Musikskolen åbner for tilmelding til den nye sæson med nye rabatter

16. maj 2019

Nu er tilmeldingen åben for sæsonen 2019-20. I år kan du, som noget nyt, få flerfagsrabat og søskenderabat.

Onsdag d. 15. maj åbner tilmeldingen til musikskolens mange undervisningstilbud. Som noget nyt introducerer musikskolen i år flerfagsrabat og søskenderabat. Det betyder, at hvis du er tilmeldt mere end ét tilbud, kan du få 25% rabat på det andet og de efterfølgende tilbud. Og hvis én af dine søskende tilmelder sig musikskolen, får han eller hun ligeledes 25% rabat. Begge rabatter gives på de billigste tilbud.

I musikskolen kan du blandt meget andet lære at spille på et instrument med soloundervisning, finde din stemme i det rytmiske kor eller til solosang eller blive en del af musikfællesskabet i det populære Drummer Band.


Musikskolen fortsætter også Solrød Band Klub, som nu har kørt i et år. I Solrød Band Klub kan du være med i et band, selvom du ikke har spillet et instrument før. Du lærer det, du skal spille, mens I lærer musikken at kende. Ifølge musikskoleleder, Jens Engberg, giver dette tilbud bredde til musikskolens undervisningsform.

“Vi er alle motiverede af noget forskelligt,” fortæller Jens, “nogle bliver motiverede af at blive bedre til et instrument i soloundervisning, mens andres indgang til musikken er at være fælles om noget.”  

Fællesskabet er også i højsædet, når musikskolen i foråret næste år laver sit eget fællesnummer. I januar 2020 inviteres alle musikskoleelever til en workshop, hvor de kan komme og lave musik. Efter workshoppen bliver musikken skrevet sammen til et fællesnummer, som eleverne vil spille til musikskolens forårskoncert til maj.

Lær at skrive sange til sangskriverworkshop

I næste sæson arrangerer musikskolen fire lørdage med workshops for sangskrivere. Hvis du går med en sangskriver i maven, kan du tilmelde dig én eller flere workshops, hvor du får inspiration og værktøjer til at skrive dine egne sange. De fire workshops foregår på følgende lørdage: 

14. september 2019

16. november 2019

25. februar 2020

18. april 2020

Tilmelding og yderligere information om workshops kommer på musikskolens hjemmeside i løbet af kort tid.

Musikskolesæsonen begynder fredag d. 16. august 2019.

Du kan læse mere om tid og sted for de forskellige hold på http://musikskolen.solrod.dk/undervisning/tilmelding, hvor du også kan tilmelde dig.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Der kan igen bades ved Trylleskoven og Østre Strandvej

24-06-2019
Nye analyser viser igen god badevandskvalitet ved Trylleskoven og Østre Strandvej.

Nu får Havdrup sin eventyrlige og moderne daginstitution

20-06-2019
Efter den første entreprenør gik konkurs, har Solrød Kommune nu fundet en ny entreprenør, som kan puste liv i planerne om en innovativ daginstitution i Havdrup Vest med masser af plads til eventyr, tumleri og højtlæsning.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

20-06-2019
Byrådet har besluttet at sætte næsten 1,3 mio. kr. af til en ny buslinje i strandområdet, som kører til Køge Nord Station, og til at fortsætte med natbus 97N.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

17-06-2019
1,3 mio. kr. af til eafsat til ny buslinje i strandområdet

Solrød Kommune fraråder badning på en del af stranden

17-06-2019
De seneste analyser viser, at der er lidt for mange bakterier i vandet på dele af stranden til, at det er en god idé at køle sig ned med en dukkert.

Solrød Bibliotek vil gerne overraske dig!

13-06-2019
Tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser

Driftig virksomhedsejer inviterede borgmesteren indenfor

13-06-2019
Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen

Køerne ved Staunings Ø har gumlet sig til bedre natur

13-06-2019
Det er nu besluttet at fortsætte det naturplejeprojekt, hvor køer græsser på strandengene ved Staunings Ø til stor gavn for et rigere plante- og dyreliv.

Spildevandsudslip i Greve: Solrød Kommune fraråder ikke badning

10-06-2019
Netop nu fraråder Greve Kommune badning nær ved Mosed renseanlæg frem til tirsdag, fordi torsdagens skybrud har medført overløb på renseanlægget.

Nu bliver Solrød Kommunes tilsyn af daginstitutioner endnu bedre

06-06-2019
Tilsynsrapporterne fra Solrød Kommunes daginstitutioner kan fremover findes på daginstitutionernes hjemmeside, og daginstitutionerne kan se frem til et tilsynsbesøg hvert år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online