Akvarelkunst i ”Spitzenklasse”

16. september 2019

Fernisering Lørdag den 21. september 2019 kl. 14-17

Vil man se akvarelkunst i verdensklasse, er det et must at besøge den smukke udstilling i Portalens galleri.

Kunstforeningen Køge Bugt har samlet nogle af Europas bedste akvarelkunstnere til at vise deres formåen på det syrefri akvarelpapir, der danner grundlag for de fine vandbaserede farver.
Ferniseringen, hvortil alle er velkommen, afholdes

Lørdag den 21. september 2019 kl. 14-17
Portalen 1 v/ Hundige S-tog station

De medvirkende kunstnere i denne unikke udstilling, som Kunstforeningen Køge Bugt har arbejdet med i et års tid, er:

Anet Duncan, Spanien, Gerda Mentens, Belgien, Irina Rebnisskaya og Pive Toivonen, Finland, Jonina Ninny Magnusdottir, Island, Anna Törnquist, Anna von Elern og Hasse Karlsson, Sverige samt Mona Sloth, Marianne Gross, Hanne Julie, Inge Mette Kirkeby, Maya Korlas-Martin og Peter V. Nielsen, Danmark.

De udvalgte kunstnere repræsenterer en stor bredde inden for akvarelkunsten såvel med hensyn til motiv som teknik. Denne kunstart har de seneste årtier gennemgået en udvikling, som i den grad har bidraget til en voksende interesse blandt andet gennem afholdelse af smukke og oplevelsesrige udstillinger rundt om i verden. Små og store papirformater, suiter af billeder der fortæller en sammenhængende historie, landskaber som vi kender og måske ikke lige genkender og mange andre forskellige motiver indgår i denne meget seværdige udstilling i Portalens smukke galleri i Hundige.

Udstillingen er åben torsdag og fredag kl. 14-17, lørdag kl. 13-17 og søndag kl. 12-15.
Sidste udstillingsdag er søndag den 13. oktober 2019.
Flere artikler

Fotoudstilling med Solrød Fotoklub

03-12-2020
Traditionen tro udstiller Solrød Fotoklub i december måned nogle af de mange fotografier, som klubbens medlemmer har taget i årenes løb.

Flere børnefamilier kan se frem til Julehjælp

03-12-2020
13.395.392,50 kroner blev indsamlet på blot en time, da Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet sammen med en række kampklare erhvervspaneler landet rundt samlede ind til årets Julehjælp. Dagens indsats har stor betydning for, hvor mange af de godt 15.069 ansøgere Dansk Folkehjælp kan tilbyde hjælp til en god jul.

Julekoncert med Den Syngende Konsul

30-11-2020
Onsdag d. 9. december kl. 14 giver Jørgens Ledstrup alias Den Syngende Konsul julekoncert i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Stort virtuelt ’Ung til Ung’ arrangement gik over al forventning

30-11-2020
Ungdommens UddannelseVejledning i Køge er blevet nød til at sadle om, når det omhandler inspirationsarrangementer for folkeskolens 8., 9. og 10. klasser. Dette for at eleverne stadig kan få udbredt deres perspektiv, inden de vælger deres vej videre på ungdomsuddannelser efter folkeskolen. Corona har sendt dem ud i et kvantespring af en udvikling mod at afholde virtuelle arrangementer. "En kombination af vores dygtige IT medarbejder og skolevejledernes idérighed og omstillingsparathed, har gjort at vi allerede nu har afholdt 3 virtuelle arrangementer og har lært at holde af det." Fortæller Mai Rose Kristiansen, leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge.

Rekordmange børnefamilier søger Julehjælp – og coronakrisen er en afgørende forklaring

30-11-2020
Op mod 15.000 børnefamilier forventes at søge om Julehjælp i 2020, hvilket vil være en stigning i forhold til sidste år, hvor 14.600 familier søgte om hjælp. Hele 46 % af ansøgerne angiver, at krisen yderligere har forværret deres økonomiske situation, mens 4,5 % er blevet arbejdsløse på grund af krisen.

Solrød Opera Året Julekoncert 2020

30-11-2020
Solrød Operas årlige smukke og festlige julekoncert, finder sted tirsdag den 8. december kl. 19.

BEDRE OG FLERE IDRÆTSFACILITETER

26-11-2020
VENSTRE HAR EN AMBITION OM AT FORBEDRE OG UDBYGGE IDRÆTSFACILITETERNE I SOLRØD KOMMUNE. FOR AT TAGE TEMPERATUREN HAR JEG KIGGET LIDT PÅ TALLENE FOR AT SE, HVAD DER ER GJORT DE SENESTE ÅR, OG HVAD DER ER PLANLAGT TIL AT SKE DE KOMMENDE ÅR.

VIRTUELT ÅBENT HUS 2021

26-11-2020
Solrød Gymnasium holder VIRTUELT Åbent Hus onsdag den 20.1.2021. Vi sørger for at sikre, at du som uddannelsessøgende får samme grundige oplevelse af skolen, som andre unge har fået før dig gennem årene. For dit vedkommende slipper du for at køre ud i vinterkulden. For vores vedkommende står vi klar på skolen til at vise dig alt virtuelt via links.

Julemusik og julegodter i Solrød Center

26-11-2020
I december hygger vi ned kendte juletoner fra trioen De Bøjede Søm. I år har de en nissepige med på udvalgte dage, som deler godteposer ud til børnene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online