Børnenes Dag hos Skoringen i Solrød Center

21. marts 2019

Traditionen tro hilser Skoringen i Solrød Center foråret velkommen med Børnenes Dag.

Med Børnenes Dag minder skokæden børnefamilier i Solrød og omegn om, at sommeren er på vej, og selv om det er 28. gang, at Børnenes Dag løber af stablen, er efterspørgslen ikke til at tage fejl af. Flere børnefamilier planlægger deres store skoindkøbsdag efter netop denne begivenhed, og det er der flere årsager til.

Børnenes Dag forløber over tre dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken, hvor et kampklart personale står parat til at give både børn og voksne den bedste shoppingoplevelse. At Børnenes Dag i Skoringen er en eftertragtet begivenhed, bekræfter bl.a. de mange kundeforespørgsler, som butikken får både online og i butikken. De forventningsfulde og trofaste kunder ønsker at vide, hvornår det går løs, hvilke produkter der kommer, hvad der kommer til at ske i butikken, hvilke konkurrencer der er m.m.

Butikschef Martin Østergaaard og hans personale i butikken i Solrød Center har da også længe set frem til at kunne løfte sløret for både startdato, skomodeller og aktiviteter i butikken.


Børnenes Dag er et kæmpe hit her i butikken. Vi har virkelig mange kunder igennem de tre dage eventen foregår, og kunder som kommer hver gang, vi afholder Børnenes Dag. Børns fødder vokser jo hurtigt, så det er oplagt, at mange småbørnsfamilier benytter sig af at kunne købe et par lækre kvalitetssko til en ekstremt god pris. Hvis man er en familie med tre eller fire børn, er der jo mange penge at spare. Så det er fedt at være med til at give de mange glade børn og forældre en god oplevelse. Selv om det er nogle rigtig travle dage, er det en tradition, vi altid ser frem til her i butikken,” fortæller butikschef Martin Østergaard, som har været butikschef i butikken i knap 5 år.

Ud over de ekstra gode tilbud, som altid følger med på Børnenes Dag, har butikspersonalet også forberedt aktiviteter ud over det sædvanlige. Personalet ved nemlig godt, at det ikke er alle børn, der synes, det er lige sjovt at købe sko. Derfor er der ekstra fokus på at skabe de bedste rammer for børnene i disse dage.

”Vi pynter jo butikken op til den helt store børnefest med balloner samt små overraskelser, som lige gør det lidt sjovere at prøve sko. Vi vil jo gerne, at alle får det helt rigtige par sko med hjem. Vi tilbyder også børnene en malebog og den nyeste pixi-bog med historien om vores maskothund Skofus, som er højt elsket af alle børn,” smiler en glad og forventningsfuld butikschef, som ser frem til at byde de mange børn og forældre velkommen.

Børnenes Dag starter i butikken torsdag d. 21. marts kl. 9.30 og slutter lørdag d. 23. marts kl. 15.00. På et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, får kunden to par for et pars pris.

Kilde: Solrød Center


Flere artikler

Sjællands lokale EU-kandidat kommer til Solrød 1. maj

22-04-2019
Marianne Vind besøger Solrød

Chris Anker Sørensen gæster Solrød Cykling

22-04-2019
Chris Anker Sørensen besøger Solrød Cykling og du er hermed inviteret med.

Nu starter Solrød FC ny årgang

22-04-2019
Vores nye årgang 2014 starter træning 25 april 2019 kl. 16.30-17.30

International Brætspilsdag

22-04-2019
Er du tosset med brætspil og har lyst til at spille med familie og venner, så skal du med til International Brætspilsdag på Solrød Bibliotek.

Foredrag med Katrine Gisiger - Slip for følelsesmæssig spisning

22-04-2019
Hvis du kender til at spise når du keder dig, er træt, stresset, irriteret eller ked af det, så kunne dette foredrag være noget for dig. Foredraget handler om hvad der sker, når vi oplever ubehagelige følelser eller fornemmelser, der kan dulmes med mad eller søde sager.

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online