KÆRE VOKSNE VANDSKRÆK/NYBEGYNDER (MÅSKE) SVØMMER

11. marts 2019

Nogen har måske set programmet "Havfruer på dybt vand", og måske nu selv fået lysten til at komme til livs med sin vandskræk eller blot kommet i tanke om, at det kunne nu være godt at lære at svømme.

Og hvorfor ikke....

I Solrød Svømmeklub har vi et vandskræk/begynder voksen svømning tirsdag aften....
"Ja ja" tænker du så - "bassinet er dybt og vandet er koldt og jeg ved ikke hvordan jeg lige kommer i gang....."
Men men siger vi så, der er dårlige undskyldninger, og nu giver vi netop dig - som har vandskræk eller blot ikke har lært at svømme endnu - en chance.


Hver tirsdag aften fra 20.00 - 20.45 giver vi dig nu chancen for at komme ned og prøve det af. Vores 2 dygtige instruktører står klar til at modtage dig i vores dejlige øvebassin. Bassinet er 90 cm i den ene ende og 120 i den anden, så du kan bunde hele tiden. Vores øvebassin er 31 grader varmt, så det har en behagelig temperatur så du ikke fryser.

Så tænker du.... "Det koster nok en masse", men her kan vi så glæde dig med at de tirsdage vi har i marts måned, koster det ganske gratis.

Hvis det nu har fanget din interesse, så er der faktisk ikke noget der holder dig tilbage. Du skal ikke gøre andet her i marts måned end at dukke op tirsdag aften kl. 20.00 i Solrød Svømmehal - vi er klar til at modtage dig....

Hvis du ønsker at fortsætte efterfølgende, har vi lavet en særpris på kr. 300,- for resten af sæsonen, hvilket svare til ca 12 gange i perioden april til ultimo juni måned. Tilmeldingen foregår på vores hjemmeside; https://solklub.klub-modul.dk


Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Borgermøde om Ring 5 Syd

20-05-2019
Tirsdag den 28. maj kl. 19:00 i Jersie Forsamlingshus

Gadeidrættens dag i Solrød

20-05-2019
Her kan du læse mere om gadeidrættens dag i Solrød, som finder sted d. 25. maj ved Solrød Gl. Skole.

Børnevalg 2019

20-05-2019
Bliver det et "Nej til numsekløe" eller "Ja til superkræfter"? Du kan stemme på din favorit på biblioteket.

Konservative i Solrød omdeler i disse dage valgavisen

20-05-2019
I valgavisen kan du f.eks. læse om alle kandidaterne, mærkesagerne osv.

Informationforedrag i Køge om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

20-05-2019
I Køge, Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, holdes der tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære.

10Solrød deler ud af fællesskabet

16-05-2019
Eleverne vil omsætte deres inspiration og gode tanker til praksis.

Få hjælp til lektierne med UngSolrød

16-05-2019
UngSolrød åbner nu op for vores egen lektiecafé, hvor du kan få hjælp med alt fra matematik, dansk, engelsk og meget mere.

Stadig ledige pladser på HF

16-05-2019
Overvejer du en 2-årig HF på Solrød Gymnasium? Og ved du ikke helt, hvad det er? Så ring på 56 18 40 00 og aftal et besøg ud fra dine personlige behov. Måske kan du starte allerede til sommer.

Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv til valgkampen

16-05-2019
Der summede af liv og aktivitet, da Socialdemokratiet i Solrød og Astrid Krag inviterede Solrøds børn til at give deres besyv med i den valgkamp, vi står midt i. Tirsdag eftermiddag ved Solrød Idræts Center stod Astrid Krag klar med en stor stak gamle valgplakater og en ordentlig bunke sprittuscher. Opfordringen til børnene, der kom forbi var klar: fortæl Astrid Krag, hvad I mener der er vigtigst at hun som politiker arbejder for.

Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

16-05-2019
Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online