Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen til maj

25. marts 2019

For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.

Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris finder sted torsdag den 23. maj i Portalen 1, 2670 Greve. Der er indtjekning fra kl. 13.00-13.30. Kl. 16.45 er den faglige del af arrangementet slut. Alle er velkomne til at nyde tapas, bobler og netværk til kl. 18.00. På mødet vil Greve Kommune præsentere den nye Vækst- og Erhvervspolitik gældende for 2019-2022. 

- Til vores Round Table møde sidste år involverede vi vores lokale virksomheder. Vi fik deres input til, hvordan vi kan styrke vores position som en attraktiv erhvervskommune. Vi vil gerne fortsat skabe optimale rammer for virksomhedernes trivsel og vækst gennem en god dialog og et tæt samarbejde. Derfor vil vi på mødet fortælle om, hvordan vi arbejder med at styrke Greves position som en attraktiv erhvervskommune med afsæt i den nye Vækst- og Erhvervspolitik. Bagefter er der afsat tid til spørgsmål og drøftelse blandt virksomhederne, udtaler Greves borgmester Pernille Beckmann. 


Hør Tommy Ahlers oplæg om innovation og iværksætterånd  
Efter Round Table mødet vil uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers holde et oplæg om, hvordan vi bedst muligt understøtter innovation og entreprenørskab og skaber vindervirksomheder. Han er kendt som en succesrig erhvervsmand og investor fra DR’s iværksætterprogram Løvens Hule. Inden han blev minister i maj 2018, var han mest kendt for social networking og online tjenesten ZYB, som blev solgt for næsten 50 millioner dollars i maj 2008. Oplægget efterfølges af debat med mulighed for at stille spørgsmål til ministeren. 

Arrangementet rundes af med at hylde tre lokale virksomheder, der er nomineret til Greve Erhvervspris 2018. Borgmesteren afslører til slut, hvem vinderen er blandt de tre nominerede. 

- Det er altid en fornøjelse at uddele den eftertragtede erhvervspris til en lokal virksomhed, der kan inspirere andre virksomheder til at bidrage til en positiv udvikling af kommunens erhvervsliv og arbejdsmarked. Fælles for de virksomheder, der tidligere har vundet Greve Erhvervspris, er, at de går foran som et godt eksempel for andre ved at udvise social bevidsthed, skabe vækst og nye arbejdspladser i kommunen til gavn for udviklingen af lokalsamfundet, understreger Pernille Beckmann. 

Efter prisoverrækkelsen bydes deltagerne på tapas og bobler.

Vil du med til Round Table, uddeling af Greve Erhvervspris og møde Tommy Ahlers?
Der er plads til 120 deltagere. Arrangementet er gratis at deltage i. Tilmeldinger registreres efter ’først til mølle’. Husk at tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/128/

Kilde: ErhvervsCentret Greve Solrød


Flere artikler

Sjællands lokale EU-kandidat kommer til Solrød 1. maj

22-04-2019
Marianne Vind besøger Solrød

Chris Anker Sørensen gæster Solrød Cykling

22-04-2019
Chris Anker Sørensen besøger Solrød Cykling og du er hermed inviteret med.

Nu starter Solrød FC ny årgang

22-04-2019
Vores nye årgang 2014 starter træning 25 april 2019 kl. 16.30-17.30

International Brætspilsdag

22-04-2019
Er du tosset med brætspil og har lyst til at spille med familie og venner, så skal du med til International Brætspilsdag på Solrød Bibliotek.

Foredrag med Katrine Gisiger - Slip for følelsesmæssig spisning

22-04-2019
Hvis du kender til at spise når du keder dig, er træt, stresset, irriteret eller ked af det, så kunne dette foredrag være noget for dig. Foredraget handler om hvad der sker, når vi oplever ubehagelige følelser eller fornemmelser, der kan dulmes med mad eller søde sager.

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online