Fællesskab og ø-eventyr på efterskole

20. februar 2019Bornholm – også kaldet solskinsøen eller klippeøen – er placeret i det østligste af Danmark – ja faktisk i selve Østersøen, og livet på en efterskole er blot én af de mange måder, hvorpå du på tæt hold kan opleve alt det unikke, som Solskinsøen har at byde på.

Drømmer du om at tage på efterskole, kunne Bornholm være et oplagt valg. Her får du dit helt eget ø-eventyr, med de bedste muligheder for at udforske alt det unikke som Bornholm har at byde på. Bornholms Efterskole vægter fællesskab, oplevelser og naturen højt. Efterskolen er placeret midt i skoven tæt på hav og klipper.

Bornholms Efterskole er en af de blot cirka 20 efterskoler i hele landet, hvor man kan komme på efterskole i 8. klasse.

Adventure, mountainbike, media eller gastro
Efterskolen har fire forskellige linjefag, du kan vælge imellem. De er alle udvalgt specifikt efter de egenskaber og kvaliteter, som Bornholm besidder.

Adventure
Kan du ikke få nok fysiske og mentale udfordringer? Hvis du søger unikke oplevelser, som vitterligt giver et godt sug i maven samt en kæmpe sejr, hver gang noget er gennemført, er skolens Adventurelinje lige noget for dig. Du kan virkelig udnytte den vilde natur og de fantastiske klipper, Bornholm er gjort af på Adventure efterskole. Her kan du fx prøve kræfter med kajak, dykning, surfing og ikke mindst klatring!. Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor du kan klatre i klipper, en helt enestående oplevelse som man ikke skal snyde sig selv for hvis man er vild med outdoor aktiviteter. Så skolen er et must for dig der søger klatring efterskole

Mountainbike
Her finder du en så storslået natur, at du til tider kan glemme, at du kører rundt på mountainbike i Danmark. Bornholms Efterskole har både nogle af Danmarks bedste instruktører tilknyttet, samt det trumfkort fra naturens side, at Bornholm har det suverænt bedste mountainbike-terræn i Danmark. Det findes ikke bedre, og den eneste ulempe er, at det bliver svært at lande på andre mountainbike-stier efter at have prøvet de bornholmske. Se mere om Mountainbike efterskole her, hvis det er MTB der er din passion.

Media
Kredser dine interesser sig for medier og kommunikation? På Bornholms Efterskole kan du fordybe dig i forskellige genrer inden for medier og kommunikation. Et modul kan bl.a. have fokus på kortfilm, hvor du lærer en masse om lyd, lyssætning, skuespil, at skrive manus mm. På sådan et modul vil du komme til at producere din egen kortfilm.

Gastro
Hvis du går med en gastronomisk drøm i maven om at blive kok, er dette linjen for dig.

Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at kunne lave mad. Det vigtigste er, at du kan lide at lave mad samt har et ønske om at dygtiggøre dig i madlavningens kunst. Du vil ikke kun opleve fantastiske madoplevelser, du vil også lære helt grundlæggende køkkenfærdigheder som fx god køkkenhygiejne, samt hvordan du laver de perfekte legerede saucer. Bornholm har opnået et fortjent ry som et gastronomisk paradis i de senere år, og hvis du vælger gastronomi efterskole kan du være med.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online