Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16. maj 2019

Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Knap 50 valgplakater blev det til, da børn i alderen 3-12 år kastede sig over opgaven. Ét tema gik igen hos de fleste: den grønne dagsorden. Mere skov, mindre plastik i naturen og vores have, flere tog og mindre forurening var de mest populære budskaber til politikerne. Men også flere hænder i børnehaven, bedre hjælp til de hjemløse og fred i verden var blandt ønskerne.


 
’Jeg er blæst helt bag over hvor fantastiske de her børn er. Hvor optaget de er af verden omkring dem. Og hvor meget de forventer, at vi voksne tager et ansvar for at få styr på blandt andet klimaet og passer bedre på naturen,’ siger Astrid Krag, der er stolt og glad over nu at have et helt særligt indslag klar til de valgkamps-ramte lygtepæle.


 
’Plakaterne er fra kommunalvalget forrige år og var på vej på genbrugsstationen. Og det var jo ærgerligt ikke at få noget mere ud af dem. Og hvad er så vigtigere end at give børnene en stemme?,’ spørger folketingsmedlemmet, der glæder sig til at se de klima-venlige og helt unikke plakater pynte rundt omkring i Solrøds bybillede.Flere artikler

Julehygge i Havdrup

19-09-2019
Indsamling af de sidste penge til ny julebelysning

Unge fra Solrød tager til KlimaEvent

19-09-2019
Lørdag d. 5. Oktober afholder Ungdomsøen et KlimaEvent for unge fra hele Danmark. UngSolrød tager 10 unge med til øen for at lære om verdensmål 12 og 13.

Iværksætterakademi for børn i 5.–7. klasse

19-09-2019
Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød.

Der er mange måder at læse på

19-09-2019
Der er mange måder at læse på - også mange flere, end man skulle tro. Find inspiration her til din næste overraskende læseoplevelse.

Velgørenheds gentleman på motorcykel fra Solrød

18-09-2019
Den 29. september kører mænd iklædt jakkesæt samlet rundt på deres gamle klassiske motorcykler

Børneiværksætterakademi skal skabe endnu flere handlekraftige børn

18-09-2019
Henover de næste 2 år kan børn i Solrød Kommune gå til iværksætteri i fritiden

Akvarelkunst i ”Spitzenklasse”

16-09-2019
Fernisering Lørdag den 21. september 2019 kl. 14-17

Kalk, flint og fossiler - Geologiens dag

16-09-2019
Kom på tur i Karlstrup Kalkgrav

Marsmænd og UFO’er i Solrød Bibliotek og Kulturhus

16-09-2019
Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted

Fin Form Fitnesscenter holder HJERTESTARTER EVENT

16-09-2019
Den 22. september holder Fin Form Havdrup et Hjertestarter event, hvor du kan få en introduktion til Hjerte-Lungeredning samt deltage på et specialhold. Det koster 150,- pr. person for at deltage og HELE beløbet går til køb af hjertestarter!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online