Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15. april 2019

Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Forretningen Jagt-Jakt, der er Danmarks eneste specialist i vildsvinejagt og vildtkameraer, er i gang med at forberede flytningen fra Kastrup til nye og større lokaler i Greve på Agenavej 39C. Lige nu ligner de lejede lokaler en byggeplads med en trailer, et stillads, stakkevis af store papkasser og savsmuld på gulvet og vægge med blotlagt isoleringsmateriale. Men det skal nok komme plads, mener indehaveren Lasse Wagener, der startede op med onlinesalg af udstyr til vildsvinejagt og i dag har Danmarks største showroom med natkikkerter. Han har ambitiøse planer for indretningen af den nye butik. Hver eneste weekend har han travlt med at gøre klar til åbningen den 1. juli 2019. 

- Jeg glæder mig til at kickstarte et væksteventyr i Greve. Vi har fundet det helt rigtige sted til butikken. Her er masser af plads, og vi forventer, at vores omsætning vil stige med 30 procent alene på grund af beliggenheden, der er ideel. Vores naboer ved siden af os sælger billard- og golfudstyr. Så det er samme købestærke publikum, vi sælger til. Det vil helt sikkert give synergi for os alle, vurderer Lasse Wagener, der vil holde åbent på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. 


Er vild med vildsvin og vildt
Lasse er selv vild med at gå på vildsvinejagt i Sverige og Tyskland og spiser vildt næsten hver aften. Og den passion vil han gerne give videre til kunderne ved at indrette en inspirerende oplevelsesbutik. Her skal de ikke alene kunne købe forskelligt kvalitetsudstyr og specialdesignet beklædning til jagt men også modtage undervisning, hvis de mangler et jagttegn.  

- Min ambition er at indrette en unik oplevelsesbutik med salg af jagtudstyr, som vi selv udvikler eller bruger og kan stå 100 procent inde for. Salg af jagtvåben bliver et helt nyt forretningsområde. Vi er i gang med at finde ud af, hvordan vi kan indrette os, så vi lever op til sikringsniveauet for salg af våben. Vi laver også et mørkerum, hvor vi vil bygge vores egne natkikkerter. Vi vil tilbyde kunderne en kop kaffe og tv-nyheder i et lille cafeområde. Derudover indretter vi et stort mødelokale med plads til 30 personer på første etage. Her skal vi have jagttegnsundervisning to til fire gange om året i samarbejde med Greve Jagtforening. Vi skal naturligvis også have et kontormiljø, fortæller Lasse Wegener, der har fem medarbejdere på lønningslisten.

I den nye butik vil kunderne kunne komme til at se et udstoppet vildsvin og en bjørn, der bliver en del af udstillingen. Åbningen af den store jagtudstyrsbutik fejres den 12. og 14. august med vildsvinepølser. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og smage og se de mange nye varer i den nye butik. 

- Jeg glæder mig til at få min kone til at hjælpe mig med indretningen, der er hendes fagområde. Det er noget, vi går og hygger os meget med, understreger Lasse, der håber, at Greveborgerne og jægerne fra nær og fjern vil tage godt imod den nye butik i Greve.

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Ny udstilling på Solrød Bibliotek

23-05-2019
En dåse suppe som inspiration

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

23-05-2019
Husk der er voksenkræmmermarked i Solrød Center, her på lørdag d. 25. maj.

Tømrerfirmaet Sten Jensen flytter fra Karlslunde til Greve for at vækste

23-05-2019
Tømrerfirmaet Sten Jensen på Kildegangen 7 i Karlslunde skal flytte til Korskildemark 4 i Greves industrikvarter Greve Main tæt ved motorvejen. Her får det administrative personale og håndværkerne mere plads. Det glæder alle sig til, fortalte ejer og daglig leder Rene Eichhorst til gæsterne fra Greve Kommune, da han lagde hus til et virksomhedsbesøg i Karlslunde.

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online