Det’Maleren er Årets Maler - igen

15. april 2019

Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

For andet år i træk er prisen som Årets Maler gået til Karlslunde-firmaet Det’Maleren. Det er en prestigefyldt og attraktiv pris at modtage.

 

Ud af i alt 5.000 håndværkere er 238 nomineret i en af de 27 kategorier - og det er her, at Det’Maleren har vundet sin kategori, Malerfirmaer med 0-4 ansatte. At gøre det to år i træk er lidt af en bedrift.

 

”Det er helt uvirkeligt at vinde to år i træk. Det er mere end dobbelt så stort at vinde igen i år. Jeg forstår det ganske enkelt ikke, og det gør andre heller ikke. Der er en del fra branchen, der spontant har sagt: ”Vandt I ikke også sidste år? Hvordan gør I det?”. Jo, vi vandt sidste år, og vi gør, som vi plejer: vi leverer altid høj kvalitet i vores håndværk, overholder alle aftaler og tager os tid til at yde god rådgivning og sublim service”, siger Mette Rostén, indehaver af Det’Maleren.Det’Maleren vandt for andet år i træk den prestigefyldte pris som Årets Maler.

 

Takketale på 30 sekunder

Der er ikke mange, som har vundet to år i træk. Det blev der også gjort en lille, sjov sag ud af, da Mette Rostén skulle have overrakt sin Årets Håndværker-statuette. ’Nu skal vi se en gammel kending - ikke en gammel kælling - her på scenen’. Det var de kække, men hjertelige, ord, som startede præsentationen af Mette og det overtal af kvinder, der er ansat i firmaet.

 

”Jeg håbede, men turde ikke tro på, at vi ville vinde igen. Så for ikke at udfordre skæbnen havde jeg ikke forberedt en takketale. Fra jeg rejste mig fra min stol, til jeg stod på scenen med mikrofon, blomster og statuette i hånden, havde jeg cirka 30 sekunder til at samle mine tanker. Jeg fik vist takket alle - også vores mange loyale kunder, som jo er en stor og medvirkende årsag til, at vi overhovedet kan vinde sådan en pris”, fortæller Mette.

 

Kunderne og fagjury bestemmer

Prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og vurdering fra en fagjury og gives for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service.

 

For Mette Rostén og hendes fire malerkolleger er det ’business as usual’ igen, og de står klar til at hjælpe private med alle typer maleropgaver. Læs mere på www.detmaleren.dk.


Flere artikler

Ny udstilling på Solrød Bibliotek

23-05-2019
En dåse suppe som inspiration

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

23-05-2019
Husk der er voksenkræmmermarked i Solrød Center, her på lørdag d. 25. maj.

Tømrerfirmaet Sten Jensen flytter fra Karlslunde til Greve for at vækste

23-05-2019
Tømrerfirmaet Sten Jensen på Kildegangen 7 i Karlslunde skal flytte til Korskildemark 4 i Greves industrikvarter Greve Main tæt ved motorvejen. Her får det administrative personale og håndværkerne mere plads. Det glæder alle sig til, fortalte ejer og daglig leder Rene Eichhorst til gæsterne fra Greve Kommune, da han lagde hus til et virksomhedsbesøg i Karlslunde.

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online