HGI Fastelavn 2019

7. februar 2019

Havdrup Gymnastik afholder den årlige fastelavnsfest i Havdrup Idrætscenter, fastelavnssøndag d. 3. marts 2019 kl. 10:00-12:00.

Alle de frivillige i Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening indbyder til tøndeslagning for de 0 – 12 årige fastelavnssøndag i Havdrup Idrætscenter – Hal 1. Der vil blive kåret masser af kattekonger og kattedronninger, og endvidere vil de bedste udklædte i 3 forskellige alderskategorier blive fundet. Vinderne vil modtage fine sponsorerede præmier fra BURGERKING ROSKILDE.

SUPERBRUGSEN HAVDRUP vil sammen med HGI-Caféen byde på lækre fastelavnsboller, juice og skønne slikposer samt kaffe/te.Derudover er der også en fastelavnstønde til morskab for de voksne, og ikke mindste vil Klovneduoen Charlie & Binalto underholde med sjove løjer.

Forældre, bedsteforældre og tilskuere er mere end velkomne for dermed at gøre dagen så festlig som mulig.
 
Pris pr. barn er 50 kr. (inkluderer en slikpose, en børne-fastelavnsbolle og en juice)
Pris pr. voksen er 35 kr. (inkluderer kaffe og en fastelavnsbolle)
 
Billetter sælges fra fredag den 8. februar 2019 – fredag den 2. marts 2019 kl. 12.00.
Køb billet her
(Ved køb af billet v/indgangen tillægges 20 kr. pr. billet)

STØT OP OM FASTELAVNSFESTEN
KØB BILLET OG HOLD TRADITIONEN I LIVE!

Kilde: Havdrup Gymnastik


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online