Tryk så på den knap


Det er ved at være lidt nervepirrende, for hvornår trykker statsministeren på valgknappen? Vi ved det ikke, men vi ved, at det må være snart.
Når jeg er så emsig efter et tryk på en knap, skyldes det jo flere ting. Dels er der lagt op til en af de mest underholdende valgkamp i min levetid, og dels er kassen snart tom.

Det er dyrt at føre valgkamp. Og selv om man til dels mener, at den bedste kandidat nok skal blive valgt uden en masse tingeltangel, hornmusik og kulørte lamper, så er det nok ikke hele sandheden. Hvem vil stemme på en kandidat, ingen har set et bilede af eller hørt et ord fra?

Det betyder annoncer relevante medier, tryk af plakater til at hænge i lygtepælene, indkøb af kaffe og morgenbrød til uddeling på stationerne plus det løse, og det koster alt sammen. Ikke at jeg beklager mig. Det kunne ikke falde mig ind, for jeg har jo selv valgt det hele. Men det skal blive godt at få en dato, så man kan være målrettet i de sidste par uger, inden stemmerne bliver talt op, og man ved, om man blev valgt, eller man blev kasseret.

I den seneste tid har jeg nærmest ligget vandret i luften for at nå et hele. Og det har været særdeles positivt, for jeg har mødt en masse mennesker, som jeg har haft gode og frugtbare samtaler med.
Jeg har også kørt betalingskortet igennem for at få trykt plakater, og det har været et ret stort arbejde at få dem klargjort med strips, så de er klar, når der er trykket på knappen.

Man skal tro på det
Om jeg tror, jeg har en kinamands chance for at blive valgt, når nu mit parti står til en brutal tilbagegang? Hvis jeg ikke troede på det, ville jeg spare mine penge og tage familien med på en dyr sommerferie. Men jeg kan godt se, at det måske bliver lidt sværere, end først antaget. Men nu må vi se. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, og mere kan jeg ikke gøre.

Dansk Folkeparti står til at miste 10 procent af de stemmer, vi fik ved sidste valg. Og de 10 procent ser det ud til, at Nye Borgerlige og Stram Kurs kommer til at dele. Overordnet set så må man konkludere, at 80 procent af vælgerne ikke kan få islam og fremmede mennesker fra de varme lande nok.

Det er for så vidt i orden, men så gider jeg ikke høre på brok over ventelister, højere pensionsalder og lavere satser, for dårlige folkeskoler plus det løse, og så må vi bare håbe at en bombe ikke eksploderer på et befærdet sted. Personligt er jeg ihvertfald helst foruden.

Nå, men det skal ikke være brok det hele. Selv om meteorologerne lover blæst og byger, endda med hagl, så er vi gået ind i den milde maj, og helligdagene falder sent i år, så vi har en del til gode. Fridage og lunt forsommervejr er jo ikke at foragte.
Det er et valg lige om lidt heller ikke.

Brian Mørch
Byrådsmedlem og Folketingskandidat
Dansk Folkeparti
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online