Musikskolens elever spiller på Plænen i Tivoli

23. maj 2019

Der er lagt op til en mindeværdig oplevelse for musikgruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums fra Solrød Kommunale Musikskole, der på søndag skal optræde i Tivoli.

14 af musikskolens elever er i gang med at udføre lidt af en tretrinsraket. For nylig optrådte de til koncerter på to af kommunens skoler, lørdag den 25. maj spiller de sammen med en masse andre børn og unge til musikskolens store forårskoncert på Solrød Gymnasium, og søndag d. 26 maj kl. 19 kulminerer det hele, når de spiller på Plænen i Tivoli i København til kæmpearrangementet Musikskolernes Dag.

De 14 elever er henholdsvis fra musikskolens kor, Drummer band og strygergruppe og har sammen dannet gruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums. Dette lidt utraditionelle samarbejde er vokset frem gennem et stykke tid.


”Det begyndte til en af vores musikaftener sidste år, hvor strygerne og koret skulle optræde hver for sig, og de så fik idéen til at lave noget sammen,” fortæller musikskoleleder Jens Engberg og fortsætter:

”Lederen for koret stak så hovedet sammen med den lærer, der står for Drummer band, og snart begyndte idéen om at samle de tre grupper at tage form. Det er noget af det bedste, når idéerne så at sige kommer ”nedefra”. Nu kulminerer det foreløbigt med koncerten i Tivoli, som bliver en kæmpe oplevelse for de elever, der skal være med.”

Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums optræder som nævnt dagen før til musikskolens forårskoncert. Dér vil man også kunne høre mange andre af musikskolens glade elever, der viser, hvad de har lavet i løbet af året – lige fra solister og kammermusik til rock bands og eleverne fra computer musik-holdet. Det bliver en mangfoldig og spændende dag, hvor alle er velkomne.

Musikskolens forårskoncert finder sted på Solrød Gymnasium lørdag den 25. maj kl. 15, og gruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums spiller på Plænen i Tivoli søndag den 26. maj kl. 19.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Der kan igen bades ved Trylleskoven og Østre Strandvej

24-06-2019
Nye analyser viser igen god badevandskvalitet ved Trylleskoven og Østre Strandvej.

Nu får Havdrup sin eventyrlige og moderne daginstitution

20-06-2019
Efter den første entreprenør gik konkurs, har Solrød Kommune nu fundet en ny entreprenør, som kan puste liv i planerne om en innovativ daginstitution i Havdrup Vest med masser af plads til eventyr, tumleri og højtlæsning.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

20-06-2019
Byrådet har besluttet at sætte næsten 1,3 mio. kr. af til en ny buslinje i strandområdet, som kører til Køge Nord Station, og til at fortsætte med natbus 97N.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

17-06-2019
1,3 mio. kr. af til eafsat til ny buslinje i strandområdet

Solrød Kommune fraråder badning på en del af stranden

17-06-2019
De seneste analyser viser, at der er lidt for mange bakterier i vandet på dele af stranden til, at det er en god idé at køle sig ned med en dukkert.

Solrød Bibliotek vil gerne overraske dig!

13-06-2019
Tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser

Driftig virksomhedsejer inviterede borgmesteren indenfor

13-06-2019
Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen

Køerne ved Staunings Ø har gumlet sig til bedre natur

13-06-2019
Det er nu besluttet at fortsætte det naturplejeprojekt, hvor køer græsser på strandengene ved Staunings Ø til stor gavn for et rigere plante- og dyreliv.

Spildevandsudslip i Greve: Solrød Kommune fraråder ikke badning

10-06-2019
Netop nu fraråder Greve Kommune badning nær ved Mosed renseanlæg frem til tirsdag, fordi torsdagens skybrud har medført overløb på renseanlægget.

Nu bliver Solrød Kommunes tilsyn af daginstitutioner endnu bedre

06-06-2019
Tilsynsrapporterne fra Solrød Kommunes daginstitutioner kan fremover findes på daginstitutionernes hjemmeside, og daginstitutionerne kan se frem til et tilsynsbesøg hvert år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online