Sikker sejr sikrer semifinalepladsen

4. februar 2019

Det var ganske vist på de yderste marginaler, men SSB kravlede med en god slutspurt og to sejre i de to sidste kampe i badmintonligaens grundspil op på en andenplads i rækken – lige i hælene på Greve. Netop de to hold er dermed klar til semifinalerne, hvor de sidste to pladser skal fordeles mellem de fire hold, som sluttede på de næste pladser i rækken.

Solrød var da også, til trods for at kampen blev spillet på udebane, store favoritter mod bundholdet Gentofte. Og med en enkelt undtagelse lykkedes det at leve op til forventningerne. 

Det startede solidt med en meget overbevisende sejr i mixen til SSB’s Niclas Nøhr, der havde rejst sig fra sygesengen, og Maiken Fruergaard Sørensen, som kørte hurtigt hen over Oliver Babic og Mathilde Haapanen med 21-9 og 21-8.

I herredoublen var der noget mere kamp om pointene, men med en stærk slutspurt lykkedes det for Jeppe Bay Madsen og Lasse Mølhede at overvinde Gentofte-parret Scott Evans og Frederik Colberg i tre sæt med cifrene 21-19, 20-22 og 21-13.Fuld gevinst fra Burestedt
Solrød-dominansen fortsatte for fuld kraft i damedoublen, hvor den blågule duo, Emma Karlsson og Johanna Magnusson uden de store problemer slog hjemmeholdets Reecca Louise Eriksson og Sofie Holmboe Dahl med 21-14 og 21-16.

Dermed manglede SSB blot en enkelt sejr for at sikre sig alle tre point i holdkampen. Den kom allerede i 2. herresingle, hvor Felix Burested, trods et velvoksent udfald i andet sæt, kunne køre pointene i hus mod Gentoftes Joshua Eipe med 24-22, 7-21 og 21-14.

Marginalerne med Solrød
Skulle andenpladsen i rækken sikres, var det dog vigtigt at vinde holdkampen så stort som muligt. Derfor var der ingen plads til slinger i damesinglen, hvor Mia Blichfeldt da heller ikke tøvede og udmanøvrerede Gentoftes unge håb, Line Christophersen, med 21-16 og 21-14.

Til gengæld kunne Hans-Kristian Solberg Vittinghus slet ikke få spillet til at svinge i 1. herresingle mod Mads Christophersen og måtte indkassere Solrøds eneste nederlag i holdkampen med 14-21 og 16-21.Dermed 5-1 til SSB i holdkampen, hvilket som sagt lige præcis var nok til at overhale Vendsyssel og hive rækkens andenplads og en tur i semifinalerne i hus. Nu kan Solrød-spillerne så bare afvente, hvem modstanderen bliver, når medaljekampene starter senere på sæsonen.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Ligabronzen blev sikret

18-04-2019
Der var aldrig for alvor tvivl om resultatet, da SSB onsdag aften mødte et afbudsramt Vendsyssel-hold i kampen om tredjepladsen i badmintonligaen.

Flotte DM-resultater til ungdomspillere

11-04-2019
De forgangne to weekender er der blevet afholdt DM for alle ungdomsrækker. I alt stillede 46 af klubbens spillere op, og det resulterede i flere medaljekampe, end klubben havde turde håbe på.

Årets spiller i U15 - Katrine Vang Rasmussen

08-04-2019
Traditionen tro har Badminton Denmark kåret Årets Spiller i de forskellige årgange. I U15 gik den fornemme hæder til vores egen Katrine Vang Rasmussen.

Danmarks bedste 2. hold

08-04-2019
Tirsdag d. 2. april tog Solrøds 2. hold den korte tur til Greve for at spille sæsonens sidste holdkamp mod deres 2. hold i 1. division.

Jersie Håndboldklub blev Sjællandsmestre

08-04-2019
GULD til vores U14 piger også endda på hjemmebane. Mange gange tillykke til vores dygtige piger og deres trænere, der har lagt mange timer i diverse haller.

Sommersæson i SGF åbner snart

04-04-2019
Nu kommer foråret snart og med det går også sommersæsonen i Solrød Gymnastikforening i gang. Tilmelding til sommersæsonen starter mandag den 8. april kl. 16:00.

Jumping Fitness i Solrød Gymnastikforening

01-04-2019
Sidste weekend var Tine og Anja på Jumping Fitness kursus og blev uddannet Jumping Fitness instruktører. Jumping Fitness foregår på små trampoliner. Vi starter allerede hold her i sommer sæsonen.

NBA Junior kom til Solrød

28-03-2019
Solrød Comets havde æren af at afholde NBA Junior basketstævne i Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening afholder Solkysten opvisningen

28-03-2019
Om lidt under to uger (Søndag d. 7. april) afholdes den årlige Solkyst opvisning som altid i samarbejde med DGI Midt- og Vestsjælland Gymnastik og Fitness.

SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren

28-03-2019
Tirsdag den 26. marts, var dagen hvor Solrød 2 spillede deres 2. sidste holdkamp i slutspillet. Modstanderen var Århus AB 2, som lå på sidstepladsen i slutspillet. Vi vidste inden kampen, at vi kunne sikre os pladsen som Danmarks bedste 2. hold, hvis vi kunne formå at få alle 3 point. Så alle spillere var helt klar fra start.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online