Succesfuld Havdrup-virksomhed inviterede på borgmesterkaffe

11. april 2019

Et godt og inspirerende møde

Pressemeddelelse

Robbin A/S i Havdrup, der sælger og importerer gaffeltrucks og boreriggere, inviterede forleden borgmester Niels Hörup indenfor.

Der blev kigget på maskiner og udvekslet historier, da borgmester Niels Hörup forleden var på besøg hos Havdrup-virksomheden Robbin A/S, der sælger og importerer gaffeltrucks og boreriggere til bl.a. jordbundsprøver og boring af brønde.

Og direktør og ejer Robbin Due kunne samtidig fortælle, at den lokale virksomhed med en knap 30 år lang historie fortsat er i fuld vigør og er fuldt med tiden bl.a. med aktiv brug af Facebook.
 
Et firma i vækst
Robbin Due overtog virksomhed tilbage i 2013, og dengang bestod firmaet af 3 montører og den tidligere ejer. I dag er virksomheden vokset til 8 ansatte og har ud over ejendommen i Havdrup også et fjernlager i Tåstrup.
Og faktisk ville Robbin A/S gerne vækste endnu mere på mandskabssiden. Virksomheden vil nemlig gerne have en lærling og en ekstra servicemontør, men det er ikke lykkedes at finde de rette personer endnu.

Ud over salg af gaffeltrucks og boreriggere udfører virksomheden også mange mere specialiserede opgaver. For eksempel har Robbin A/S istandsat og udbedret de vogne, der bliver brugt til Disney-parade i Tivoli, og det er også en Robbin-medarbejder, der har ombygget Tivolis linje 8 til et eldrevet køretøj.

”Det var et godt og inspirerende møde, hvor vi bl.a. talte om muligheden for nye tiltag og networking,” fortæller Robbin Due, der kobler af fra den travle hverdag i firmaet ved at kaste sig over de hjemlige sysler på gården i Sengeløse, hvor han og familien dyrker Hereford-kvæg og har en gårdbutik.

Også borgmester Niels Hörup var glad for besøget hos Robbin A/S.

”I byrådet har vi sat pejlemærker for åbenhed og inddragelse af vores erhvervsliv, og jeg sætter stor pris på at komme ud og møde hverdagen i vores lokale virksomheder. Nogle gange er fokusset på, hvordan vi som kommune kan hjælpe vores erhvervsliv til at blomstre endnu mere, og andre gange er det anerkendelsen af den enkelte virksomhed og besøget i sig selv, der er i centrum ” siger Niels Hörup.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Sproglig styrketræning for kommende skolebørn

20-05-2019
Hele alfabetet var i spil, da glade børnehavebørn deltog i det årlige Sprogfitness, hvor de igennem sjove lege blev introduceret til sproget.

De yngste poder hyggede sig til Dagplejens Dag

16-05-2019
Sanserne blev stimuleret, og nysgerrigheden blev pirret

Nye juniormedhjælpere er klar til vilde lege med børnehavebørn

16-05-2019
Syv unge drenge har gennemført et juniormedhjælperkursus, så de nu kan blive ansat i en børnehave som praktikanter.

Ny cykelsti mellem Kr. Skensved og Naurbjerg

16-05-2019
Solrød Kommune etablerer nu en ny, dobbeltrettet cykelsti fra Kirke Skensved og til Naurbjerg langs Naurbjergvej.

Musikskolen åbner for tilmelding til den nye sæson med nye rabatter

16-05-2019
Nu er tilmeldingen åben for sæsonen 2019-20. I år kan du, som noget nyt, få flerfagsrabat og søskenderabat.

Kom og oplev folketingsvalget helt tæt på

16-05-2019
Brænder du for politik, og har du lyst til at komme backstage til folketingsvalget den 5. juni 2019? Så meld dig som hjælper.

Ombygning af kryds i Havdrup

13-05-2019
I forbindelse med realisering af projektet "Vi hjerter Havdrup" skal T-krydset ved Havdrup Alle og Skovvejen bygges om, så trafikken kommer til at flyde bedre, farten dæmpes, og trafiksikkerheden højnes. Samtidig udskifter vi de gamle betonkantsten i Møllemarken og omlægger fortovet.

Solrød Bibliotek inviterer til Sprogfitness

09-05-2019
De yngste motionerer sprogmusklerne, når Solrød Bibliotek inviterer til Sprogfitness

Vil du være med til at præge SIC’s Hjerterum?

09-05-2019
Solrød Kommune inviterer til workshop om den kommende udvikling af Solrød Idrætscenters Hjerterum den 15. maj.

Nu har Solrøds ældre fået deres eventyrlige sansehave

09-05-2019
Beboerne på Plejecenter Christians Have havde en skøn oplevelse i selskab med glade børnehavebørn, da den eventyrlige sansehave, der omkranser Plejecenter Christians Have, blev indviet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online