dag på museets hjemmeside.

Ud i det blå med støvlerne på

25-05-2020
Vi bruger naturen som aldrig før. Flere og flere snører skoene og drager ud i det blå. Biblioteket har mange bøger om at vandre.

Tjen penge på skrabelodssalg online

21-05-2020
Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig

Grøn Koncert har tænkt nyt! Vi udvider, og hele Danmark er inviteret

21-05-2020
Grøn Koncert, som vi kender det, er aflyst…Men det bliver ikke sommer uden Grøn Koncert, så vi har besluttet, at udvide fra de normale otte koncertsteder til hele Danmark. Muskelsvindfonden og Tuborg inviterer til folkefest lørdag 25. juli, og TV 2 sender live hele aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen igennem.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online