Det’Maleren er Årets Maler - igen

15. april 2019

Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

For andet år i træk er prisen som Årets Maler gået til Karlslunde-firmaet Det’Maleren. Det er en prestigefyldt og attraktiv pris at modtage.

 

Ud af i alt 5.000 håndværkere er 238 nomineret i en af de 27 kategorier - og det er her, at Det’Maleren har vundet sin kategori, Malerfirmaer med 0-4 ansatte. At gøre det to år i træk er lidt af en bedrift.

 

”Det er helt uvirkeligt at vinde to år i træk. Det er mere end dobbelt så stort at vinde igen i år. Jeg forstår det ganske enkelt ikke, og det gør andre heller ikke. Der er en del fra branchen, der spontant har sagt: ”Vandt I ikke også sidste år? Hvordan gør I det?”. Jo, vi vandt sidste år, og vi gør, som vi plejer: vi leverer altid høj kvalitet i vores håndværk, overholder alle aftaler og tager os tid til at yde god rådgivning og sublim service”, siger Mette Rostén, indehaver af Det’Maleren.Det’Maleren vandt for andet år i træk den prestigefyldte pris som Årets Maler.

 

Takketale på 30 sekunder

Der er ikke mange, som har vundet to år i træk. Det blev der også gjort en lille, sjov sag ud af, da Mette Rostén skulle have overrakt sin Årets Håndværker-statuette. ’Nu skal vi se en gammel kending - ikke en gammel kælling - her på scenen’. Det var de kække, men hjertelige, ord, som startede præsentationen af Mette og det overtal af kvinder, der er ansat i firmaet.

 

”Jeg håbede, men turde ikke tro på, at vi ville vinde igen. Så for ikke at udfordre skæbnen havde jeg ikke forberedt en takketale. Fra jeg rejste mig fra min stol, til jeg stod på scenen med mikrofon, blomster og statuette i hånden, havde jeg cirka 30 sekunder til at samle mine tanker. Jeg fik vist takket alle - også vores mange loyale kunder, som jo er en stor og medvirkende årsag til, at vi overhovedet kan vinde sådan en pris”, fortæller Mette.

 

Kunderne og fagjury bestemmer

Prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og vurdering fra en fagjury og gives for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service.

 

For Mette Rostén og hendes fire malerkolleger er det ’business as usual’ igen, og de står klar til at hjælpe private med alle typer maleropgaver. Læs mere på www.detmaleren.dk.


Flere artikler

Fritid i Solrød

22-08-2019
Udstilling gennem centergaden med kommunens fritidstilbud. Kom og bliv inspireret til din egen eller børnenes kommende efterårssportsgren / aktivitet.

Ren Natur i Solrød

22-08-2019
Klimaet og forurening er det øverste punkt på dagsorden i alle sammenhænge - nu også i SOLRØD TAEKWONDO.

Natsport i Havdruphallen

22-08-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten. Der bliver spillet basket, hockey, volley, badminton, indefodbold og meget, meget mere!

Tania anmelder:

22-08-2019
To bøger om psykiatriske forløb, som er rå, ærlige og hamrende godt skrevet.

Ny butik åbner med tøj til mænd i alle størrelser

22-08-2019
Fredag den 30. august 2019 åbner den nye herretøsbutik Saxkjær & Aamann i WAVES i Greve. Her kan mænd i alle aldre og størrelser klædes på fra top til tå med moderne tøj helt op til størrelse 8 x XL. Kunderne kan samtidig nyde en drik i loungen og få tips af en personlig stylist.

Solrød Ballroom satte byen på landkortet

22-08-2019
Solrød Ballroom inviterede til danseworkshop i Solrødhallerne søndag d. 18. august.

Info-møde om Efterskoler på Solrød Gymnasium

19-08-2019
Vær klædt på inden du vælger efterskole eller en fri fagskole

James Sampson og Gry i Solrød Center

19-08-2019
Fyraftens Fredag 30. august kl. 16 – 18 med hele 2 koncerter – James Sampson Og Gry med Grandprixshow.

Gokart-sæsonen er startet for fuldt drøn i UngSolrød

19-08-2019
UngSolrød starter en ny sæson med ræs

Digital læseliste: Vandring i litteraturen

19-08-2019
Rejser og vandring er et ældgammelt motiv i litteraturen


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online