Emil Blücher stiller op til folketingsvalget

11. marts 2019

Når folketingsvalget inden længe afholdes, har borgerne i Solrød mulighed for at sætte deres kryds, ved Liberal Alliances lokale byrådsmedlem. Partiet har nemlig valgt Emil Blücher som opstillingslistens nr. 2, lige i kølvandet på spidskandidat Laura Lindahl.

Klar til at kæmpe for Solrød’s skatteydere
I lighed med partiets andre kandidater går Emil Blücher til valg på fire mærkesager: lavere skat, mere frihed, mindre bureaukrati og højere vækst. I tillæg hertil, har han en række lokale fokusområder. Her får særligt hovedstadsudligningen, hårde ord med på vejen.

“I 2019 skal Solrød betale godt og vel 44 millioner kroner i hovedstadsudligning.
Københavns Kommune står til at indkassere 707 millioner, i netop denne ordning. Tager man Københavns velpolstrede kommunekasse, og deres gæld væsentligt under landsgennemsnittet i betragtning, er det ikke fair at skatteyderne i Solrød, skal sende penge til København.”

Bedre vilkår for bilisterne på Sjælland
Én af de væsentlige grunde til at Emil har valgt at stille op til folketingsvalget, er at han synes, at Sjælland ofte bliver forbigået, når det kommer til offentlige trafikinvesteringer.
“Rigtig mange kender den jyske “trafikmafia”, som gennem årene har formået at få milliardinvesteringer til jyske motorveje. Set i det perspektiv, har Sjælland over en årrække været underprioriteret når det kommer til investeringer i vores vejnet.”
Emil pointerer, at rigtig mange borgere på Sjælland er afhængige af en bil, og dertilhørende god infrastruktur, for at få deres hverdag til at hænge sammen.

“Derfor er det også positivt, at Liberal Alliance har været med til at presse på, for at få sænket registreringsafgiften. Stod det til mig, afskaffede vi registreringsafgiften helt. I mine øjne bør det ikke være en luksusgode, at få råd til købe en god, sikker og miljørigtig familiebil.”Emil BlücherEmil


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online