Tømrerfirmaet Sten Jensen flytter fra Karlslunde til Greve for at vækste

23. maj 2019

Tømrerfirmaet Sten Jensen på Kildegangen 7 i Karlslunde skal flytte til Korskildemark 4 i Greves industrikvarter Greve Main tæt ved motorvejen. Her får det administrative personale og håndværkerne mere plads. Det glæder alle sig til, fortalte ejer og daglig leder Rene Eichhorst til gæsterne fra Greve Kommune, da han lagde hus til et virksomhedsbesøg i Karlslunde.

Det danskejede tømrerfirma har specialiseret sig i renovering af større erhvervsbyggerier i Storkøbenhavn og har boet forskellige steder siden etableringen af firmaet i 1978. Lige nu holder firmaet til i lejede lokaler på Kildevangen 7 i Karlslunde. Rene Eichhorst har været medejer af firmaet siden 2011. I de sidste fire-fem år har firmaet oplevet en stigende vækst og haft travlt. Væksten har resulteret i fire gazeller uddelt af Dagbladet Børsen.

- Vi har opsagt lejemålet her i Karlslunde, fordi vi sidder rimelig tæt på kontoret og er vokset ud af rammerne og gerne vil have vores eget sted. Siden 2014 har vi haft fart på forretningen. Vi er gode til at bygge for erhvervskunder, og vi er hurtige til at rykke ud. Vi kan være fremme et sted på hele Sjælland inden for en time eller to, fx hvis der er sprunget et vandrør. Men i vinter har vi haft mindre at lave. Markedet har været nedadgående. Nu har vi heldigvis fået travlt igen og mangler folk, fortalte Rene Eichhorst.


Han forventer, at alle medarbejdere er rykket ind i de nye lokaler på Korskildemark 4 i Greve i løbet af juni 2019. Bygningen er ved at blive gjort klar med installation af et nyt it- og sikkerhedssystem. 

- Vi ser frem til at få mere plads på værkstedet og kontoret. Vi får også et indvendigt lager til vores værktøj, stilladser og materiel. Til gengæld får vi mindre plads udenfor til stilladser, skurvogne og containere. Det betyder, at vi skal sælge ud af vores ting og vænne os til at køre byggeaffaldet hen på genbrugsstationen med det samme, sagde Rene Eichhorst. 

Imponereret over indsatsen med at tage imod unge på arbejdspladsen
På virksomhedsbesøget fik gæsterne fra Greve Kommune at vide, at tømrerfirmaet Sten Jensen har haft svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Derfor har firmaet gennem flere år bidraget til at uddanne tømrere ved at tage imod mange elever fra Greve. I dag har Tømrerfirmaet Sten Jensen 26 lærlinge ansat. Derudover tager firmaet også imod flygtninge i praktikperioder og i løntilskud som arbejdsmænd, og flere er blevet i firmaet på en ordinær fastansættelse.


- Jeg er imponeret over deres optag af elever. I Danmark har vi brug for at uddanne de unge, og det bidrager de godt til hos Tømrerfirmaet Sten Jensen. Samtidig er firmaet med i en ny Task Force, der er nedsat af Greve Kommune i samarbejde med organisationen Code og Care. Formålet med den nye Task Force er at få flere virksomheder i Greve til at tage et socialt ansvar for at hjælpe udsatte unge i beskæftigelse. På den måde er firmaet en rollemodel for andre lokale virksomheder, sagde Morten Dahlin, der er formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget. Han besøgte tømrerfirmaet sammen med borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.  

Rene Eichhorst forklarede gæsterne: 

- Vi vil gerne bidrage til det lokale samfund ved at gøre noget mere end bare at fokusere på at tjene penge. Det er spændende at være med til at sikre, at flere unge får en erhvervsuddannelse og bliver i stand til at forsørge sig selv. Det giver mening for os at skole nogle unge, vi selv kan bruge på den lange bane. Det fungerer fint for os selv at uddanne lærlinge, fortalte Rene Eichhorst.

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Så er årets første STX- og HF-student udklækket

24-06-2019
Nu går det stærkt med alle I andre 2019-studenter, og vi glæder os til hver og én af jer.

NATSPORT - Sport & chill med vennerne

24-06-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten. Der bliver spillet basket, hockey, volley, badminton, indefodbold og meget, meget mere!

NYHED på Smeralda

24-06-2019
Ny dessert: Smag den lækre friske cheesecake fra Bertels med oreo, karamel, jordbær og vanilje.

UngSolrød starter dansehold

20-06-2019
Har du også svært ved at stå stille, når du hører god musik? I næste sæson åbner UngSolrød for et helt nyt dansehold!

Tegning & Manga med UngSolrød

20-06-2019
Tegning & Manga er et tegne-fællesskab, hvor du lærer at tegne, samtidig med, at vi har det sjovt og hyggeligt.
– Vi går undersøgende til værks, og ser på mange forskellige stilarter.
– Vi kigger også på nye trends og hvad der rør sig i tegne-verdenen.

Fyraftens Fredag med Kibsgaard and Friends

20-06-2019
Kom og vær med. Det bliver en fest! Ole Kibsgaard og Friends er musik af højeste kvalitet og bl.a. kendt fra TV 2 programmet Med på noderne.

Deltag i DM i novelleskrivning for unge

17-06-2019
Er du god til at skrive? Er du mellem 16 og 19 år eller går på en ungdomsuddannelse eller i 10. klasse? Så har du chancen nu for at deltage i DM i novelleskrivning og vinde et skrivekursus mm.

Sjov Sommer 2019: Drive-by poesi

17-06-2019
Drive-by poesi er et poesiværksted for alle og enhver, der er interesseret i at skrive. Formålet er at nedbryde skriveblokader og sende selvkritikken uden for døren.

SOMMERTILBUD på Smeralda

17-06-2019
Nyd super lækre hvidløgs dampede muslinger med pommes frites til blot 198 kr. hos Smeralda Solrød Strand.

Ny sæson hos UngSolrød

13-06-2019
I morgen åbner tilmeldingen til den nye sæson på Ungsolrod.dk


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online