Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16. maj 2019

Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.

Opstartsmødet for nye iværksættere afholdes i ErhvervsCentret af Greve-Solrød Erhvervsservice onsdag den 12. juni 2019 kl. 16.30-20.30 på Korskildelund 6, 2670 Greve. Her vil deltagerne i mødet få information og gode råd inden for jura, skat, moms, økonomi og bogholderi. Det er gratis at deltage.
 
Til mødet vil Irene Schøller fra Karlslunde give deltagerne et indblik i, hvordan hun i en ung alder gjorde alvor af drømmen om at starte virksomheden CoStrong Solutions. Hun har tidligere arbejdet som markedsspecialist og forretningskonsulent indenfor it-branchen og senest været marketingansvarlig i en lille start-up virksomhed. Hun har to børn på tre og fem år med sin mand, som har bakket hende op i ønsket om at springe ud som iværksætter.


 
- Jeg hjælper kiropraktorer med at forretningsudvikle og driftsoptimere deres klinik ved at samle kiropraktiske klinikker og lave fælles leverandør- og samarbejdsaftaler, der sparer den enkelte klinik for tid og penge samt sørge for, at de får den rigtige kvalitet og service efterfølgende, fortæller Irene Schøller. 
 
I begyndelsen arbejdede hun hjemmefra, da hun udviklede ideen med at etablere egen virksomhed. Men hun savnede at komme ud blandt andre og besluttede sig for at få en kontorplads i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret. Her har hun siden den 14. januar 2019 haft succes med at få fat i nye kunder. 
 
- Jeg valgte Vækstfabrikken Greve, fordi jeg trængte til at komme ud blandt andre. Jeg fik en fremvisning i ErhvervsCentret og så hurtigt mulighederne i huset til en god pris. I dag ville jeg slet ikke kunne undvære min kontorplads og samværet med de andre. Min datter er lige startet på skole i Køge. Derfor benytter jeg også Vækstfabrikken i Køge. Det er rigtig dejligt med den fleksibilitet, påpeger Irene Schøller.
 
Lad ikke ideen om det perfekte stoppe dig i at få succes som iværksætter 
Som nystartet iværksætter har Irene Schøller tænkt, at hun ikke skulle have hjemmesiden helt klar, inden hun begyndte at tage kontakt til potentielle kunder. Hun ville hurtigt ud over stepperne med sit salg og ikke stille krav til sig selv om at være forberedt til perfektion. I opstartsfasen fik hun sparring af Dorte Kjærgaard, der i to år har arbejdet med at vejlede iværksættere som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, som er en del af ErhvervCentret.


 
- Dorte er for mig helt uundværlig. Hun hjælper mig utrolig meget inden for stort set alle områder – stort som småt. Hun hjælper mig eksempelvis ved at dele ud af sine erfaringer og stille spørgsmål, så jeg får set tingene fra en anden vinkel. Hun skubber på, hvis jeg er kørt fast, siger Irene Schøller, der vurderer, at det er hendes eget store netværk og store viden om kunderne samt hendes vedholdenhed, der har skaffet hende de otte kunder på under et halvt år.
 
Irene Schøller har tre gode råd til andre, der overvejer at blive iværksætter:
 
1.       Hav forarbejdet på plads og kend din målgruppe – men lad være med at tro at alt skal være perfekt fra starten – spring ud i det.
2.       Brug dit netværk og tilbud om gratis professionel sparring fra Greve-Solrød Erhvervsservice og Vækstfabrikken.
3.       Husk at holde fri – det er som regel i fritiden, at de bedste idéer pludselig opstår. 
 

Program 

16.00 Ankomst og registrering 

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune 
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

16.40 Kort præsentationsrunde 
Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase - findes der en checkliste? 
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

17.30 En iværksætter historie: Lad ikke ideen om det perfekte stoppe dig i at få succes som iværksætter 
v/ Irene Schøller 

18.15 Pause og forfriskning 

18.45 Bogføring, skat og moms når du starter op 

19.15 Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold

20.30 Tak for i dag

Før og efter indlæggene vil der være mulighed for netværk og yderligere dialog med indlægsholderne og de øvrige deltagere.

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er påkrævet via ErhvervsCentrets hjemmeside:
Læs mere om Irene Schøllers virksomhed her: https://costrong.dk/

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Julehygge i Havdrup

19-09-2019
Indsamling af de sidste penge til ny julebelysning

Unge fra Solrød tager til KlimaEvent

19-09-2019
Lørdag d. 5. Oktober afholder Ungdomsøen et KlimaEvent for unge fra hele Danmark. UngSolrød tager 10 unge med til øen for at lære om verdensmål 12 og 13.

Iværksætterakademi for børn i 5.–7. klasse

19-09-2019
Er du nysgerrig, idérig og kreativ? Og elsker du at bygge og skabe? Så tag med når Kids Island starter et nyt hold på iværksætterakademiet for børn i Solrød.

Der er mange måder at læse på

19-09-2019
Der er mange måder at læse på - også mange flere, end man skulle tro. Find inspiration her til din næste overraskende læseoplevelse.

Velgørenheds gentleman på motorcykel fra Solrød

18-09-2019
Den 29. september kører mænd iklædt jakkesæt samlet rundt på deres gamle klassiske motorcykler

Børneiværksætterakademi skal skabe endnu flere handlekraftige børn

18-09-2019
Henover de næste 2 år kan børn i Solrød Kommune gå til iværksætteri i fritiden

Akvarelkunst i ”Spitzenklasse”

16-09-2019
Fernisering Lørdag den 21. september 2019 kl. 14-17

Kalk, flint og fossiler - Geologiens dag

16-09-2019
Kom på tur i Karlstrup Kalkgrav

Marsmænd og UFO’er i Solrød Bibliotek og Kulturhus

16-09-2019
Farverig Fredag er Børnebibliotekets kreative værksted

Fin Form Fitnesscenter holder HJERTESTARTER EVENT

16-09-2019
Den 22. september holder Fin Form Havdrup et Hjertestarter event, hvor du kan få en introduktion til Hjerte-Lungeredning samt deltage på et specialhold. Det koster 150,- pr. person for at deltage og HELE beløbet går til køb af hjertestarter!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online