Find den rette toner til din printer

3. januar 2019Hvis man ofte skal printe i forbindelse med arbejde eller studiet, kan det være en god idé at anskaffe sig en printer til hjemmet. Det kan hurtigt gå hen og blive dyrt og bøvlet, hvis man skal ned på biblioteket eller andre steder for at printe, da man ofte skal betale et vist beløb for antallet af print. Det er altså dyrt i længden, hvis man skal printe meget, samtidig med at det er langt nemmere at printe hjemme, hvis man skal gøre det ofte, så man ikke skal frem og tilbage hver eneste gang.

Det er desværre ikke helt gratis at udskrive fra sin egen printer heller, da man til tider skal udskifte toner eller blækpatroner. Lige meget om man har en printer, som kører på toner eller blæk, kan det blive en dyr og irriterende udgift, hvis man altid køber de dyre i supermarkederne. Man kan til gengæld sagtens spare på toneren eller blækpatronerne, hvis man for eksempel køber en toner online. Der kan man ofte finde dem billigere, og man kan sagtens finde nogle, som er samme kvalitet, som originalerne.

Forskellen på toner og blækpatroner
Hvis man overvejer at købe en printer, man kan have stående derhjemme, skal man vide om, man vil have en som kører på blæk eller toner. Der er stor forskel på de to, og det er de færreste, som rent faktisk kender til forskellen.

I modsætning til blækpatroner, så kommer toneren ikke i flydende form, men derimod består den af pulveriseret blæk. De fleste er klar over, at man med en toner kan printe langt hurtigere end med blækpatroner, men der er også mange andre ting, som gør sig gældende, når det handler om forskellene på de to. For eksempel er farven fra en toner meget kraftigere end ved blækpatroner, samtidig med at der er højere kapacitet. Ved en toner kan man få en kapacitet helt op til 3000 print, hvilket betyder, at den holder meget længere tid end, hvis man bruger blækpatroner. Det er altså en god idé, hvis man printer meget, men man skal også være opmærksom på, at man ikke kan printe i samme grad på fotopapir, som man kan ved blækpatroner. Der er altså fordele og ulemper ved begge muligheder, og det handler om at vælge den vej, som passer bedt til det formål, man har med printeren.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online