Derfor skal du beskytte din smartphone med skærmbeskyttelse

9. januar 2019

Det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis du gang på gang skal have repareret skærmen på din smartphone eller tablet. Prisen for skærmbeskyttelse er langt billigere end en reparation, og på den lange bane er der derfor rigtig mange penge at spare. Derfor kan du i denne artikel blive klogere på, hvad skærmbeskyttelse er, hvad det koster – og hvorfor du bør investere i skærmbeskyttelse. Læs med her.

Beskyt skærmen på din iPhone eller Samsung
Nogle undlader bare at fjerne den tynde film på eksisterende skærm. Den bedste skærmbeskyttelse er dog en anden. Du kender den måske som ”panserglas”. Selvom mange af de nyere smartphones og tablets er udstyret med skærme, der efter sigende er mere holdbare end tidligere, er det stadig en god idé at investere i ekstra beskyttelse.

Hvorfor investere i skærmbeskyttelse?
Som vi allerede har været inde på, kan du spare mange penge ved at investere i ekstra skærmbeskyttelse. Det koster eksempelvis mere end 2000 kroner at reparere skærmen på en iPhone X – og hvis du har en ældre model, kan du ”nøjes” med at betale omkring 1100. Dette skriver Ekstrabladet i deres artikel fra november sidste år. Tendensen er tydelig: Det bliver dyrere og dyrere at få repareret skærmen på sin iPhone. Du bør derfor investere i ekstra skærmbeskyttelse med panserglas, hvis du vil undgå at få tømt pengepungen gang på gang. Et panserglas koster nemlig helt ned til en 100 kroneseddel.

Hvad er panserglas?
Et panserglas er en tynd ”ekstra-skærm”, som fastgøres uden på den rigtige skærm. Glasset består af tynde lag vinduesglas kombineret med akrylglas. Begge typer glas er tæt sammenklæbet, og panserglas er med til, at din telefon eller tablet er langt mere modstandsdygtig over for eventuelle slag og skræmmer. Du skal ikke være bekymret for, at skærmbeskyttelse vil gøre din farveoplevelse dårligere, for panserglas er helt transparent. Mange panserglas er næsten 10 gange stærkere end den eksisterende skærm.

Hvordan sætter man panserglasset på?
Du påsætter let skærmbeskyttelsen på din smartphone eller tablet. Der hører ofte et lille ”rensesæt” med. Det første du skal gøre er nemlig at rengøre den nuværende skærm. Dette fjerner snavs, og skærmbeskyttelsen vil sidde bedre fast. Her skal du også sikre dig, at der ikke er små støvfnug på skærmen, da disse også kan betyde, at skærmbeskyttelsen ikke vil sidde ordentlig fast.

Herefter tager du filmen på skærmbeskytterens bagside af. Du påsætter nu skærmbeskyttelsen på din skærm, så den passer til telefonens- eller tablettens knapper og højtalere.

Det er dermed ikke svært at påføre skærmbeskyttelsen, og du kan let gøre det uden hjælp fra fagfolk.

Reglen er derfor…
Har du flere gange betalt dyre domme for at reparere din skærm, er det tid til, at du køber skærmbeskyttelse. Som supplement bør du købe et godt cover. Overvejer du at købe en helt ny smartphone eller tablet, skal du allerede der købe din skærmbeskyttelse – det vil nemlig betale sig på den lange bane.

Anbefalingen lyder derfor: Invester i skærmbeskyttelse. De små penge vil stort set altid betale sig hjem igen.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online