Jump4Fun - Holdet for overvægtige/sårbare børn

16. september 2019

Træning skal være sjovt – især hvis man har lidt svært ved at komme i gang eller ikke rigtigt kan finde det rigtige hold. Jump4fun er for børn, der vejer lidt for meget og sårbare børn, og i Solrød Kommune har Jump4fun været et tilbud siden 2015 for børn og unge mellem 6-16 år.

Fysisk aktivitet og bevægelse skal være en sund og sjov del af hverdagen, og derfor lægger vi mere vægt på sjov træning, mens konkurrenceelementet i de fleste aktiviteter nedtones. At vinde eller være bedst, ikke er det vigtigste ved Jump4fun, men at gøre sit bedste er vigtigt.  ”I Jump4fun vælger vi bevægelse og hinanden til. Derfor er sammenhold og opbakning vigtige kodeord, når træningen forberedes og afvikles. Det styrker også børnenes sociale kompetencer”, siger Jump4fun foreningsguide og instruktør Marianne Høyer. ”Børnene er glade for Jump4fun – og vi har så mange gode succeshistorier – vi oplever ex., at børn bliver moppet i skolen, oplever at Jump4fun fungerer som et frirum”. I Solrød kan man gå til Jump4fun i Havdrup Gymnastik, i Solrød Gymnastikforening og i Solrød Svømmeklub. Ud over træning er der også madskoler og camps som ekstra tilbud, og vores foreningsguide, Marianne, står altid klar til at tage imod nye børn, som kunne tænke sig at prøve Jump4fun. Hun er også altid klar til at svare på spørgsmål om Jump4fun. Jump4fun er et partnerskab mellem DGI og Julemærkefonden og i Solrød understøttes Jump4fun af Solrød Kommune og et meget tæt samarbejde med sundhedsplejen i kommunen. Yderligere oplysninger: www.dgi.dk/jump4funKilde: Havdrup Gymnastik


Flere artikler

1/2 pris efter nytår

03-12-2020
Grundet Covid-19 restriktioner har vi lukket for tilmelding til størstedelen af vores voksenhold. Til gengæld sætter vi priserne ned efter nytår, og håber på at kunne åbne igen.

SSB var i år bredt repræsenteret ved de individuelle sjællandsmesterskaber

03-12-2020
Mesterskaberne blev spillet i forskellige haller på Sjælland. Det blev til rigtig mange flotte præstationer og titler i de forskellige rækker.

Juletræssalg på Centertorvet

03-12-2020
Vores U12 afdeling sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

SSB er i julegavehumør

30-11-2020
Kom og støt ligaholdet og vær med til at skabe optimale rammer for en fed aften. SSB er i julegavehumør og giver derfor gratis entré til alle. Vi ses i hangaren.

FRI ENTRE I DECEMBER MÅNED!

30-11-2020
Vi minder om at SSB møder Vendsyssel på torsdag d. 3.12 kl. 18:30 i SIC. Her vil der være fri entre, da SSB ønsker at give alle en julegave med muligheden for at komme til gratis "ligafjer".

SSB mod Vendsyssel d. 3 december kl. 18:30 i SIC

26-11-2020
Badmintonligaen går nu ind i en afgørende fase. SSB ligger solidt på 2. pladsen, men holdet har 5 svære kampe tilbage i grundspillet.

Stor badminton weekend i vente for SSB's ungdomsspillere

26-11-2020
I weekenden d. 27.-30. november afholdes de traditonsrige Sjællandsmesterskaber for ungdomsspillere , hvor der dystes om medaljer i alle årgange og rækker, lige fra begyndere til elitespillere.

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online