Realisér dine badeværelsesdrømme

12. februar 2019

Badeværelset er måske ikke helt i samme liga som køkkenet, når det gælder vigtige rum i hjemmet, men ikke desto mindre tilbringer man alligevel meget tid på badeværelset, og det er også her, at mange genfinder energien efter en lang dag. Derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas der. Da badeværelset som oftest ikke er et af de større rum i huset, kan det imidlertid være en udfordring at indrette det. Hvis du læser med her, kan forhåbentlig få et par brugbare tips og tricks i forbindelse med indretningsopgaven, således at du kan realisere dine badeværelsesdrømme på bedst mulig vis.

Funktionalitet for øje
De fleste giver sig i kastmed indretningsopgaven ud fra en visuel præmis, hvilken naturligvis også er vigtig. Dog bør det visuelle i første omgang vige for det funktionelle, da det er vigtigt, at det hele fungerer, som det skal. Indret gerne badeværelset i zoner, så der er plads til trafik. Igen kan det være en udfordring ift. potentiel pladsmangel, da det bl.a. er svært at se bort fra, at toilet, bruseniche og armaturer er uundværlige elementer, der helt naturligt optager plads. Derfor gælder det overordnet om at være lidt kreativ med pladsen, og du kan heldigvis finde ganske mange pladsbesparende opbevaringsløsninger hvad angår badeværelsesmøblerne.

Det æstetiske aspekt
Når det kommer til den visuelle del af badeværelsesindretningen, kan der indimellem være en fare for, at det kommer til at fremstå for sterilt i sin æstetik. Fliser og klinker i flotte farvekombinationer kan være geniale i denne forbindelse og give rummet et unikt særpræg. Når det kommer til badeværelset, er det i realiteten små ting, som kan gøre forskellen – eksempelvis i form af et farverigt håndklæde, flotte nipsgenstande eller en stilfuld lampe. Hvis du står og mangler penge til indretningsprojektet i en fart, kan du låne dem uden sikkerhed på hurtigudbetaling.dk/laan-uden-sikkerhed/.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online