NBA Junior kom til Solrød

28. marts 2019

Solrød Comets havde æren af at afholde NBA Junior basketstævne i Solrød Idrætscenter

Junior NBA er en landsdækkende skoleturnering for 4. og 5. klasser, hvor der den 14. juni afholdes finalestævne i Gentofte hallen med fornemt besøg fra NBA.

Turneringen er blevet til i samarbejde med NBA og Børnebasketfonden i Danmark, og i Solrød var samtlige skoler inviteret, og 5 ud af 6 skoler deltog med hold. De 3 store skoler, Munkekær, Uglegård og Havdrup, deltog hver med to hold, og Køge Bugt Privatskole og Sydkystens Privatskole deltog hver med et hold.

Solrød Comets havde fået tildelt to divisioner, og skulle derfor finde to vindere, der kunne gå videre til finalestævnet.

I alt deltog der 8 hold, og med tilskuere, var der rundt regnet 150 glade, unge mennesker i hallen.

Der blev kæmpet bravt, men to af kommunens privatskoler viste sig at være for stærke, og begge vandt deres division. Både Sydkysten og Køge Bugt Privatskole stillede op med flere lokale spillere fra Solrød Comets, og dette var nok en af grundene til resultatet.

Uglegårdsskolen blev nummer to i begge divisioner, og Munkekær nummer 3.

Inden stævnet var slut, besluttede repræsentanten fra Børnebasketfonden/NBA Junior, at stævnet havde været så stor en succes, at han ville lade 2 hold fra hver division gå videre. Da der ikke må være to hold fra samme skole i finalestævnet, kvalificerede henholdsvis Uglegårdsskolen og Munkekærskolen sig med et hold hver.

Solrød Comets havde fået tildelt stævnet, da en lokal basketligaklub ikke magtede opgaven, og med det korte varsel lykkedes det Solrød Comets at lave et yderst velorganiseret og veludført stævne.

Solrød Comets næstformand, Claus Hansen, der på dagen var stævneansvarlig, var yderst tilfreds med klubbens opbakning, og i særdeleshed 1. herrernes deltagelse, da de påtog sig den svære opgave at dømme alle kampene.

Solrød Comets har allerede nu fået tildelt stævnet igen næste år, og her arbejdes der med at lave regionale finaler, så vi næste år kan kåre en champ for Solrød kommune.

Solrød CometsFlere artikler

Lokal opvisning i Havdrup Gymnastik

20-05-2019
Kom til vores lokal opvisning mandag d. 27. maj kl. 18:30-19:30 og se vores 3 fantastiske Super Springs hold opvise.

Klubmesterskab i Solrød Cykling

20-05-2019
Fantastisk arbejde der er gjort af Henrik Ahrendt, Henrik Bøgesø og Carsten Bøgesø. Svingene var fejet og afmærkningen på plads.

Sæsonen er slut for SSB ungdom

20-05-2019
Vi mangler kun at afvikle klubmesterskaberne i den kommende uge, og så er sæsonen slut. Det har på alle måder været en rigtig fin sæson for Solrøds ungdomsspillere.

Solrød Rundt Løbet 2019

13-05-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

To triumferende danskere ved Li-Ning Denmark Challenge

13-05-2019
Guld hang om halsen på Mia Blichfeldt og Hans-Kristian Solberg Vittinghus ved Li-Ning Denmark Challenges afslutning. De to sejre satte punktum for den første udgave af Super 100-turneringen nogensinde.

Gratis forårsbadminton for børn og voksne i maj i Lille Skensved

09-05-2019
Mød op i Skensvedhallen og prøv at spille badminton i maj! Og bliv klar til badminton i haven til sommer.

Idrætspriser i Solrød

09-05-2019
Til idrætslederprisen, som uddeles af Solrød Idræts Union ved prisfesten i april, havde SGF i år indstillet instruktør Mia Fotel for hendes store engagement og arbejde for SGF.

Forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening

06-05-2019
Solrød Gymnastikforening afsluttede vintersæsonen

Opstart af årgang 14/15 i Havdrup Fodbold

06-05-2019
Har du dreng/pige årgang 14/15 der vil spille fodbokd

SSB´s ungdomsarbejde i vækst og udvikling

06-05-2019
Solrød Strand Badmintonklub nærmer sig 300 ungdomsmedlemmer


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online