Driftig virksomhedsejer inviterede borgmesteren indenfor

13. juni 2019

Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen


Solrød-borgeren Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen, og forleden inviterede han borgmester Niels Hörup på en rundtur.
Det går godt for virksomheden Eurodeck, som ejes af Solrød-borger Jens Friis. Så godt, at virksomheden nu ekspanderer og har rykket lokaler til Silovej – og det endda i en tid, hvor mangel på arbejdskraft sætter en stopper for mange virksomheders ekspansionsdrømme.

Forleden lagde borgmester Niels Hörup vejen forbi Eurodeck til en kop kaffe med Jens Friis, som bl.a. kunne fortælle, at han er udlært tømrer og har ejet Eurodeck i 12 år, som snart skifter navn til Surfaced.

Han har overtaget virksomheden efter sin far, og i starten var virksomheden en almindelig entreprenørvirksomhed, der blandt andet arbejdede med opretning af gulve. I dag arbejder virksomheden med kvalitets-mikrocement.

I januar tog Jens Friis endnu et skridt mod at videreudvikle virksomheden og købte Aalborg Portlands gamle bygning på Silovej, som medarbejderne nu er i fuld gang med at istandsætte og indrette bl.a. med prøver på virksomhedens produkter både på gulve og vægge i bygning.

Og Jens Friis har ikke kun indrettet de nye lokaler som showroom for virksomhedens produkter, han tænker også ud af boksen for at få det optimale ud af virksomhedens nye tilholdssted. Den nye bygningen skal nemlig ikke kun bruges som domicil for virksomheden, lokalerne skal også udlejes til fx events, fotoshoots, popup-butik, netværksmøder og andre arrangementer.

Samtidig vil den driftige virksomhedsejer også gerne udleje et kontorlokale til en anden kreativ virksomhed eksempelvis inden for den grafiske branche eller indretningsbranchen, som kan give synergi til Eurodeck.

”Det er altid meget givende at besøge vores lokale erhvervsliv, og fornøjelsen er ekstra stor, når der er tale om en virksomhed med fuld fart på vækst og udvikling. Det, at vi får lov til at stikke hovedet indenfor hos erhvervslivet, sikrer samtidig, at vi som kommune bedre kan støtte op om vores virksomheders vækst og udvikling,” siger borgemester Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Bogcafé: Krimi, spænding og true crime

14-11-2019
Spændende bogcafé 28/11 Solrød Bibliotek og Kulturhus

Livestreamforedrag - Luften vi indånder

11-11-2019
Naturvidenskabeligt foredrag direkte livestreamet fra Aarhus Universitet

Vil du være med i en filmklub?

07-11-2019
Bliv medlem af en selvkørende filmklub

Styregruppen i Hemingway Club Solrød modtog årets Frivillighedspris

07-11-2019
De mange ildsjæle i Solrød Kommune blev mandag aften hædret for deres indsats ved årets Frivillighedsaften, hvor også Frivillighedsprisen blev overrakt.

Et flertal i Solrød Byråd har vedtaget budgettet for 2020-2023

04-11-2019
Et flertal af byrådet har indgået en budgetaftale

Cyklisternes Mørkekampagne: synlighed og sikker færdsel

04-11-2019
I trafikken er der mange mennesker og biler, der bevæger sig samtidig. Så det gælder om at skille sig ud. Også i dagslys, hvor 8 ud af 10 ulykker med cyklister sker.

SEAS NVE udskifter belysning

04-11-2019
Belysningen under banekrydsningen på tværs af Solrød Byvej skal udskiftes. Dette vil foregå fredag nat d. 8. november 2019 mellem kl. 00.00–06.00.

Snart tid indskrivning til børnehaveklassen

04-11-2019
I perioden 4. november til 17. november 2019 er der åben for digital indskrivning på skolerne i Solrød Kommune.

Sidste afhentning af haveaffald inden vinter

04-11-2019
Nu er det snart sidste chance for at få noget med haveaffaldsbilen, inden den går på "vinterferie". Den kører nemlig sidste gang november måned, og kommer først igen til marts.

Nu starter forvandlingen af Solrød Bibliotek og Kulturhus

31-10-2019
Forskønnelse af forplads og bibliotekshaven starter onsdag den 30. oktober og forventes færdigt inden jul.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online