Herre-god stil til årets julefester

11. december 2018Julen og nytåret står for døren, og det betyder mange julefrokoster og fester, hvor man naturligvis gerne vil se lidt godt ud. Det gælder også herrerne, der ofte tyer til det traditionelle jakkesæt, når klæderne skal vælges. Men du synes måske, at dit jakkesæt efterhånden ligner nogle gamle klude, eller måske vil du bare gerne pifte dit outfit en smule op i år. Er du lidt på bar bund i forhold til mode, så er der heldigvis masser af tips at hente herunder, hvor du finder en guide til det perfekte outfit. På denne måde sikrer du dig, at du står skarpt, selvom snapsen måske gør dig lidt skeløjet.

5 ting til et flot herrelook til vinterfesten

 1. En frisk blazer.
  Er du træt af det gammeldags jakkesæt, så er en ny blazer i en fed farve en god måde at forny de ellers konservative klæder. Du kan for eksempel finde en blazer i en smuk flaskegrøn farve, der skiller sig lidt ud fra mængden. Eller forsøg dig frem med jakker, der er vævet på en speciel måde – for eksempel i tweed eller jaquard.
 2. Strik og skjorte.
  En skjorte og pullover-kombination går man aldrig galt i byen med. Det ser elegant og smart ud, når skjortekraven og -ærmerne stikker ud under en flot striktrøje. På denne måde kan du også holde dig varm og blive moderigtig på samme tid. En hvid skjorte er vejen frem, og du kan prøve den under en striktrøje i for eksempel beige eller en anden neutral farve.
 3. Afslappede chinos.
  Du kan sagtens gøre dit look mere eller mindre formelt afhængigt af, hvilken type fest du skal til. hvis du gerne vil køre et mere afslappet look, så kan man gå efter nogle fede chinos. De er behagelige at have på, men ser super smarte ud til en blazer. Gå efter en mørk farve som navy-blå, sort eller mørkegrå, da de passer bedst til vintermånederne.
 4. Sko med stil.
  Når du skal vælge en sko, så kan det være en god måde også at vise, at man har sit eget udtryk, og det lader personligheden skinne gennem fodtøjet. Prøv for eksempel en brun lædersko, der bare oser af elegance og masser af god stil.
  5. Husk lidt pynt og tilbehør.

Hvis dit outfit skal se fuldstændig gennemtænkt og sammenhængende ud, så er det en god idé at bruge lidt tid på tilbehøret. Et brunt læderbælte kunne for eksempel se fedt ud, hvis de matcher de brune sko.

Invester efter budget
Juletiden er også en tid med ekstra mange udgifter. Derfor er det også vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor mange nye investeringer du vil gøre i klædeskabet – særligt hvis der ikke er så mange penge på kistebunden. Prøv at gå på opdagelse i gammelt tøj på hylderne, der kan piftes op med en ny tilføjelse og brug de ekstra mønter på en god gave til en du holder kær. Du kan også forsøge at finde nogle unikke ting i en genbrugsforretning eller gøre et godt kup i en outlet-handel. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du her finde billigt herretøj.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online