Projekt Erhvervskilen

24. juli 2019

et fejlslaget projekt, som vi kommer til at fortryde

Projekt Erhvervskilen (forslag til Lokalplan 702.1) – et fejlslaget projekt, som vi kommer til at fortryde.
Solrød Kommune bryster sig af at være en grøn kommune. Og hvad har man så planer om? At lade bygge kolosser på op til 15 meter i højden og 300 meter lange øjebæer til logistikformål i kilen mellem banen og motorvejen.

Hvad får vi/kommunen så ud af det? Man får lidt ussel mammon ved jordsalg og lidt skat, men får nødvendigvis ikke flere arbejdspladser eller anden spin off, da logistik-bygningerne sandsynligvis vil blive betjent af robotter med ganske få medarbejdere ansat, som sikkert vil komme fra andre kommuner, da der ikke er megen ledig arbejdskraft i Solrød Kommune.

Til gengæld vil vi i kommunen blive belemret med megen tung trafik døgnet rundt.

Det ville klæde Solrød kommune at vise grøn vilje og i stedet tilplante arealet med skov til erstatning for det, man har fældet i kommunen i forbindelse med banebyggeriet.  Og tilstræbe en forskønnelse af arealet  med bedre CO2 balance.

Kære politikere i Solrød Kommune læg nu det projekt i mølposen!

Vi borgere, der bor vest for motorvejen, vil gerne tages alvorligt. Fri os for ”grædemure”, som andre kommuners tilsvarende byggerier, og lad os bevare lidt natur til glæde for alle i kommunen.

Det er i øvrigt påfaldende, at kommunen har så travlt med dette projekt, at høringssvar skal afgives senest 24. juli, der er midt i sommerferien, hvor mange borgere netop ikke er hjemme.

På manges vegne

Lars Schou
Solrød Byvej 36
Solrød LandsbyFlere artikler

Tillykke til Biden

09-11-2020
Tillykke til Biden, USA og verden

De miljørigtige S-tog erstattes af gamle dieselbusser

05-11-2020
I oktober og november har DSB i weekenderne erstattet S-togene med Togbusser på strækningen mellem Køge og Vallensbæk. Det betyder at de støjsvage og lugtfrie elektriske S-tog, erstattes af en masse dieseldrevne busser, som skal fragte passagerne. For hvert tog der skal erstattes, kører der op til 3 busser ned gennem vores boligkvarterer.

Nåede du det, du ville?

19-10-2020
Efterårsferien er slut og vi skal alle tilbage i rillen

#Me too

12-10-2020
Vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online