Den oplagte gaveidé til mors dag

1. april 2019


Søndag den 12. maj er det mors dag. Det er dagen, der giver anledning til at vise din højt elskede mor, hvad hun betyder for dig. Det kan gøres på mange måder, især med gaver. En oplagt gave til mors dag er at forære hende blomster, for de skaber farver og glæde. Få en buket blomster leveret til din mor, partner eller veninde og varm hendes moderlige hjerte.

Hvordan får jeg blomsterne leveret?
Du behøver slet ikke at tage ud og besøge den lokale blomsterhandler og spilde tiden frem for at tilbringe den sammen med din skønne mor på mors dag. Vælg et billede af den flotteste buket blomster og få den leveret lige til mors dør. Du skal blot skrive navn, efternavn og adresse af modtageren og vælge datoen den 12. maj. Hvis du skulle blive forhindret i at bestille i god tid, så kan levering stadig finde sted i de fleste tilfælde, hvis du bestiller inden kl. 12 på dagen.

Blomsterbuketten, som du vælger, kan fås i henholdsvis lille, mellem eller stor størrelse. Hvis røde roser foretrækkes kan du vælge en buket af fem smukke roser som minimum. Udover blomsterbuketten, hvis blomster sammensættes efter sæsonen, kan du vælge en dekorativ vase til eller et kort og skrive nogle kærlige personlige ord.

Andre lækkerier ved siden af blomsterne
Hvis blomster ikke er nok i sig selv er der rig mulighed for at forkæle mor med lidt ekstra. Giv lidt til den søde tand og bestil en æske lækker chokolade med. Yderligere kan du vælge en flaske delikat champagne eller rosé, som din mor og dig kan nyde sammen. Hvis det er godt vejr kan I medbringe godterne på en gåtur langs Solrød Strand eller et af mors yndlingssteder. Så kan du vist heller ikke skabe en bedre mors dag!

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online