Flotte DM-resultater til ungdomspillere

11. april 2019

De forgangne to weekender er der blevet afholdt DM for alle ungdomsrækker. I alt stillede 46 af klubbens spillere op, og det resulterede i flere medaljekampe, end klubben havde turde håbe på.

Sidste weekend i marts blev der spillet DMU i Varde (D til M-rækker), og denne weekend stod den så på DM i Greve for elite-spillerne. Begge steder blev der spillet mange flotte kampe, og Solrød-spillerne leverede topresultater, både i single og double-kategorierne.
Ved DM-elite i Greve blev det til i alt 6 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 7 bronzemedaljer for de 27 deltagere. Og ved DMU i Varde sørgede 19 Solrød-spillere for at tage 7 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 7 bronzemedaljer med hjem til Solrød.

I U13 rækken tog William Bøgebjerg sig suverænt af 1. pladsen i tre kategorier HS, HD & MD, mens Maria Tommerup Højlund sikrede sig guldet i DS samt bronzen i DD.
Kathrine Vang Rasmussen leverede en fantastisk præstation i U15 rækken og vandt guld i DS og sølv i DD sammen med makkeren Amanda Abildgaard også fra Solrød. På herresiden spillede Jonathan Melgaard sig til to bronzemedaljer i hhv. HD og MD.
Endnu en guldmedalje kom i hus, da U19 spilleren Freja Ravn sammen med makkeren Amalie Magelund Krogh fra Greve ikke afgav et eneste sæt igennem hele turneringen og sluttede finalekampen i DD med en sejr på 21/10, 21/9.I U19 HS spillede Oscar Sunekær Bertelsen sig frem til finalen, men tabte desværre 3. sæt i ombolde 21/23 og fik dermed sølv. En sølvmedalje mere blev det til for Rasmus Prasz Espersen i MD samt en flot bronzemedalje i HD. Silas Knudsen vandt ligeledes bronze i HD, og Frederikke Lund sluttede med 2 bronzemedaljer i hhv. DS og DD.
Ved DMU i Varde blev det til i alt 7 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 7 bronzemedaljer til Solrød-spillerne.

I U9 rækken vandt Alva Jacobsen guld i DD og sølv i DS. Nicholas Mikkelsen gjorde hende kunsten efter og tog ligeledes guld i HD og sølv i HS, yderligere sikrede han sig også en flot sølvmedalje i MD.
Sophia Loudrup vandt sammen med Leah Ruepp Henningsen guld i DD i U11A rækken og vandt også finalekampen i DS over klubkammeraten Victoria Francker, som dermed fik sølv i DS.

I U11A* rækken vandt Athene Lyduch Thornild sølv i DS, mens Sebastian Busk Stie spillede sig frem til en flot bronzemedalje i HS. Noah Hansen sikrede sig sølv i HD og bronze i MD.
Olivia Isabella Bjerre Struck vandt guld i U13 C MD og DS.

Til sidst sikrede vores 4 U15 M piger sig alle bronzemedaljer. Alberte Lanther og Karen Marie Juel Andersen spillede sammen og tog bronze i DD. Den anden bronzemedalje i DD gik til Cecilie Porsgaard Kristensen, mens Isabella Milton tog bronze i MD.
I alt 9 SSB’ere har vundet et DM-guld – nogle flere. Og i alt 37 DM-medaljer i de forskellige rækker er det blevet til.

- Det er en flot præstation. Og det vidner om det store, målrettede arbejde, der bliver gjort i klubben. Fra trænerteam til ungdomsudvalg og fra sponsorer til frivillige hænder og kommunal opbakning. Uden dem kunne alle de mange aktiviteter og træninger ikke lade sig gøre, siger Tanya Kirschner og benytter samtidig lejligheden til at fortælle, at der ikke bliver megen tid til at hvile på laurbærbladene. DM for hold afvikles rundt om i Danmark i den kommende weekend, så der kommer alle spillerne på banerne igen.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Lokal opvisning i Havdrup Gymnastik

20-05-2019
Kom til vores lokal opvisning mandag d. 27. maj kl. 18:30-19:30 og se vores 3 fantastiske Super Springs hold opvise.

Klubmesterskab i Solrød Cykling

20-05-2019
Fantastisk arbejde der er gjort af Henrik Ahrendt, Henrik Bøgesø og Carsten Bøgesø. Svingene var fejet og afmærkningen på plads.

Sæsonen er slut for SSB ungdom

20-05-2019
Vi mangler kun at afvikle klubmesterskaberne i den kommende uge, og så er sæsonen slut. Det har på alle måder været en rigtig fin sæson for Solrøds ungdomsspillere.

Solrød Rundt Løbet 2019

13-05-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

To triumferende danskere ved Li-Ning Denmark Challenge

13-05-2019
Guld hang om halsen på Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Solberg Vittinghus ved Li-Ning Denmark Challenges afslutning. De to sejre satte punktum for den første udgave af Super 100-turneringen nogensinde.

Gratis forårsbadminton for børn og voksne i maj i Lille Skensved

09-05-2019
Mød op i Skensvedhallen og prøv at spille badminton i maj! Og bliv klar til badminton i haven til sommer.

Idrætspriser i Solrød

09-05-2019
Til idrætslederprisen, som uddeles af Solrød Idræts Union ved prisfesten i april, havde SGF i år indstillet instruktør Mia Fotel for hendes store engagement og arbejde for SGF.

Forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening

06-05-2019
Solrød Gymnastikforening afsluttede vintersæsonen

Opstart af årgang 14/15 i Havdrup Fodbold

06-05-2019
Har du dreng/pige årgang 14/15 der vil spille fodbokd

SSB´s ungdomsarbejde i vækst og udvikling

06-05-2019
Solrød Strand Badmintonklub nærmer sig 300 ungdomsmedlemmer


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online