Musikskolens elever spiller på Plænen i Tivoli

23. maj 2019

Der er lagt op til en mindeværdig oplevelse for musikgruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums fra Solrød Kommunale Musikskole, der på søndag skal optræde i Tivoli.

14 af musikskolens elever er i gang med at udføre lidt af en tretrinsraket. For nylig optrådte de til koncerter på to af kommunens skoler, lørdag den 25. maj spiller de sammen med en masse andre børn og unge til musikskolens store forårskoncert på Solrød Gymnasium, og søndag d. 26 maj kl. 19 kulminerer det hele, når de spiller på Plænen i Tivoli i København til kæmpearrangementet Musikskolernes Dag.

De 14 elever er henholdsvis fra musikskolens kor, Drummer band og strygergruppe og har sammen dannet gruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums. Dette lidt utraditionelle samarbejde er vokset frem gennem et stykke tid.


”Det begyndte til en af vores musikaftener sidste år, hvor strygerne og koret skulle optræde hver for sig, og de så fik idéen til at lave noget sammen,” fortæller musikskoleleder Jens Engberg og fortsætter:

”Lederen for koret stak så hovedet sammen med den lærer, der står for Drummer band, og snart begyndte idéen om at samle de tre grupper at tage form. Det er noget af det bedste, når idéerne så at sige kommer ”nedefra”. Nu kulminerer det foreløbigt med koncerten i Tivoli, som bliver en kæmpe oplevelse for de elever, der skal være med.”

Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums optræder som nævnt dagen før til musikskolens forårskoncert. Dér vil man også kunne høre mange andre af musikskolens glade elever, der viser, hvad de har lavet i løbet af året – lige fra solister og kammermusik til rock bands og eleverne fra computer musik-holdet. Det bliver en mangfoldig og spændende dag, hvor alle er velkomne.

Musikskolens forårskoncert finder sted på Solrød Gymnasium lørdag den 25. maj kl. 15, og gruppen Solrød Strings ´n´ Choir ´n´ Drums spiller på Plænen i Tivoli søndag den 26. maj kl. 19.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Der er ikke byrådsmøde mandag den 16. september

12-09-2019
Solrød Kommune har ved en fejl annonceret i Solrød Avis, at det næste byrådsmøde bliver afholdt den 16. september.

Mere lærerig leg og bevægelse i undervisningen

12-09-2019
Eleverne i Solrød Kommunes tre folkeskoler får endnu mere leg og bevægelse i undervisningen. Kommunen har nemlig indgået samarbejde med Kræftens Bekæmpelse om konceptet ´Leg på streg´, som kobler læring og bevægelse i sjove og aktive udendørsaktiviteter.

DI’s analyse af erhvervsklima placerer Solrød i sjællandsk top tre

12-09-2019
Ud af de 17 kommuner i Region Sjælland ligger Solrød tredjebedst placeret på Dansk Industris skala over erhvervsvenlighed. Det er et fint pejlemærke for vores arbejde med erhvervsudvikling, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Børnehavebørn tog første spadestik til deres nye daginstitution

09-09-2019
Fredag den 6. september blev byggeriet af den nye daginstitution i Havdrup Vest skudt i gang med spadestik fra en masse af de børn, der skal have deres daglige gang i huset.

Solrød ærede Danmarks udsendte

05-09-2019
For 8. gang i træk markerede Solrød Kommune Den Nationale Flagdag til ære for Danmarks udsendte og deres pårørende.

Solrød har succes med video-samtaler med borgerne

05-09-2019
En særlov specifikt for Solrød Kommune har gjort det muligt for kommunen at holde video-samtaler med borgerne, og det er både borgere og sagsbehandlere glade for.

Børns Voksenvenner kommer til Solrød

02-09-2019
Børn i Solrød får mulighed for at få en voksenven

Flotte idrætspræstationer blev hyldet

02-09-2019
Lørdag blev lokale idrætsudøvere hyldet for deres flotte idrætspræstationer ved Fritid i Solrød i Solrød Center.

Klar parat skolestart

29-08-2019
En aften om skoleparathed

Asfaltarbejde i Solrød Kommune i 2019

29-08-2019
I perioden fra 29. august til 30. september 2019 er asfaltarbejdet nået til vejene.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online