Succesfuld Havdrup-virksomhed inviterede på borgmesterkaffe

11. april 2019

Et godt og inspirerende møde

Pressemeddelelse

Robbin A/S i Havdrup, der sælger og importerer gaffeltrucks og boreriggere, inviterede forleden borgmester Niels Hörup indenfor.

Der blev kigget på maskiner og udvekslet historier, da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos Havdrup-virksomheden Robbin A/S, der sælger og importerer gaffeltrucks og boreriggere til bl.a. jordbundsprøver og boring af brønde.

Og direktør og ejer Robbin Due kunne samtidig fortælle, at den lokale virksomhed med en knap 30 år lang historie fortsat er i fuld vigør og er fuldt med tiden bl.a. med aktiv brug af Facebook.
 
Et firma i vækst
Robbin Due overtog virksomhed tilbage i 2013, og dengang bestod firmaet af 3 montører og den tidligere ejer. I dag er virksomheden vokset til 8 ansatte og har ud over ejendommen i Havdrup også et fjernlager i Tåstrup.
Og faktisk ville Robbin A/S gerne vækste endnu mere på mandskabssiden. Virksomheden vil nemlig gerne have en lærling og en ekstra servicemontør, men det er ikke lykkedes at finde de rette personer endnu.

Ud over salg af gaffeltrucks og boreriggere udfører virksomheden også mange mere specialiserede opgaver. For eksempel har Robbin A/S istandsat og udbedret de vogne, der bliver brugt til Disney-parade i Tivoli, og det er også en Robbin-medarbejder, der har ombygget Tivolis linje 8 til et eldrevet køretøj.

”Det var et godt og inspirerende møde, hvor vi bl.a. talte om muligheden for nye tiltag og networking,” fortæller Robbin Due, der kobler af fra den travle hverdag i firmaet ved at kaste sig over de hjemlige sysler på gården i Sengeløse, hvor han og familien dyrker Hereford-kvæg og har en gårdbutik.

Også borgmester Niels Hörup var glad for besøget hos Robbin A/S.

”I byrådet har vi sat pejlemærker for åbenhed og inddragelse af vores erhvervsliv, og jeg sætter stor pris på at komme ud og møde hverdagen i vores lokale virksomheder. Nogle gange er fokusset på, hvordan vi som kommune kan hjælpe vores erhvervsliv til at blomstre endnu mere, og andre gange er det anerkendelsen af den enkelte virksomhed og besøget i sig selv, der er i centrum ” siger Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Regnbuen hejser Det Grønne Flag for femte gang

22-08-2019
Vuggestuen Regnbuen modtager Friluftsrådets Grønne Flag for deres flotte arbejde med naturen.

Kom til en sjov og aktiv dag i Solrød Center

22-08-2019
Er du nysgerrig på Solrød Kommunes mange forskelige foreninger? Så tag til ´Fritid i Solrød´ den 31. august i Solrød Center, hvor der er lagt op til masser af sjov for både store og små, og hvor årets idrætsprismodtager også bliver hædret.

Elever er klar til at lære deres forældre at sortere skrald

22-08-2019
På Uglegårdsskolen begyndte de i maj at sortere affald efter den nye affaldsordning, som kommer til at favne hele kommunen til næste år.

Vil din familie være kommunens ansigt udadtil i kampagne om affaldssortering?

22-08-2019
Solrød Kommune søger en børnefamilie, der vil være modeller i en billedserie om sortering af affald.

Elever er klar til at lære deres forældre at sortere skrald

19-08-2019
Uglegårdsskolen begyndte i maj at sortere affald efter den nye affaldsordning

Alle børn cykler (også for voksne)

19-08-2019
Det er vigtigt at vi får lært de gode cykelvaner allerede fra starten af

Få pulsen op med en hyggelig vandretur i Solrød Kommune

12-08-2019
Solrød Kommune deltager i Vandrefestivalen

Byg dit eget fantastiske Solrød

12-08-2019
Sjov og kreativ workshop for børn og familier

Tykmosevej er fortsat også til landbrugets kørertøjer

12-08-2019
Nye kantsten giver anledning til at bekymring hos landmændene.

Få pulsen op med en hyggelig vandretur i Solrød Kommune

12-08-2019
Solrød Kommune deltager i samarbejde med en række andre kommuner i Region Sjælland igen i år i Vandrefestivalen, og alle er velkommen til at gå med.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online