Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15. april 2019

Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Forretningen Jagt-Jakt, der er Danmarks eneste specialist i vildsvinejagt og vildtkameraer, er i gang med at forberede flytningen fra Kastrup til nye og større lokaler i Greve på Agenavej 39C. Lige nu ligner de lejede lokaler en byggeplads med en trailer, et stillads, stakkevis af store papkasser og savsmuld på gulvet og vægge med blotlagt isoleringsmateriale. Men det skal nok komme plads, mener indehaveren Lasse Wagener, der startede op med onlinesalg af udstyr til vildsvinejagt og i dag har Danmarks største showroom med natkikkerter. Han har ambitiøse planer for indretningen af den nye butik. Hver eneste weekend har han travlt med at gøre klar til åbningen den 1. juli 2019. 

- Jeg glæder mig til at kickstarte et væksteventyr i Greve. Vi har fundet det helt rigtige sted til butikken. Her er masser af plads, og vi forventer, at vores omsætning vil stige med 30 procent alene på grund af beliggenheden, der er ideel. Vores naboer ved siden af os sælger billard- og golfudstyr. Så det er samme købestærke publikum, vi sælger til. Det vil helt sikkert give synergi for os alle, vurderer Lasse Wagener, der vil holde åbent på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. 


Er vild med vildsvin og vildt
Lasse er selv vild med at gå på vildsvinejagt i Sverige og Tyskland og spiser vildt næsten hver aften. Og den passion vil han gerne give videre til kunderne ved at indrette en inspirerende oplevelsesbutik. Her skal de ikke alene kunne købe forskelligt kvalitetsudstyr og specialdesignet beklædning til jagt men også modtage undervisning, hvis de mangler et jagttegn.  

- Min ambition er at indrette en unik oplevelsesbutik med salg af jagtudstyr, som vi selv udvikler eller bruger og kan stå 100 procent inde for. Salg af jagtvåben bliver et helt nyt forretningsområde. Vi er i gang med at finde ud af, hvordan vi kan indrette os, så vi lever op til sikringsniveauet for salg af våben. Vi laver også et mørkerum, hvor vi vil bygge vores egne natkikkerter. Vi vil tilbyde kunderne en kop kaffe og tv-nyheder i et lille cafeområde. Derudover indretter vi et stort mødelokale med plads til 30 personer på første etage. Her skal vi have jagttegnsundervisning to til fire gange om året i samarbejde med Greve Jagtforening. Vi skal naturligvis også have et kontormiljø, fortæller Lasse Wegener, der har fem medarbejdere på lønningslisten.

I den nye butik vil kunderne kunne komme til at se et udstoppet vildsvin og en bjørn, der bliver en del af udstillingen. Åbningen af den store jagtudstyrsbutik fejres den 12. og 14. august med vildsvinepølser. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og smage og se de mange nye varer i den nye butik. 

- Jeg glæder mig til at få min kone til at hjælpe mig med indretningen, der er hendes fagområde. Det er noget, vi går og hygger os meget med, understreger Lasse, der håber, at Greveborgerne og jægerne fra nær og fjern vil tage godt imod den nye butik i Greve.

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Fritid i Solrød

22-08-2019
Udstilling gennem centergaden med kommunens fritidstilbud. Kom og bliv inspireret til din egen eller børnenes kommende efterårssportsgren / aktivitet.

Ren Natur i Solrød

22-08-2019
Klimaet og forurening er det øverste punkt på dagsorden i alle sammenhænge - nu også i SOLRØD TAEKWONDO.

Natsport i Havdruphallen

22-08-2019
Vi kører på igen med Natsport i Havdruphallen, hvor du på udvalgte fredage henover året kan hænge ud til fredagshygge og dyrke sport til ud på natten. Der bliver spillet basket, hockey, volley, badminton, indefodbold og meget, meget mere!

Tania anmelder:

22-08-2019
To bøger om psykiatriske forløb, som er rå, ærlige og hamrende godt skrevet.

Ny butik åbner med tøj til mænd i alle størrelser

22-08-2019
Fredag den 30. august 2019 åbner den nye herretøsbutik Saxkjær & Aamann i WAVES i Greve. Her kan mænd i alle aldre og størrelser klædes på fra top til tå med moderne tøj helt op til størrelse 8 x XL. Kunderne kan samtidig nyde en drik i loungen og få tips af en personlig stylist.

Solrød Ballroom satte byen på landkortet

22-08-2019
Solrød Ballroom inviterede til danseworkshop i Solrødhallerne søndag d. 18. august.

Info-møde om Efterskoler på Solrød Gymnasium

19-08-2019
Vær klædt på inden du vælger efterskole eller en fri fagskole

James Sampson og Gry i Solrød Center

19-08-2019
Fyraftens Fredag 30. august kl. 16 – 18 med hele 2 koncerter – James Sampson Og Gry med Grandprixshow.

Gokart-sæsonen er startet for fuldt drøn i UngSolrød

19-08-2019
UngSolrød starter en ny sæson med ræs

Digital læseliste: Vandring i litteraturen

19-08-2019
Rejser og vandring er et ældgammelt motiv i litteraturen


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online