Håndbold efterskole med energi til det hele

25. februar 2019


Den engagerede håndboldspiller ved, at det kræver en ekstraordinær indsats at udvikle sit talent. På en håndbold efterskole er der plads til at yde dét ekstra og få de særlige udfordringer, der giver det størst mulige udbytte.

Med udgangspunkt i en struktureret hverdag bliver der tid til at passe bøgerne og udnytte den varierede hverdag på håndbold efterskole til at forbedre koncentrationen, hvilket smitter af på både de sportslige og de boglige resultater. Planlægningen er det element, som muliggør de udviklingsmæssige kvantespring, men der skal også være plads til fleksibilitet. Hverdagen skal hænge sammen, men livet på håndbold efterskole er også en lomme, hvor mulighederne står i kø for at blive grebet.

En af fordelene ved en håndbold efterskole er, at den værdifulde tid udnyttes optimalt, fordi alt er inden for rækkevidde. Det gælder både lærere, trænere, klassekammerater, medspillere og sportsfaciliteter, hvormed man slipper for tidskrævende transport.

Håndbold efterskolen plejer talentet
Håndbold efterskolens fokuserede indgangsvinkel til hverdagen bruges også aktivt i de mange timer, en håndboldspiller afsætter til sin udvikling. Resultaterne af et ophold på håndbold efterskole skal være helt tydelige, så nye døre kan åbne sig.
Med et professionelt træningsprogram kommer man hele vejen rundt om såvel fysisk som mental træning. De dygtige trænere har fingeren på pulsen og sørger for løb, styrketræning og spillemæssige udfordringer på banen i kampe og turneringer hele året. For at forbedre udbyttet af de fysiske anstrengelser kan håndbold efterskolen vejlede om kost.

En talentfuld håndboldspiller må samtidig styrkes på det menneskelige plan: Med løbende analyser af spillestil, teknik og personlighed skal man være åben for at arbejde målrettet med sine styrker og svagheder for at få størst muligt udbytte af den unikke chance for daglig kontakt med erfarne trænere på håndbold efterskole.

Fællesskabet på håndbold efterskole
Håndboldspillere kan nå hidtil uventede højder på en håndbold efterskole, fordi det nære miljø med mange ligesindede styrker fællesskabet. På håndbold efterskole er hverdagen en lang teambuilding.
Håndtering af nederlag og sejre er en naturlig del af et år på håndbold efterskole. Lejrture og rejser ud i verden giver ny energi og inspiration og eleverne motiveres til at sætte – og nå – nye målsætninger, enten på banen eller uden for banen. Med tætte bånd bliver eleverne hver især holdt til ilden af deres kammerater – en ånd som ingen træner eller forælder kan matche.

Håndbold – og meget andet – på efterskole
Hvis du skal være Danmarks næste Mikkel Hansen, eller hvis du bare elsker at spille håndbold, skal du vælge linjefaget håndbold efterskole på Halstedhus.
Halstedhus er en idrætsefterskole for elever på 9 og 10. klassetrin. Hvert år danner Halstedhus nær Nakskov rammerne om omkring 170 aktive, unge menneskers efterskoleophold.

Eleverne på Halstedhus har det tilfælles, at de brænder for en eller flere af de idrætsgrene/linjefag som udbydes. Samtidig med er år med fokus på masser af din foretrukne sport, vil du have din boglige skolegang – det er ikke kun på banen, at du skal være topscorer!
Og du vil ikke mindst være en del af det stærke sammenhold og fællesskab, som vi til dagligt kalder Halstedhus Efterskole. Se mere på efterskolens hjemmeside

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online