Nye hold i babysalmesang og tumlingesang i Jersie

10. januar 2019

Der bliver gjort noget ved musikken i Jersie-Kr. Skensved sogne. Også for de mindste. Kirke- og musikmedarbejder Birgith Lystlund Larsen starter derfor nye hold både i babysalmesang og tumlingesang.

Babysalmesang begynder tirsdag den 15. januar kl. 11.00, mens tumlingesang begynder torsdag den 17. januar kl. 16.15. Begge hold forløber over otte gange og holder til i Jersie Sognehus lige ved Jersie Station. Babysalmesang er for babyer på 2-12 måneder, mens tumlingesang er for børn på 1-3 år.

»Sang og musik har en enorm betydning for det menneskelige sind. Også meget små børn har en fornemmelse for musik. Først og fremmest fornemmer de, når far eller mor synger for dem. Sangen stimulerer barnet, og skaber kontakt og glæde. I det hele taget stimulerer musik og sang vore forhold til hinanden og til verden og i sidste instans til Gud. Derfor giver det stor mening at synge og danse salmer med sit helt lille barn,« siger Birgith Lystlund Larsen. Tumlingesang er for de lidt større børn, og det er ikke en forudsætning, at man tidligere har gået til babysalmesang. 

»Til tumlingesang vil vi lære en masse nye sange og remser, lave fagter til kendte sange som Hjulene på bussen, Jeg gik mig over sø og land osv. Som til babysalmesang skal vi også lave danse og lege til I østen stiger solen op og Du, som har tændt millioner af stjerner,« siger Birgith Lystlund Larsen og fortsætter:

»Kort sagt vil vi være sammen i 45 minutter, hvor vi får varmen, får sunget, grinet, ligget og kigget på stjerner og meget andet. Samtidig med at vi har det sjovt og hyggeligt sammen, bliver børnenes motorik stimuleret og I vil lære sange, I kan synge videre på derhjemme.«

Tilmelding til babysalmesang

Tilmelding til tumlingesang

Tekst: Bo Nygaard Larsen 

Foto: Birgith Lystlund Larsen

Kilde: Jersie-skensved.dk


Flere artikler

Thereses sange om sorg

24-06-2019
Døden har det med at bryde ind og tage liv uden først at banke på. Det efterlader de pårørende i et tomrum, hvor spørgsmålene er lige så mange som de manglende svar.

Sankt Hans aften i Præstegårdshaven i Gl. Havdrup

17-06-2019
Kom til Sankt Hans aften i Præstegårdshaven i Gl. Havdrup, søndag d. 23. juni kl. 19-22.

Gudstjeneste med frokost og fællessang

13-06-2019
Når påske og pinse er forbi, begynder et halvår uden højtider og fester i kirken. Det er trinitatis-tiden, hvor man fejrer den treenige Gud: Fader, Søn og Helligånd. I den tid handler prædikenerne tit om hverdagen og det gode kristenliv.

Sange om sorg i Jersie Sognehus

13-06-2019
Dit liv bliver aldrig det samme igen, når du mister et betydningsfuldt menneske. Det er svært at forklare, hvad du går igennem til andre der ikke har prøvet det og det kan føles ubeskriveligt ensomt.

Sommeren kommer...

13-06-2019
Og her i Solrød Strandkirke rykker rengøringen ind for at lave en hovedrengøring af kirkerummet, og håndværkere for bl.a. at sætte lamel gardin op for de høje vinduer i sideskibet - det glæder vi os til!

Sommerkoncert med gospelkoret Joyful Noise

06-06-2019
Joyful Noise, det glade gospelkor, holder traditionen tro en festlig sommerkoncert i Solrød Strandkirke lørdag den 15. juni kl. 15:00.

Kom til drop in-dåb i Solrød Strandkirke

03-06-2019
Blev du ikke døbt som spæd, men har lyst til at blive det nu? Er du voksen og har svært ved at ringe til kordegnen i din lokale kirke og bede om at blive døbt i forbindelse med en søndagsgudstjeneste?
Så er der hjælp at hente i Solrød Strandkirke, hvor Greve-Solrød Provsti inviterer til drop in-dåb grundlovsdag, onsdag den 5. juni kl. 16-20.

Korenes sommerkoncert i Solrød Strandkirke

03-06-2019
Glæd dig til en fornøjelig aften, når Solrød Strandkirkes børne- og pigekor og Solrød StrandKor giver deres årlige sommerkoncert.

Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe

23-05-2019
Søndag d. 26. maj byder Jersie Kirke indenfor til gudstjeneste ved Hanne Elisabeth Schmidt. Jersie Kirkes Juniorkor medvirker. Temaet for denne gudstjeneste er lovsang. Bagefter er der kirkekaffe i Menighedshuset.

Aftengudstjeneste ved Carsten Mølgaard Hansen

23-05-2019
Tirsdag den 28. maj er der aftengudstjeneste ved Carsten Mølgaard Hansen kl. 19:30 i Solrød Kirke.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online