Erfaren direktør overtager direktørpost i Solrød Kommune

20. december 2018

Jesper Reming Tangbæk som ny direktør

Et enigt byråd har peget på Jesper Reming Tangbæk som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune.

Det bliver en erfaren mand, der overtager posten som ny direktør for familie- og uddannelsesområdet i Solrød Kommune. Et enigt bedømmelsesudvalg har således valgt at pege på cand.scient.pol. Jesper Reming Tangbæk til stillingen, som han træder ind i den 1. februar 2019.

Jesper Reming Tangbæk kommer fra en stilling som direktør i Dragør Kommune, hvor han siden 2014 har haft ansvaret for børn, folkeskole, social- og beskæftigelsesområdet samt borgerservice. Han har desuden en baggrund som direktør i flere andre kommuner og bringer således en bred ledelseserfaring med de kommunale velfærdsområder med sig til Solrød Kommune.”Vi har i Jesper Reming Tangbæk valgt en person, hvis hjerte banker for 0-18 års området, og som har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med udvikling og strategi. Vi er sikre på, at Jesper Reming Tangbæk kan indfri de høje forventninger, vi har til ham, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen her i Solrød Kommune,” siger Henrik Winther Nielsen, adm. direktør.

Solrød Kommunes nye direktør er valgt ud fra et felt bestående af 43 ansøgere, som et bedømmelsesudvalg bestående af både byrådspolitikere, ledere og medarbejdere i Solrød Kommune har bedømt ud fra både faglighed, erfaring og personlighed.

”Solrød Kommune har en klar og ambitiøs politisk vision for kommunens udvikling. Det samme gælder for udviklingen af kommunens folkeskoler. Det er visioner, som jeg glæder mig meget til at yde mine bidrag til. Samtidig ser jeg frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Solrød Kommunes politikere, medarbejdere og ledelse om udvikling af 0-18 årsområdet – og til at inddrage kommunens mange aktører i dette vigtige arbejde,” siger Jesper Reming Tangbæk.

Jesper Reming Tangbæk overtager posten efter Charlotte Houlberg, der 31. oktober 2018 opsagde sin stilling for at komme tættere på sin bopæl med en direktørpost i Middelfart Kommune.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Der kan igen bades ved Trylleskoven og Østre Strandvej

24-06-2019
Nye analyser viser igen god badevandskvalitet ved Trylleskoven og Østre Strandvej.

Nu får Havdrup sin eventyrlige og moderne daginstitution

20-06-2019
Efter den første entreprenør gik konkurs, har Solrød Kommune nu fundet en ny entreprenør, som kan puste liv i planerne om en innovativ daginstitution i Havdrup Vest med masser af plads til eventyr, tumleri og højtlæsning.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

20-06-2019
Byrådet har besluttet at sætte næsten 1,3 mio. kr. af til en ny buslinje i strandområdet, som kører til Køge Nord Station, og til at fortsætte med natbus 97N.

Solrød-borgere bliver ikke bus-løse: Strandområdet får en ny busrute

17-06-2019
1,3 mio. kr. af til eafsat til ny buslinje i strandområdet

Solrød Kommune fraråder badning på en del af stranden

17-06-2019
De seneste analyser viser, at der er lidt for mange bakterier i vandet på dele af stranden til, at det er en god idé at køle sig ned med en dukkert.

Solrød Bibliotek vil gerne overraske dig!

13-06-2019
Tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser

Driftig virksomhedsejer inviterede borgmesteren indenfor

13-06-2019
Jens Friis har en virksomhed med fuld fart på udviklingen

Køerne ved Staunings Ø har gumlet sig til bedre natur

13-06-2019
Det er nu besluttet at fortsætte det naturplejeprojekt, hvor køer græsser på strandengene ved Staunings Ø til stor gavn for et rigere plante- og dyreliv.

Spildevandsudslip i Greve: Solrød Kommune fraråder ikke badning

10-06-2019
Netop nu fraråder Greve Kommune badning nær ved Mosed renseanlæg frem til tirsdag, fordi torsdagens skybrud har medført overløb på renseanlægget.

Nu bliver Solrød Kommunes tilsyn af daginstitutioner endnu bedre

06-06-2019
Tilsynsrapporterne fra Solrød Kommunes daginstitutioner kan fremover findes på daginstitutionernes hjemmeside, og daginstitutionerne kan se frem til et tilsynsbesøg hvert år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online