Astrid Krag genvalgt som S-kandidat

25. marts 2019

Socialdemokratiet i Solrød, afholdt søndag den 24. marts generalforsamling


På generalforsamlingen i Socialdemokratiet i Solrød d. 24. marts blev folketingsmedlem Astrid Krag genvalgt som kandidat for Greve – Solrød kredsen. Der var stor tilfredshed med det arbejde, som Astrid har stået for i den forgangne valgperiode og partiforeningen er allerede i fuld sving med valgkampen op til det nært forestående folketingsvalg.

I sin redegørelse til generalforsamlingen fokuserede Astrid Krag især på de centrale emner indenfor velfærdspolitikken. Der er økonomisk grundlag for at prioritere sundheds- og ældreområdet og hun lagde op til en ny kurs med en socialdemokratisk ledet regering. Senest har socialdemokratiet endvidere præsenteret et udspil til ret til tidligere pension for den gruppe på arbejdsmarkedet, som har arbejdet i mange år og er nedslidt. De skal have mulighed for en værdig tilbagetrækning, når vi i de kommende år får en stigende pensionsalder i takt med, at vi bliver ældre. Socialdemokratiet lægger også vægt på en god kontakt mellem stat, region og kommuner for at sikre behandlingsmuligheder og pleje og omsorg for vores ældre medborgere.

Socialdemokratiet i Solrød er en de største partiforeninger i kommunen og foreningen forbereder en valgkamp med stor synlighed. ’Det er vigtigt, at vælgerne har gode muligheder for at komme i kontakt med de politiske partier og få svar på de spørgsmål, som man som vælger har før et vigtigt valg. Vi ønsker også at lytte på de holdninger og ideer, som vælgerne har til den politik, som skal føres fra Christiansborg. Derfor kan man møde Socialdemokratiet og Astrid Krag ved centrene i Solrød og Havdrup og mange andre steder i kommunen’, siger partiforeningens formand Tonny Lauridsen.

De sociale medier kommer også til at spille en stor rolle i valgkampen. Astrid Krag har en stor gruppe som følger hende på Facebook og andre sociale medier.

Socialdemokratiet i Solrød er også repræsenteret på den socialdemokratiske liste ved det kommende valg til Europa-Parlamentet. Marianne Vind, der er bosat i Havdrup, er nummer 4 på den socialdemokratiske liste. Så solrødborgerne har gode muligheder for at blive repræsenteret i det store parlament. Valget til europaparlamentet finder sted d. 26. maj.

På generalforsamlingen valgte de lokale socialdemokrater ny kasserer. Bendt Kirk forlod posten efter knap 20 år. I stedet valgte de 40 fremmødte medlemmer Finn Åge Rasmussen.

Der var genvalg til den øvrige bestyrelse. Partiforeningen vil – ud over de 2 forestående valgkampe – fokusere på at rekruttere flere medlemmer til det politiske arbejde. ’Partierne er en utrolig vigtig del af vores politiske demokrati. Som medlem af en partiforening kan man få indflydelse på den politiske udvikling’, siger foreningens formand Tonny Lauridsen.

Formand
Tonny LauridsenFlere artikler

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og vi glæder os

13-05-2021
20. års jubilæums show. Det for vildt! Cirkus Baldoni gæster traditionen tro Jersie Strand, Havdrup og Mosede Fort. Den 26/5 kl. 17.00 gæster de Jersie Strand, teltet rejses på Parkvej, overfor Aldi. Den 27/5 kl. 17.00 gæster de Havdrup, teltet rejses ved Hallen. Den 5+6/6 begge dage kl. 15.00 gæster de Mosede Fort, Teltet rejses på Mosede Strandvej 87.

Luksuspølser, Champagne og Grassolin i Solrød Center

13-05-2021
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver´ lørdag 26. juni kl. 11–14 i Solrød Center.

Superhelte på stribe

13-05-2021
Jeg indrømmer det – jeg æder alt der har med superhelte at gøre råt. Jeg ELSKER det. Om det er Marvel, DC eller et tredje mere ukendt univers, er jeg solgt.

Bliv fantasy-forfatter med UngSolrød

10-05-2021
Bliver du også draget af de fantastiske verdener og karakterer i tidens fantasy, både i bøger og tv-serier? På holdet fantasyforfatter hjælper vi hinanden med at skrive fantastisk, designe karakterer og udvikle det der hedder plot.

Ny interviewbog om spædbarnsdød

10-05-2021
I min bog, ´Da mit barn fløj til Himmels´, har jeg interviewet 20 forældre, om tabet af deres barn under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller umiddelbart efter fødslen. De fortæller hver deres personlige historie, med vægt på det, der har gjort mest indtryk på dem.

Livet med en alkoholisk far - og sorgen ved tabet

10-05-2021
Marie Brixtofte fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker.

Nu kan du komme i kulturhuset igen

10-05-2021
Vi åbner nemlig for selvbetjening mellem 08-10. Du skal fortsat vise Coronapas.

SUPER GODT ARBEJDE AF VORES SKOLER

06-05-2021
Det går godt på Solrød kommunes 3 folkeskoler – Havdrup skole, Uglegårdsskolen og Munkekærskolen.

2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

06-05-2021
2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online