Styregruppen i Hemingway Club Solrød modtog årets Frivillighedspris

7. november 2019

De mange ildsjæle i Solrød Kommune blev mandag aften hædret for deres indsats ved årets Frivillighedsaften, hvor også Frivillighedsprisen blev overrakt.

I Aktivitets- og Frivilligcenteret var der pyntet fint op med balloner, og ved scenen var der pustet tre flotte sølvfarvede bogstavballoner op, der tilsammen stavede ordet ’tak’. Netop det ord var omdrejningspunktet for aftenen. Mandag aften blev alle frivillige ildsjæle i Solrød Kommune takket og hædret for deres flotte indsats.

Der var snak langs alle borde og god stemning, da der blev budt velkommen til årets Frivillighedsaften. I velkomsten blev der lagt vægt på, at der i Solrød Kommune i 2019 har været ekstra fokus på den frivillige indsats.


”2019 har været et godt og spændende år for frivilligt socialt arbejde i Solrød Kommune, hvor vi blandt andet har udviklet en ny politik for frivilligt socialt arbejde, så vi sætter mere fokus på, at vi i fællesskab kan gøre Solrød Kommune til det bedste sted at leve og bo,” sagde udvalgsformand Ivar Haugaard-Hansen, og fortsatte:

”Det er blandt andet derfor, at vi afholder dialogmøder mellem repræsentanter fra kommunen og de frivillige ildsjæle. Samarbejdet mellem Solrød Kommune og de frivillige er en høj og vigtig prioritet,” sagde Ivar Haugaard-Hansen.

Efter velkomsten blev der i den grad grint og smilet, da Bertel Abildgaard trådte på scenen og sørgede for god musik og komik til aftenens mange gæster. Herefter var det tid til at præsentere og hylde de 10 indstillinger til Frivillighedsprisen, som alle yder en stor indsats i Solrød Kommune.

Efter en kort pause med kaffe og kage blev spændingen forløs, og det blev afsløret, at Styregruppen i Hemingway Club Solrød er årets modtagere af Frivillighedsprisen, som blev overrakt af borgmester Niels Hörup.

”Styregruppen har formået at samle og aktivere voksne, modne mænd med deres klub, har skabt positiv opmærksomhed om det frivillige sociale arbejde og været et positivt eksempel til efterlevelse for andre frivillige. I har i den grad fortjent at blive hyldet og fejret for jeres arbejde,” sagde borgmester Niels Hörup.

Hemingway Club Solrød har haft stor succes og er i stor vækst, og nu er klubben blevet så populær, at der arbejdes på at starte endnu en Hemingway Club i Solrød Kommune.

”Det fortæller i den grad noget om behovet for et sådan frivilligt initiativ, hvor fællesskabet og det sociale element er i centrum. I har skabt et socialt netværk med nære relationer, hvor det er muligt at dele personlige tanker med andre mænd og have en god, åben mandesnak,” sagde borgmester Niels Hörup til årets prismodtager.

Fakta:

Byrådet i Solrød Kommune indstiftede i 2009 Frivillighedsprisen, og den gives som påskønnelse af en person, forening, organisation eller institution, der har gjort en særlig indsats for det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune. Det er Social-, sundheds- og fritidsudvalget, der på baggrund af indstillinger udvælger prismodtageren. Ud over anerkendelse følger der 7.000 kr. med.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Unikt og bæredygtigt boligbyggeri

18-05-2020
Nu sendes lokalplanen for Green Hills i høring

Solrød Bibliotek og Kulturhus åbner for ind- og udlån

18-05-2020
Du kan låne og afleverer bøger som du plejer

Byrådsmødet bliver afholdt over Skype

18-05-2020
Den 25. maj 2020 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

SSP beder forældre om hjælp

14-05-2020
SSP opfordrer forældre til at gå i dialog med deres unge om adfærden i det offentlige rum.

Status på genåbningen af Solrød Kommune

14-05-2020
Her kan du få et overblik over, hvordan coronavirus påvirker Solrød Kommune.

Aktivitets- og Frivilligcenteret går online

04-05-2020
Da AFC er lukket ned, mangler mange borgere et fællesskab og et sted at mødes, og derfor inviterer AFC nu til online aktiviteter.

Borgmester om coronapandemien: Stor ros til ansatte og borgere i kampen mod COVID-19 virusset

04-05-2020
I Solrød Kommune er der kun få registrerede smittede med coronavirus, men sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer skal stadig følges til punkt og prikke, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Der bliver testet sirener den 6. maj 2020

30-04-2020
Traditionen tro er den første onsdag i maj, dagen hvor sirenevarslingssystemet testes med lyd over hele landet.

Jobkonsulenter bliver til børnehavefrivillige for at hjælpe til under coronakrisen

30-04-2020
I Solrød Kommune har 23 medarbejdere fra kommunens job- og socialcenter frivilligt tilbudt deres hjælp til kommunens tre folkeskoler og 11 dagtilbud, som har taget imod tilbuddet med kyshånd.

Corona-tiltag: Solrød Kommune bygger for 26,7 mio. kr. ekstra i år

30-04-2020
Ny cykelsti til skolebørn, forskønnelse af Solrød Center, renovering af Uglegårdsskolen, tilslutning til fjernvarme for Havdrup Skole og Havdrup Idrætscenter og nye brandalarmeringsanlæg flere steder i kommunen – det er blot nogle få af de tiltag, Solrød Kommune iværksætter for at hjælpe virksomheder og beskæftigelse på vej under coronakrisen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online