Er du træt af at være utilfreds?

Der er ikke god energi i at være utilfreds og alligevel er der rigtig mange der er det.

Utilfredsheden fødes ofte der hvor ens forventninger skuffes. Måske havde du håbet noget ville ske men det gjorde det ikke, du havde ønsket dig noget men fik det ikke. Du føler dig ikke hørt, set eller forstået, måske endda rigtigt uretfærdigt behandlet. 

Hvis følelsen af utilfredshed er blevet en daglig følgesvend, så er det måske værd at huske, at du ser livet og alle hændelser gennem et filter eller et par briller, som kun passer til dig. 

Forstået på den måde at vi kan være flere til den samme fest, og nogen synes det var en super god fest, og en anden synes det var en dødkedelig komsammen.Utilfredshed er en følelse, der skaber en tanke, og tanken skaber en indre dialog. Ved at tænke en anden tanke kan vi skabe en anden følelse og ved at skifte følelsen af utilfredshed ud med taknemmelighed, kan vi skabe nogle positive tanker.

Værktøjet er altså at flytte dit fokus fra det der irriterer dig, til det du er taknemmelig for.

Fra det du ikke gider at have eller være i, til det du ville ønske du havde, eller du i hvert fald hellere vil have, og forestil dig det første skridt i den rigtige retning. 


Der er så meget energi og indre ro i taknemmelighed. 


Prøv det det virker. www.birgitfriis.dk


Flere artikler

Får du den anerkendelse du fortjener?

Efter at have talt med mange klienter om lige dette emne, kan jeg konkludere, at der måske er en helt naturlig forklaring på det, hvis du ikke får det.

Tag kontrollen over din frygt

Er bange for at miste dit job eller ikke få et nyt? Er du bange for at blive syg? Er du bange for at blive bange?

Jeg burde også...

Kender du de her tanker: Jeg burde se at få... Jeg kunne jo også lige... man skulle jo egentlig holde op med... eller begynde på...

Tager du FOR meget ansvar?

Det at tage ansvar er en højt skattet disciplin både i arbejdslivet og i privatlivet. Når vi alle tager ansvar, kan vi løfte i flok, og gøre mere på kortere tid i en bedre kvalitet.

Stræber du efter det perfekte?

Jeg møder ofte klienter med det inderlige ønske om at være perfekte. De ønsker at kunne gå forrest og vise vejen. Levere den bedste præstation i alt, hvad de foretager sig.

Har du svært ved at falde i søvn fordi du spekulerer?

Køb en lille bog. Hver aften inden du går i seng, så skriver du 3 ting, som der er gået godt i dag.

Er du træt af at være pleaser?

Det er godt at være hjælpsom, men pleaseri og behagesyge er usundt. Det ødelægger dit indre arbejdsklima og din selvrespekt smuldrer.

Hvor ville jeg ønske

Jeg hører ofte folk sige:'' jeg ville ønske at mine kære ville høre hvad jeg siger. Jeg vil jo kun deres bedste''.

Stressfri december

December er en skøn måned med mange forventninger både til os selv og til andre. Vi har så mange gode intentioner, men pludselig tager præstationerne og mængden af opgaver over, og hyggen og glæden forsvinder.

Findes der et værktøj mod bekymringer?

Ja da, som Business Coach i IBM gennem mere end 10 år, har jeg set det virke - ikke på en enkelt medarbejder eller chef, men på rigtig mange.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online