3 X SANNE ER FUNDET!

14. marts 2019

Det bliver det unge skuespiltalent Andrea Heick Gadeberg, musical-skuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og sangerinde Gry Trampedach, der skal portrættere hele Danmarks Rockmama i tre forskellige aldre, når SANNE – THE MUSICAL den 19. september 2019 får danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal.

Fans af hele Danmarks Rockmama, Sanne Salomonsen, skal ikke vente længe endnu! Den 19. september 2019 er der nemlig verdenspremiere på Langkjær Entertainment og Live Nations SANNE – THE MUSICAL i Tivolis Koncertsal i København. Herefter bevæger musicalen sig ud på en Danmarksturné, der bringer den forbi både Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus. 

Nu er der så blevet sat navne på de tre skuespillerinder, der skal spille Sanne fra tre forskellige perioder i hendes liv. De tre nye Sanne’r hedder Andrea Heick Gadeberg, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Gry Trampedach, og de har hver især et helt særligt forhold til både Sanne og hendes musik.


Har allerede optrådt som Sanne

Som datter af musiker og sangskriver Nis P., har Gry Trampedach krydset veje med Sanne, lige siden hun var helt lille: ”Sanne har altid fyldt meget i mit musiske univers. Hun sang kor på én af min fars plader `7-9-13´ i 1979, og da jeg blev stor teenager i start 90´erne, dyrkede min mor og jeg især hendes engelsksprogede plader,” fortæller Gry Trampedach. I 1995 tog hun endda skridtet videre og blev til Sanne.

I 1995 blev jeg inviteret til audition på et tv-program på TV3, hvor man skulle ligne og synge som en kendt kunstner - og jeg bestemte mig hurtigt for at give Sanne et skud. Jeg endte med at vinde finalen, der blev sendt direkte d. 30. december - på Sanne 40-års fødselsdag,” fortæller hun. Siden dengang har Gry Trampedach flere gange både krydset veje og delt scene med Sanne – i flere tilfælde som korsanger til hendes koncerter landet rundt.

Selvom det ikke er dem alle, der har optrådt som Sanne endnu, er det en fællesnævner for alle tre skuespillere, at Sannes musik har braget ud af højttalerne mange timer af deres liv. Især er de alle helt vilde med Sannes vokal. ”Jeg har, siden jeg var helt lille, været stor fan af Sanne. Jeg elskede hendes musik og var enormt inspireret af, hvad hun kunne med sin stemme,” fortæller Andrea Heick Gadeberg, og også Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen husker sit første møde med Sannes stemme.

”Jeg lærte Sannes varme, hæse og helt unikke stemme at kende fra albummet ’A New York Minute’, som strømmede ud gennem ghettoblasteren på mit børneværelse. Jeg elsker den jazz’ede plade,” udtaler hun.

De glæder sig alle tre helt utroligt til at stå på scenen som hele Danmarks Rockmama, og det skal publikum i dén grad også!

Jeg forventer, at publikum bliver blæst bagover af en parade af lutter hits med Sannes navn på - det bliver så fedt!!,” siger Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen.

Om musicalen

Sanne Salomonsen er en af de mest populære danske sangere nogensinde. Siden start-halvfjerdserne har hun sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger efter hun som 15-årig havde en hovedrolle i den danske opførsel af Hair. Fra indspilninger i Abbey Road Studios og dommertjanser til X-Factor til korsang for John Mogensen - Sanne Salomonsen har prøvet det hele, med flere hundredetusinder solgte albums undervejs.

I SANNE – THE MUSICAL vil publikum komme til at møde Sanne i tre forskellige aldre. Oprørske Sanne flytter hjemmefra for at forfølge drømmen, stjerneskuddet Sanne, der topper 80’ernes hitlister, og Sanne, der møder misbrug og manipulation, der står alene i verden og må kæmpe for at forsørge sin søn. 

Holdet bag forestillingen

SANNE - THE MUSICAL er udviklet og produceret af Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab har ståetbag en række af de senere års store danske musicalhits, bla. We Will Rock YouMidt om NattenKærlighed ved Første Hik! og senest Terkel – The Motherfårking Musical.

Forestillingen bliver instrueret af Martin Lyngbo, der er en af de mest rutinerede kreative kræfter i dansk teater. Igennem 12 år som teaterdirektør for Mungo Park i Allerød og senere også Mungo Park Kolding fornyede han teaterets udtryk med en række produktioner og tiltag, der udfordrede forestillingen om, hvad et moderne teater kan. Holdet bag SANNEtæller endvidere Reumert-vinderne Benjamin La Cour (scenografi) og Line Mørkeby (manuskript) samt Joakim Pedersen (kapelmester) og Peter Friis (koreograf). I fællesskab vil holdet skabe en forestilling, der både giver plads til de mange fantastiske sange og Sanne Salomonsens dybt personlig historie, der rummer alt fra de allerstørste successer til de mørkeste øjeblikke i hendes liv.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online