THE SOUND OF MUSIC afholder audition

7. februar 2019

Miolto Arts & Music søger efter voksne skuespillere, korsangere, dansere og statister til folkekoret og ensemblet til den storslåede udendørsopsætning af THE SOUND OF MUSIC til sommer i Hedeland Amfiteater.

Miolto Arts & Music ApS har i dag offentliggjort, at der til marts afholdes auditions til ensemblet til sommerens store 60-års jubilæumsopsætning af musicalklassikeren THE SOUND OF MUSIC i Hedeland Amfiteater. Der søges efter voksne skuespillere (med få replikker), korsangere, dansere (der kan synge) og statister, som skal være en del af musicalens folkekor og ensemble.

Auditions finder sted på Medborgerhuset i Taastrup lørdag d. 9. marts og søndag d. 10. marts 2019 kl. 10.00-18.00. Man kan læse mere og tilmelde sig på www.the-sound-of-music.dk. Ansøgningsfristen er fredag d. 1. marts 2019.


THE SOUND OF MUSIC er én af teaterhistoriens største musical­­-klas­sikere og opføres fra d. 20. til 29. juni 2019 i en storslået udendørs opsætning med bl.a. Isabel Schwartzbach (The Phantom of the Opera, West Side Story), Morten Hemmingsen (Badehotellet på TV 2), Tommy Kenter (Lykke-Per) og Elsebeth Dreisig (La Traviata) i de bærende roller stærkt bakket op af Danmarks UnderholdningsOrkester under ledelse af dirigent Andreas Vetö og et stort festligt folkekor.

Forestillingen iscenesættes af Frank Rubæk, der gennem mange år har instrueret en lang række store musicalproduktioner, mens scenografien skabes af meget erfarne Nina Schiøttz.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Solrød Gymnastikforenings parkourhold deltager i Gadeidrættens Dag

18-04-2019
Kom og vær med til at fejre Gadeidrættens Dag på Solrød gl. Skole d. 25 Maj fra kl. 11:00 til 16:00. Gadeidrættens Dag er dagen hvor alle er velkomne og alle på frivillig vis får lov at udfolde sig selv bevæge med friske mennesker.

Klima og den globale opvarmning: Hvad observationer og modeller fortæller os

18-04-2019
Hvad laver en klimaforsker i DMI? Seniorforsker og Phd Martin Stendel fortæller om en DMI-forskers spændende job gennem feltarbejde, globale observationer og klimamodellering.

Personligt brev fra SG-lærer til tidligere elever efter Gammel-elev-fest

15-04-2019
Det er altid spændende at møde gamle bekendte og få fulgt op på, hvordan det går dem i deres liv. Når det så sker på den sidste fredag i marts, hvor SG holder Gammel G-fest, så drejer det sig for mig som underviser om bekendte, der også er mine tidligere elever.

Mette F. står fast

15-04-2019
Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.

Naser Khader møder Solrøds borgere

15-04-2019
Den 25. april kl. 19:30 gæster Naser Khader Solrød Rådhus. Med ti år som konservativ politiker, vil Naser fortælle om, hvordan han oplever Danmark i verden og verden i Danmark.

Det’Maleren er Årets Maler - igen

15-04-2019
Vinderen af den fornemme titel, Årets Maler, er for andet år i træk gået til det lokale firma Det´Maleren.

Dansk jagtudstyrsbutik flytter fra Kastrup til Greve for at vækste

15-04-2019
Det gavner den økonomiske udvikling i Greve Kommune, når virksomheder med vækstambitioner flytter til kommunen og tiltrækker deres kunder til Greve. Det sagde borgmester Pernille Beckmann, da hun på et virksomhedsbesøg hilste på ejeren af en ny jagtbutik, der åbner til sommer i et af Greves centralt beliggende industrikvarterer tæt ved motorvejen.

Påskehygge – lørdag 20. april i Solrød Center

11-04-2019
Påske i Solrød Center er hygge for hele familien.

E-SPORT (OVERWATCH) med UngSolrød

11-04-2019
E-sport er for dig, der godt kan lide at game og gerne vil højne dit niveau sammen med andre unge. En professionel coach hjælper jer med at sætte holdet, lægge spilstrategier og følger holdet på LAN og evt. turneringer.

Affaldsindsamling på Sydkystens Privatskole

11-04-2019
Sydkystens Privatskole har samlet affald i omegnen af skolen, langs veje og stier, både til og fra S-toget, omkring Aldi, oppe på kælkebakken, rundt i kvartererne og ned mod stranden.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online