Driftig virksomhedsejer inviterede borgmesteren indenfor

13. juni 2019

Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen


Solrød-borgeren Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen, og forleden inviterede han borgmester Niels Hörup på en rundtur.
Det går godt for virksomheden Eurodeck, som ejes af Solrød-borger Jens Friis. Så godt, at virksomheden nu ekspanderer og har rykket lokaler til Silovej – og det endda i en tid, hvor mangel på arbejdskraft sætter en stopper for mange virksomheders ekspansionsdrømme.

Forleden lagde borgmester Niels Hörup vejen forbi Eurodeck til en kop kaffe med Jens Friis, som bl.a. kunne fortælle, at han er udlært tømrer og har ejet Eurodeck i 12 år, som snart skifter navn til Surfaced.

Han har overtaget virksomheden efter sin far, og i starten var virksomheden en almindelig entreprenørvirksomhed, der blandt andet arbejdede med opretning af gulve. I dag arbejder virksomheden med kvalitets-mikrocement.

I januar tog Jens Friis endnu et skridt mod at videreudvikle virksomheden og købte Aalborg Portlands gamle bygning på Silovej, som medarbejderne nu er i fuld gang med at istandsætte og indrette bl.a. med prøver på virksomhedens produkter både på gulve og vægge i bygning.

Og Jens Friis har ikke kun indrettet de nye lokaler som showroom for virksomhedens produkter, han tænker også ud af boksen for at få det optimale ud af virksomhedens nye tilholdssted. Den nye bygningen skal nemlig ikke kun bruges som domicil for virksomheden, lokalerne skal også udlejes til fx events, fotoshoots, popup-butik, netværksmøder og andre arrangementer.

Samtidig vil den driftige virksomhedsejer også gerne udleje et kontorlokale til en anden kreativ virksomhed eksempelvis inden for den grafiske branche eller indretningsbranchen, som kan give synergi til Eurodeck.

”Det er altid meget givende at besøge vores lokale erhvervsliv, og fornøjelsen er ekstra stor, når der er tale om en virksomhed med fuld fart på vækst og udvikling. Det, at vi får lov til at stikke hovedet indenfor hos erhvervslivet, sikrer samtidig, at vi som kommune bedre kan støtte op om vores virksomheders vækst og udvikling,” siger borgemester Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Nyt fritidstilbud vil styrke unges mentale sundhed

18-07-2019
Forløb i mental styrketræning til unge mellem 13-18 år

Nu tager Solrød endnu et skidt i kampen mod cigaretterne

15-07-2019
Solrød Kommune er gået med i partnerskabet Røgfri Fremtid

Børn slår sommerferiens læserekord år efter år!

08-07-2019
Sommerbogen handler om at motivere børnene til at fordybe sig i læsningen

Problemer med hjemmeplejens døgntelefon

08-07-2019
Hjemmeplejens døgntelefon fungerer uregelmæssigt. Du kan i stedet for ringe til 51173899.

Både børn og ældre er vilde med Solrøds eventyrlige sansehave

04-07-2019
Det er ikke kun beboerne på Plejecenter Christians Have, der får glæde af den prægtige, nye sansehave

Der er problemer med www.mitsygefravær.dk

04-07-2019
Kan du ikke få din sygemelding igennem til kommunen via www.mitsygefravær.dk, så er du velkommen til at kontakte sygedagpengeudbetalingen.

Køge ansætter erfaren beredskabschef

04-07-2019
Køge, Solrød og Stevns kommuner indgår fra starten af det nye år samarbejde om et nyt beredskab, og nu er den kommende beredskabschef også fundet. Valget faldt på 51-årige Søren Rasmussen, der med sine mere end 20 års erfaring, fremover skal stå i spidsen for det nye beredskab og dermed for den daglige ledelse på tværs af de tre nabokommuner.

Børne-iværksættere præsenterede løsninger til at bekæmpe madspild

01-07-2019
Seje iværksætterbørn har opfundet produkter, der kan være med til at mindske madspil

Køge, Solrød og Stevns går sammen om brandberedskab

27-06-2019
Byrådene i Køge, Solrød og Stevns kommuner har besluttet at indgå et samarbejde om beredskabet. Samarbejdet gælder fra 1. januar 2020, og betyder at Køge Kommune fremover varetager den daglige ledelse og administration af beredskabet på tværs af de tre nabokommuner.

Dansk Byggeri: Solrød er i top fem på Sjælland over erhvervsvenlighed

27-06-2019
Solrød Kommunes udbudspolitik og høje erhvervsfrekvens er med til at placere kommunen i top fem på Sjælland over erhvervsvenlighed blandt alle de danske kommuner.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online