Tømrerfirmaet Sten Jensen flytter fra Karlslunde til Greve for at vækste

23. maj 2019

Tømrerfirmaet Sten Jensen på Kildegangen 7 i Karlslunde skal flytte til Korskildemark 4 i Greves industrikvarter Greve Main tæt ved motorvejen. Her får det administrative personale og håndværkerne mere plads. Det glæder alle sig til, fortalte ejer og daglig leder Rene Eichhorst til gæsterne fra Greve Kommune, da han lagde hus til et virksomhedsbesøg i Karlslunde.

Det danskejede tømrerfirma har specialiseret sig i renovering af større erhvervsbyggerier i Storkøbenhavn og har boet forskellige steder siden etableringen af firmaet i 1978. Lige nu holder firmaet til i lejede lokaler på Kildevangen 7 i Karlslunde. Rene Eichhorst har været medejer af firmaet siden 2011. I de sidste fire-fem år har firmaet oplevet en stigende vækst og haft travlt. Væksten har resulteret i fire gazeller uddelt af Dagbladet Børsen.

- Vi har opsagt lejemålet her i Karlslunde, fordi vi sidder rimelig tæt på kontoret og er vokset ud af rammerne og gerne vil have vores eget sted. Siden 2014 har vi haft fart på forretningen. Vi er gode til at bygge for erhvervskunder, og vi er hurtige til at rykke ud. Vi kan være fremme et sted på hele Sjælland inden for en time eller to, fx hvis der er sprunget et vandrør. Men i vinter har vi haft mindre at lave. Markedet har været nedadgående. Nu har vi heldigvis fået travlt igen og mangler folk, fortalte Rene Eichhorst.


Han forventer, at alle medarbejdere er rykket ind i de nye lokaler på Korskildemark 4 i Greve i løbet af juni 2019. Bygningen er ved at blive gjort klar med installation af et nyt it- og sikkerhedssystem. 

- Vi ser frem til at få mere plads på værkstedet og kontoret. Vi får også et indvendigt lager til vores værktøj, stilladser og materiel. Til gengæld får vi mindre plads udenfor til stilladser, skurvogne og containere. Det betyder, at vi skal sælge ud af vores ting og vænne os til at køre byggeaffaldet hen på genbrugsstationen med det samme, sagde Rene Eichhorst. 

Imponereret over indsatsen med at tage imod unge på arbejdspladsen
På virksomhedsbesøget fik gæsterne fra Greve Kommune at vide, at tømrerfirmaet Sten Jensen har haft svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Derfor har firmaet gennem flere år bidraget til at uddanne tømrere ved at tage imod mange elever fra Greve. I dag har Tømrerfirmaet Sten Jensen 26 lærlinge ansat. Derudover tager firmaet også imod flygtninge i praktikperioder og i løntilskud som arbejdsmænd, og flere er blevet i firmaet på en ordinær fastansættelse.


- Jeg er imponeret over deres optag af elever. I Danmark har vi brug for at uddanne de unge, og det bidrager de godt til hos Tømrerfirmaet Sten Jensen. Samtidig er firmaet med i en ny Task Force, der er nedsat af Greve Kommune i samarbejde med organisationen Code og Care. Formålet med den nye Task Force er at få flere virksomheder i Greve til at tage et socialt ansvar for at hjælpe udsatte unge i beskæftigelse. På den måde er firmaet en rollemodel for andre lokale virksomheder, sagde Morten Dahlin, der er formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget. Han besøgte tømrerfirmaet sammen med borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.  

Rene Eichhorst forklarede gæsterne: 

- Vi vil gerne bidrage til det lokale samfund ved at gøre noget mere end bare at fokusere på at tjene penge. Det er spændende at være med til at sikre, at flere unge får en erhvervsuddannelse og bliver i stand til at forsørge sig selv. Det giver mening for os at skole nogle unge, vi selv kan bruge på den lange bane. Det fungerer fint for os selv at uddanne lærlinge, fortalte Rene Eichhorst.

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Julehygge i Havdrup

19-09-2019
Indsamling af de sidste penge til ny julebelysning

Unge fra Solrød tager til KlimaEvent

19-09-2019
Lørdag d. 5. Oktober afholder Ungdomsøen et KlimaEvent for unge fra hele Danmark. UngSolrød tager 10 unge med til øen for at lære om verdensmål 12 og 13.

Iværksætterakademi for børn i 5.–7. klasse

19-09-2019
Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød.

Der er mange måder at læse på

19-09-2019
Der er mange måder at læse på - også mange flere, end man skulle tro. Find inspiration her til din næste overraskende læseoplevelse.

Velgørenheds gentleman på motorcykel fra Solrød

18-09-2019
Den 29. september kører mænd iklædt jakkesæt samlet rundt på deres gamle klassiske motorcykler

Børneiværksætterakademi skal skabe endnu flere handlekraftige børn

18-09-2019
Henover de næste 2 år kan børn i Solrød Kommune gå til iværksætteri i fritiden

Akvarelkunst i ”Spitzenklasse”

16-09-2019
Fernisering Lørdag den 21. september 2019 kl. 14-17

Kalk, flint og fossiler - Geologiens dag

16-09-2019
Kom på tur i Karlstrup Kalkgrav

Marsmænd og UFO’er i Solrød Bibliotek og Kulturhus

16-09-2019
Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted

Fin Form Fitnesscenter holder HJERTESTARTER EVENT

16-09-2019
Den 22. september holder Fin Form Havdrup et Hjertestarter event, hvor du kan få en introduktion til Hjerte-Lungeredning samt deltage på et specialhold. Det koster 150,- pr. person for at deltage og HELE beløbet går til køb af hjertestarter!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online